5 ganger WWE Superstars Become Real-Life Inspirations

WWE Superstars er mennesker vi kan se opp til - ikke bare som idrettsutøvere eller risikotagende artister, men som inspirerende individer.45 engelnummer

Superstjerner som Hulk Hogan, Dusty Rhodes, Shawn Michaels, Sting, Diamond Dallas Page, “Stone Cold” Steve Austin, The Rock, John Cena , Rey Mysterio, Lita, AJ Styles, CM Punk og andre har alltid blitt oppført av flere WWE-nyheter kilder som de mest inspirerende WWE Superstars. Deres bidrag har gått utover settene med WWE Raw og SmackDown og berørte menneskers liv.

Det har vært mange inspirerende WWE-superstjerner gjennom årene, men denne listen fokuserer hovedsakelig på fem store superstjerner som ble virkelige inspirasjoner og berørte livene til mennesker over hele verden og ble forbilder for millioner.

Innholdsfortegnelse

Diamond Dallas Page

DDP tjente navnet sitt som en av de beste karene i WCW, og selv om han tilbrakte sin WWE-karriere som hæl, ble han en helt og frelser i det virkelige liv. Med sin DDP Yoga har DDP hjulpet til med å fikse livet til tusenvis.

Etter at AJ Styles forlot NJPW, var han utslitt med skader han pådro seg gjennom karrieren, men DDP Yoga hjalp ham til å komme seg og gjøre seg klar for sin eksplosive WWE-debut i 2016. På samme måte har DDP Yoga også hjulpet flere mennesker med å bekjempe fedme, diabetes og hjertesykdommer. DDP fungerer også som en motivasjonstrener for tiden.

Mistery King

Rey Mysterio har blitt synonymt med brytestilen Lucha Libre og har blitt ansiktet og symbolet på Lucha Libre i løpet av sin berømte karriere.

Han blir ofte referert til som “The King of Lucha Libre.” Han populariserte den høytflygende Lucha Libre-brytestilen og er kreditert for å sette i gang fremveksten av cruiserweight-bryting i USA. Han har treffende fått tittelen 'The Ultimate Underdog.'

Han hadde ikke den fysiske størrelsen som ble ansett som en nødvendighet for å gjøre det til profesjonell brytingsvirksomhet. Men Rey Mysterio holdt ut og ble ikke bare en fremtredende superstjerne, men ble også ansett som en av de største bryterne gjennom tidene, etter å ha banet vei for flere krysservekter i pro-wrestling-verdenen.

Hans fryktløse holdning har bidratt til å motivere livet til millioner av mennesker over hele verden, ettersom han har vist oss at størrelsen ikke betyr noe for å oppnå suksess; alt du trenger, er besluttsomhet og vilje.

John Cena

Hyllet som en av de største WWE-superstjernene gjennom tidene, John Cena er populær ikke bare som bryter eller skuespiller, men også som en inspirerende og veldedig mann. “Kjas, Lojalitet and Respect ”- disse styrer John Cena 'S ringetone og ikke-ringe personligheter, og han har fremmet disse følelsene gjennom karrieren.

Til tross for å ha blitt kritisert for å holde seg til samme gimmick i flere år, John Cena forble lojal mot sin yngre fanebase og fortsatte å være et forbilde for millioner av mennesker over hele verden. Når det gjelder veldedighet, John Cena er en veldig aktiv deltaker og har oppfylt flest antall Make-A-Wish-ønsker.

Hans 'Never give up' er ikke bare et varemerke, men hans motto, som han forplantet blant WWE-universet. Å være ansiktet til WWE i over 15 år, John Cena har vært en helt i livet til millioner av barn.

Stol på

Lita er uten tvil den største kvinnelige WWE-superstjernen gjennom tidene, og hun har tjent dette stedet ikke bare på grunn av sin fryktløse og innovative brytestil og for å være en av de beste stjernene i Attitude Era, men også på grunn av den fremtredende rollen hun spilte i livet til millioner av unge jenter og kvinner over hele verden.

Under holdningstiden ble kvinnestjernene vanligvis ansatt for det seksuelle innholdet i showet, men Lita og noen få av hennes samtidige (som Trish Stratus og Molly Holly) var unntakene.

Et medlem av Team Xtreme sammen med The Hardy Boyz, hun viste sin fryktløse holdning og sine imponerende ringevner. Flere kvinnelige brytere har kalt Lita som inspirasjon. Hun viste verden hvordan kvinner kan møte og overvinne alvorlige vanskeligheter på vei.

Steinen

Dwayne “The Rock” Johnson er en av de største stjernene WWE noensinne har produsert, og han er nå den best betalte skuespilleren i Hollywood. Men The Rock måtte takle alvorlig depresjon i ungdomsårene, og det hjemsøkte ham gjennom tenårene.

Rockens kamp mot depresjon har lært verden at det er vanskelig å unngå vanskeligheter selv om man tilhører en populær familie. The Rock sa at han “nådde et punkt der [han] ikke ønsket å gjøre noe eller gå noe sted. [Han] gråt konstant. ”

Den samme mannen som brakte smil til ansiktene til millioner (og millioner) mennesker! The Rock twitret følgende om å kjempe mot depresjon:

“Vi går alle gjennom slammet ... og depresjon diskriminerer aldri. Det tok meg lang tid å innse det, men nøkkelen er å ikke være redd for å åpne opp. Spesielt oss dudes har en tendens til å holde det inne. Du er ikke alene. '

Som tenåring så The Rock foreldrene sine slite med å ha råd til de grunnleggende fasilitetene da de ble kastet ut av leiligheten sin. I en alder av 15 år så han moren prøve å begå selvmord, noe som satte et dypt inntrykk på ham.

The Rock sa imidlertid at å finne indre styrke hindret ham i å bli selvmord som sin mor. Det er derfor han alltid fremmer å nå ut til mennesker i mørke tider.

The Rock er en ikonisk skikkelse i profesjonell bryting og har markert arven hans som den største gjennom tidene. Hans kamper mot livets vanskeligheter og hans oppvekst til superstjernen fortsetter å være en inspirasjon for millioner av millioner av The Rock's fans.

Del Med Vennene Dine: