5 tips for å farge håret før bryllupet

Bildet kan inneholde hår, menneske og person

Nyheter fra vitenskapsfronten: 'Moderat til alvorlig sinkmangel har vært assosiert med hårtap,' sier Francesca Fusco, MD, hudlege for hodebunn og hår for Clear, som foreslår å fylle på mat som quinoa, bokhvete og svarte bønner for å få fylle.Mark Leibowitz

Av alle skjønnhetsforberedelsene du skal gjøre før bryllupet ditt, kan det å prøve en ny hårfarge være det mest spennende – og stressfremkallende. For det siste du vil gjøre er selvfølgelig å tømme det, steke håret og ødelegge bryllupet ditt og kanskje resten av livet ditt (selvfølgelig overdriver jeg, men når du planlegger et bryllup kan ting føles slik).

7. juli dyrekretsen

Så før du går og lysner eller mørkner eller stryker håret ditt i forkant av den store dagen, følg disse kloke tipsene fra en av de mest kjente hårfargere for kjendiser, Rita Hazan .

  1. La fargeisten din vite på forhånd hvordan bryllupsfrisyren din vil se ut (sidedelt, oppsatt osv.). Det lar henne plassere fargen på en måte som best smigrer utseendet ditt.

  2. Den beste tiden å ta på høydepunkter er uken for bryllupet ditt, så de er ekstra lyse og friske. Hvis du ikke har tid til å gjøre det, bruk en glansbehandling hjemme som en måte å forsterke fargen din (som Hazans Ultimate Shine Color Gloss ).

    6 engel nummer betydning
  3. Ikke blek håret for første gang før bryllupet. «Jeg vil anbefale å vente med å gjøre store endringer,» sier Hazan. 'Du vil ikke ta noen store risikoer i tilfelle fargen ikke blir som du vil ha den.'

    211 engel nummer betydning
  4. Hvis du vil omfavne denne sesongens store regnbue-hår-trend, prøv å inkludere bare en liten bit av farge i frisyren din. 'Du kan blande det med dekoren til bryllupet ditt også - hvis temaet er lilla, legg til små syrinspisser eller striper rett over øret for en subtil fargeforskjell.' Du kan bruke midlertidig farge for å gjøre dette også (prøv Pop farge ).

  5. Hvis håret ditt er ombre, vurder om du virkelig vil at håret ditt ser halvlys/halvmørkt ut på bilder. Hvis ikke, kan du legge til noen høydepunkter på toppen for enkelt å gjøre utseendet ditt mer tidløst akkurat i tide til turen nedover midtgangen.

Skal du prøve en ny hårfarge til bryllupet ditt, eller holder du deg til det som er prøvd og sant?

Del Med Vennene Dine: