5 fantastiske bærbare stativer for kontoret ditt

Vi elsker alle bærbare datamaskiner. De er små, praktiske, kraftige, livreddende og vår daglige kilde til underholdning. Det er så mye lettere å fullføre alt arbeidet du trenger for å fullføre når du har mobilitet til å ta arbeidet ditt hvor som helst. Og når du kan ta arbeidet ditt hvor som helst, kan du jobbe lenger. Ofte bruker vi imidlertid timer på timer å sitte bøyd over datamaskinen vår, og så utrolig som de er, blir det å jobbe med dem som en årsak til smertefulle rygg- og nakkesmerter.Når du allerede må fullføre arbeidet ditt som krever så mye tid og krefter, vil du ikke føle effekten av det også. Den beste måten å forhindre disse kroppssmerter er ved bruk av et bærbart stativ. Laptopstativ er stativer som vanligvis plasserer den bærbare datamaskinen høyere opp, noe som letter ryggen og hindrer deg i å bøye deg lenger. De forbedrer ergonomien også. Det er mange på markedet, og disse er noen av de beste:

Innholdsfortegnelse

mStand bærbar stativ

mStand bærbar stativ

MStand Laptop Stand er en av de flotteste bærbare stativene på markedet. Laget av et enkelt, tynt stykke aluminium, hever mStand den bærbare datamaskinen din til øyehøyde (5,9 tommer), en høyde som kan sammenlignes med iMac. Og fordi den er så slank, er utseendet ikke klumpete overhodet og ikke distraherer. Den er kompatibel med Apple MacBook Pro, MacBook Air og andre lignende datamaskiner med en dybde på mindre enn 10,4 tommer. Sølvfargen passer perfekt sammen med sølvdatamaskiner. Den har til og med den samme sandblåste overflaten som samsvarer med Apple-bærbare datamaskiner. Den har et vippedesign som bringer skjermen nærmere. Fordi datamaskinen heves, forbedrer den også luftstrømmen, og sørger for at datamaskinen ikke blir for varm. Dette elegante stativet kan være akkurat det du trenger.

Kjøpe

24 nov stjernetegn

Griffin Elevator Laptop-stativ

Griffin Elevator Laptop-stativ

I motsetning til mStand Laptop Stand, er Griffin Elevator Laptop Stand laget av ikke ett stykke, men tre. To u-formede aluminiumstykker er forbundet med et klart stykke nederst på stativet. Toppen av hver u-form er polstret for å sikre at den bærbare datamaskinen ikke glir eller klør. Dimensjonene er 7,5 x 5,5 x 4,7 tommer, og det er 2,2 pund i vekt. I motsetning til mStand Laptop-stativet som foretrekker mindre enheter, kan Griffin Elevator Laptop Stand støtte en 17-tommers bærbar PC. Stativet kan demonteres og monteres på nytt, noe som gjør det til et perfekt valg for reisende. Akkurat som mStand Laptop Stand, løfter Griffin Elevator Laptop Stand datamaskiner til øyehøyde.

Kjøpe

Belkin Loft for MacBook

Belkin Loft for Macbook

231 engelnummer

Belkin Loft for MacBook er det perfekte stativet hvis du eier en MacBook. Stativet løfter seg også til den optimale høyden, og gummigrepet sørger for at MacBook-maskinen din blir på plass. I likhet med mStand Laptop Stand er Belkin Loft laget av ett stykke aluminium. I motsetning til mStand Laptop Stand, har den et hull på baksiden av den som gjør det ekstra enkelt å organisere alle ledningene dine. Denne stativet holder MacBook kjølig. En av de største bekymringene når du kjøper bærbare stativer, er at den vil ta mye plass. Heldigvis er det her Belkin Loft virkelig utmerker seg. Det vil ikke bare løse alle dine verkende problemer, men det vil se bra ut på skrivebordet ditt.

Kjøpe

3M vertikal bærbar stigerør

3M vertikal bærbar stigerør

3M Vertical Notebook Riser er ganske interessant, ved hjelp av en ganske unik metode for å heve skjermen til en bærbar PC, noe som gjør den annerledes enn noen av de tidligere nevnte bærbare stativene. 3M Vertical Notebook Riser fungerer ved å vippe tastaturet vertikalt. I likhet med Belkin Loft har 3M Vertical Notebook Riser en kabeladministrasjonsfunksjon for å holde ledningene dine lett organisert. Den skridsikre basen forhindrer glidning slik at den bærbare datamaskinen din forblir sikker og trygg. Basen er høydejusterbar, slik at du kan endre hvordan den løfter datamaskinen når som helst. Fordi 3M Vertical Notebook Riser stiger vertikalt, sparer den mye plass. 3M Vertical Notebook Riser har til og med en 30-dagers garanti. Den har en slank, buet design og kommer i en tofarget matt grå og svart.

29. juli tegn

Kjøpe

Cooler Master NotePal U2

Cooler Master NotePal U2

Cooler Master NotePal U2 er ulik noen av de ovennevnte produktene. Mens det forrige fokuset på å løfte bærbare datamaskiner til et øyehøyde som gjør det lettere for kroppen, fokuserer Cooler Master NotePal U2 primært på kjøling av bærbare datamaskiner med innebygde vifter. Det hever det ikke så mye som de andre, men gir likevel en behagelig synsvinkel. Dette bærbare stativet er veldig bærbart og er laget av svart, kraftig aluminium og har en slank lettvektdesign. Cooler Master NotePal U2 er perfekt for Apple MacBook Pro, ultrabook, bærbar PC eller netbook, noe som gjør den veldig allsidig.

Kjøpe

Del Med Vennene Dine: