Finn Ut Antall Engel

5 (av og til morsomme) ting Robert Pattinson har sagt om kyssing og kjærlighet denne uken.

Mens Kristen Stewart holdt seg til mantraet 'Keep 'em guessing' mens du er ute og promoterer Breaking Dawn - Del 2 , Robert Pattinson holdt seg til sitt vanlige mantra om 'Si morsomt vanskelige ting for å få meg til å elske ham i intervjuer.'

Bildet kan inneholde Robert Pattinson Slips Tilbehør Tilbehør Dress Frakk Klær Overfrakk Klær Menneske og person

ankommer LACMA 2012 Art + Film Gala på LACMA 27. oktober 2012 i Los Angeles, California.

Getty bilder

10 september stjernetegn

Seriøst, jeg er ikke akkurat forelsket i denne fyren, men hver gang jeg ser ham i et intervju, kan jeg ikke annet enn å forgude ham. Han er så hysterisk tilbøyelig til å dele rare historier eller detaljer om livet sitt, og det alene gjør ham verdig all hypen for meg.

Selvfølgelig blir han bombardert med spørsmål om forholdet hans til Kristen Stewart , både på og utenfor skjermen, noe som ærlig talt føles overveldende selv for meg, og jeg er ikke i forholdet! Heldigvis har han styrt intervjuerne bort fra den veldig personlige diskusjonen mens han fortsatt har gitt innsikt i tankene hans om romantikk. Her er fem forskjellige ting med kyssing/kjærlighet/kvinnetema han har sagt denne uken. Jeg garanterer at du vil le av mer enn én av dem.

  1. Da han ble spurt om hans første kyss under en 'rask brann'-økt på Bo! med Kelly og Michael , svarte han, 'Hvorfor tenker jeg på min bestemor?' Jeg mener, kom igjen. Jeg klarer ikke slutte å knekke opp.

  2. I samme intervju sa han at han tror på kjærlighet ved første blikk. Awww.

  3. Han, som praktisk talt alle andre i verden, har lest 50 nyanser av grått , selv om han leste det tilbake da det var fanfiction. Selv han kan ikke motstå den sexy Twilight-inspirerte historien verden gikk amok etter.

  4. Han foretrekker kvinner i en trang kjole fremfor jeans og t-skjorte , men jo strammere jeans og t-skjorte, jo bedre. Forferdelig krevende for en mann som sannsynligvis aldri har måttet lide en natt i Spanx selv.

  5. Han er flau over å være en høylytt kysser ! Seriøst, du må se dette videoklippet der han sier 'Jeg har så usedvanlig høye små hakk, det høres ut som jeg går rundt i gummistøvler.'

    engel nummer 220

For ordens skyld tror jeg at mange kvinner ville ha det bra med kysselydene hans.

Jeg mener, kom igjen, hvordan kan du ikke elske denne fyren? Hva synes du om kyssetankene hans? Så rart at han tok opp bestemoren sin, ikke sant? Er du imponert over hvordan han har håndtert denne presseturen i lys av hans delikate forholdssituasjon?

Flere Edward Cullen-godkjente kjærlighetstimer:

5 leksjoner i å vise ansiktet ditt igjen etter et samlivsbrudd, fra svært offentlig overlevende Robert Pattinson

Twilight Star Robert Pattinson retter om betydningen av kjærlighet (Lucky Kristen!)...Hva er din definisjon av kjærlighet?

Beklager, Robert Pattinson pleide å gjøre HVA mot Kristen Stewart??? (Ehm, det involverer armhuler)

Foto: Getty Images

Del Med Vennene Dine: