5 beste online Mystery Box-abonnementer

Det er forskjellige typer spill online for å spille. Hvis du abonnerer på dem, kan du enkelt vinne mange autentiske produkter. Ved å sitte hjemme kan du utføre disse spillene.Det er mange spill som trenger mer enn én person å utføre. Disse typer konkurrerende spill gir sunn bånd blant familie, unge par og en sammensveiset vennegjeng.

Alder spiller ingen rolle. Folk i alle aldre kan fjerne disse mystiske boksene. Her er det beste online spillets abonnementsbokser inkludert.

Denne abonnementsboksen gir deg alle ledetråder og gåter du trenger å løse hver måned.

Så hvis du er den typen person som elsker å åpne en mystikkboks av https://www.lootie.com/ , du kan abonnere nå etter eget valg.

Innholdsfortegnelse

1. Beste Mystery Box: Escape the Crate

1126 betydning

Escape-the-room-spill er et av de raskest voksende favorittspillene i Amerika! Du er fanget i et rom med venner, familie eller kolleger. Du har bare en måte å flykte fra rommet ved å løse sprekkoder, gåter og oppdage hemmelige gjenstander.

Nå kan du jobbe med venner og familie for å løse dette problemet. Dette spillet er litt dyrere. For bare en times underholdning må du betale $ 100 for en gruppe på 4 personer. I tillegg spiller spillet bare en gang.

Et annet eventyr leveres annenhver måned. Du må ta med alt eventyret inn i ditt eget hjem. Din egen stue inneholder alle de morsomme tingene, inkludert å løse drapsmysterier, piratskip, oppklare fremmede språk og desarmere tidsbomber. Tenk deg hvor eventyr spillet er!

Rømningsplan

 • Abonnere
 • Sett sammen teamet ditt
 • Gjør deg klar til å rømme

Hva er inne i kassen?

Ved å avsløre alt kan vi ikke ødelegge overraskelsen. Vi forsikrer deg om at denne kassen er full av eventyr.

Noen nødvendige ting du kan få er:

Bokstaver, krypteringer og gåter: For å knekke disse utfordringene må du jobbe sammen med venner og familie. Ett puslespill fører til et annet.

Verktøy for å hjelpe sleuthing: Objekter som blacklights i eventyret ditt, som vil hjelpe deg med å knekke kodene.

Interessante og spennende gjenstander: Denne typen objekter vil hjelpe deg å føle hele eventyret. De er delene av et puslespill eller belønninger for å unnslippe kassen.

2. Åpne Mystery Boxes

Alle kan abonnere som elsker oppdagelses- og puslespillløsninger. Hver eske inneholder en blanding av ledetråder og rekvisitter. For å låse opp brystet må du oppdage den endelige koden. Men det er ingenting å bekymre seg for!

Tips og løsninger er inkludert for å hjelpe deg. Hver eske er designet nøye slik at du kan finne alt. Dette spillet passer for voksne.

Barn over 10 år kan også åpne denne mystiske boksen. Tilbudene om åpne mysteriebokser:

 • En ny utfordring hver måned
 • Flere gjenstander vil du kunne beholde etter bruk
 • Mulighet for å bestille tidligere bokser hvis du savner en boks
 • Finn, løse, låse opp
 • Hintkort hjelper deg slik at du aldri kan gå for tapt!

3. Mystery Abonnementsbokser Lootie.Com

eventyrbøker for tredjeklassinger

Lootie er et spennende og fartsfylt nettsted. De tilbyr en mystery-boks som inneholder fantastiske streetwear. I denne plattformen kan du unboxe streetwear mystery-bokser til en utrolig lav pris.

Lootie mysterium bokser inneholder flere typer online mysterium bokser. Hver mystery-boks har merkevarer, for eksempel Supreme og Nike-sko. Etter at du har åpnet en mystery-boks, bestemmer en tilfeldig spinner hvilket element du får.

Unboxing-elementet legges til i kontobeholdningen din. Så du kan vinne store premier ved å fjerne utboksen. De gir ekte gjenstander.

Etter å ha vunnet, kan du når som helst be dem om å sende huset ditt. Noen aspekter ved Lootie som gjør det annerledes enn mengden:

 • De fleste Lootie har merkeklær i stedet for generelle produkter.
 • Lootie muliggjør risikofri inntjening.
 • Lootie-spill er 100% rettferdige.
 • Lootie-produkter gir en StockX-godkjenningsmerke. Produktene deres er ekte og originale merker.
 • Lootie gir spillerne en mulighet til å åpne boksen mer enn en eller opptil fem i en enkelt runde.
 • Du kan bytte Lootie-varer som du eier med en mye høyere verdi (opptil 20 ganger).

4. Unbox Authentic Product: Hybe.Com

Hybe.com er et autentisk nettsted. Du må logge på på dette nettstedet, og deretter må du tømme betalingen. Etter det vil du kunne spille dette spillet.

 • De tilbyr merkevarer, som Gucci, Supreme, Louis Vuitton, Balenciaga, Off-White, og så videre.
 • Velg boksen og åpne boksene du ønsker. De gir nøyaktig samme produkt som du velger.
 • Du kan bestille nye eller bytte uønskede ting. Det er et klarert nettsted.

5. Best for salg En seks måneders løp: Hunt A Killer

Hunt Et drapsspill er som et TV-show. Den har sesonger med seks episoder / bokser spredt over 6 måneder. Hunt A Killer lokker deg til at de vil gi deg en pakke hver måned med den nervøse ideen om en seriemorder.

Væren mann seksuelt aggressiv

Du kan imidlertid ikke bruke denne pakken til familieforbruk.

Hver måned må du sende en boks med ledetråder for å finne ut hva pokker skjer. De har tatt med forskjellige ledetråder og uttalelser å lese. Notatboken til en detektiv inkluderer den første måneden, og ideene dine trenger å skrive.

Hunt A Killer er laget basert på en fiktiv by. Målet deres er å gi deg en autentisk årbok, håndlagde politiposter og avisutklipp. Dette spillet er som en privat Facebook-gruppechat som gir deg muligheten til å diskutere alt.

Konklusjon

Mysteriespill gir mye moro og eventyr. Åpne mysterium boksen utvikler også intelligens. Så spill dette spillet og vinn dine ønskede produkter.

Del Med Vennene Dine: