5 grunner til at du kanskje trenger flere Twitter-kontoer

Du har kanskje sett mange bedrifter som jobber med flere Twitter-kontoer og lurte på om du ikke burde gjøre det også. Som du kan forestille deg, krever det ekstra ledelse, men gir også noen klare fordeler på visse områder. Og så har vi satt sammen en liste som går over de 5 viktigste grunnene til at du kanskje trenger flere Twitter-kontoer.Dette skal gi deg en klar ide om du trenger flere Twitter-kontoer for virksomheten din. Så uten videre, la oss komme i gang:

Innholdsfortegnelse

For å opprettholde flere merker

Hva om du har mer enn ett selskap og trenger et Twitter-håndtak for hvert av dem. I så fall har du ikke mye valg bortsett fra å opprette flere Twitter-kontoer. Dette vil hjelpe deg å gi oppdateringer og nyheter spesielt for hvert merke .

Et kjent eksempel ville være Elon Musk med sine to separate kontoer for - SpaceX og Tesla . Siden begge selskapene har forskjellige interesser og har en annen brukerbase, hjelper det å holde begge virksomhetene atskilt.

Du har kanskje også lagt merke til det Elon Musk kjører en personlig Twitter-konto . Dette bringer oss til vårt neste punkt.

24 talls betydning

Å ha en egen personlig konto

Du har kanskje ikke flere merker eller produkter som krever en egen Twitter-konto, men du kan fortsatt være interessert i å dele ditt eget personlige liv og tanker på mikrobloggingsplattformen.

Dette er når du kan vurdere å opprette flere Twitter-kontoer for å drive virksomheten din så vel som din personlige konto.

Du kan bruke virksomheten eller merkevarekontoen din til å fokusere på å skaffe kunder, dele de siste bedriftsnyhetene og så videre. Mens du med din personlige konto kan fokusere på å dele det som skjer i livet ditt, skape en personlig forbindelse med dine følgere og bygge deg opp som en influencer.

engel nummer 93

Å levere fokusert kundeservice

En annen vanlig brukssak for flere Twitter-kontoer vil være å sette opp et dedikert håndtak for bedriftens kundeserviceavdeling.

Dette lar deg ha en bestemt konto for virksomheten din der du deler alle høydepunktene dine, og vektlegger vekst. Og hvis en av kundene dine får problemer, kan de komme i kontakt med firmaets dedikerte kundeserviceteam i stedet for å tvitre på hovedtråden. For eksempel har du kanskje lagt merke til hvordan Microsoft bruker en dedikert Twitter-konto for Xbox relaterte tweets og en egen for Xbox-støtte .

Dette lar dem fokusere alle sine gode ting på den tidligere kontoen. Samtidig er kunder også lettet over at det å gå over til Xbox Support-håndtaket betyr at en teknisk ekspert vil være tilgjengelig for å gi assistanse.

For regional Tweeting

Hvis du har en blomstrende internasjonal virksomhet, kan det være fornuftig å ha mer enn en Twitter-konto kuratert for forskjellige geografiske regioner. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har to forskjellige, kulturelt og økonomisk forskjellige områder, som hver for seg utgjør en stor del av brukerbasen din.

Det har vært en tidligere undersøkelse som viser hvordan Twitter-brukere har en tendens til å danne en online stamme slags rundt et felles språk eller deres fellesskap av mennesker. Derfor, ved å fokusere på kampanjene dine og opprette regionale kontoer, kan du skape et sterkt bånd med disse samfunnene.

Imidlertid vil dette trikset kreve at du har hundrevis av Twitter-kontoer. Du kan enten lage dem selv eller bare gå til accsmarket og kjøp twitter-kontoer for et par cent.

For Gimmicks & Experimentation Sake

Noen ganger vil du kanskje vokse en Twitter-konto rundt et bestemt gimmick eller tema, bare for moro skyld. Disse kan vise seg å være en fantastisk investering i din tid og krefter hvis du er lidenskapelig opptatt av emnet og også ønsker å kjøre noen eksperimenter.

Siden disse ikke er direkte knyttet til virksomheten din (og i de fleste tilfeller ikke gir noen fortjeneste), er de også det perfekte stedet å gjøre noen eksperimenter på Twitter-bots og lignende.

bøker om å følge drømmene dine

På det verste har du ingenting å tape. Imidlertid er det alltid den sjansen det kan ta av med brukerne dine, og du vil ende opp med å lage et annet merke som du deretter kan planlegge å tjene penger på.

Konklusjon:

Så dette var noen av grunnene til at du kanskje trenger flere Twitter-kontoer. Hvis du har noen mer quirky brukstilfeller for flere Twitter-håndtak, så nevn dem i kommentarfeltet. Din innsikt er alltid velkommen og vil bidra til å utvide omfanget av denne lesingen.

Del Med Vennene Dine: