Finn Ut Antall Engel

5 ting jeg lærte fra den fantastiske nye boken om en sunn livsstil 'Gjør det nydelig'

Jeg hadde en sjanse til å sjekke ut Sophie Ulianos ny bok ' Gjør det nydelig: Hvordan lage mindre giftige, rimeligere og vakrere produkter ,' og jeg ble så fascinert! Her er fem sunne ting jeg lærte ...

Bildet kan inneholde menneskelig person tekstetikett og kvinne

Elsker den nye boken fra Sophie Uliano (som du kanskje kjenner igjen fra hennes første bok, den New York Times bestselger 'Gorgeously Green.' Den nye tittelen er ute 1. juni ! Her er fem ting jeg lærte:

  1. Butikkkjøpt munnvann suger litt. Jeg visste det allerede (noen helseeksperter bekymrer seg for at det høye alkoholinnholdet kan være dårlig for PH i munnen din og muligens bidra til oral kreft --eek), men visste ikke hvor enkelt det var å lage din egen. (Bland en kopp aloe vera juice, 1/2 kopp destillert vann, 1 ss trollhassel, 2 ts natron og 20 dråper peppermynte essensielle oljer. Voila!)

  2. Har du en symaskin (eller bare en nål og tråd)? Du kan lage en beroligende lavendelpute for en flytur eller til og med kontorstolen din (når du trenger å lukke døren og krasje).

  3. Lukter bilen din usikker? Luftfriskere, sier hun, kan inneholde skadelige ingredienser. Hun lager sin egen ved å blande 4 ss. vodka, 2 ss. destillert vann, og 20 dråper hver av eteriske oljer av geranium og lavendel.

  4. Hopp over tørketrommel, og gjør dette: Uliano er ikke en fan av tørkeark, og det er jeg heller ikke (bakterieeksperter jeg har intervjuet har fortalt meg at tørketrommel gir bakterier en klebrig overflate å holde seg til – ugh). Og mange inneholder mange kjemikalier. Bedre idé, spesielt hvis du bruker tørketrommel for å få klærne til å lukte deilig: Ta en ren vaskeklut og dryss noen dråper lavendel (eller din favoritt) eterisk olje på den. Klærne dine vil lukte guddommelig!

  5. Skitten hund? For lat til å gi ham et bad? Prøv et tørt bad. Uliano støver pochen hennes med tørr natron, og lar den sitte på pelsen i 5 minutter. Børster den av og kyss den søttluktende hunden!

Det er tusenvis flere grønne og sunne levetips i denne boken (inkludert noen deilige oppskrifter). En må-lese!

Hva er ditt favoritt lille grønne og sunne tips? Jeg vil gjerne høre!

Mer lesing:

Hvor grønne er motevanene dine?

Rachel McAdams baderomsvaner er bra for jorden, men vil du prøve det?

Hvorfor du kanskje trenger mer grønn trening ...

__

Flere måter å få glamour på __

Besøk Shopglamour.com for søte ting som starter på bare !

Delta i de siste Glamour-konkurransene!

Følg oss på Twitter

Legg oss til iGoogle-hjemmesiden din

Foto: Voice

Del Med Vennene Dine:

jomfru og jomfru forhold