5 tips for å få et langdistanseforhold til å fungere for deg

Når det gjelder langdistanse-tingen er jeg på ingen måte noen ekspert. Jeg har mistet min del av kampene med kjærlighetens grensepatrulje. Når det er sagt, kjenner jeg til mange suksesshistorier, inkludert noen fra mine beste venner (nå gift) og til og med min egen familie (også gift ... og baby). Faktisk har mange av de vellykkede relasjonene som omgir dem på et eller annet tidspunkt overlevd en fysisk separasjon. Så, med noe av ekspertisen deres, tenkte jeg å dele denne lille guiden for å lage langdistansearbeid for deg:15 juni dyrekretsen
Bildet kan inneholde en person som sitter og står

flash film

__

  1. Hold det ærlig.__

Dette er den store, åpenbart. Du må være rett opp. Om statusen din, følelsene dine, plasseringen din, planene dine, plantene dine; alt egentlig. Det viktigste, og det vanskeligste, er å være ærlig med deg selv. Spørsmål som,

Er jeg med på dette? 'Er dette verdt å gå glipp av andre muligheter?' 'Kan jeg gå 6 måneder uten sex?' kan være vanskeligst å svare på.

2. Sexen forblir i bildet.

Når vi snakker om sex, må du holde det krydret. Personlig synes jeg telefonsex er dypt utilfredsstillende, og det ble henvist til kategorien Better-Than-Nothing-I-Guess på ID-en min for noen år siden. Men nå for tiden er det alle disse fancy datakameraene, og Skype, og Gchat og tekstmeldinger, og bbm, …det er bare så mange måter å prøve, du har i grunnen ingen unnskyldning for å la være.

3. Overraskelse!

Konsertbiletter. Stinkende tusjer (de gir morsomme highlightere hvis hun studerer). Dumme ting. Gum. Bacon. Spa-sertifikater. Kom igjen, må jeg virkelig fortelle deg hvor mye folk elsker å bli overrasket over en pakke i posten? Enda bedre – et overraskelsesbesøk (selv om 'jeg kommer neste helg' ofte er en bedre overraskelse enn 'jeg er nede', som passer fint inn i hele ærlighets-/kommunikasjonsstemningen jeg presset på med #1).

4. Fortsett romantikken.

En annen stor overraskelse: et håndskrevet brev. Mellom e-post (eller tekstmeldinger) og brev er det ingen konkurranse: Et håndskrevet brev er som en fem-minutters orgasme, men med ord. Hva dette taler til er ditt ansvar for å holde oppe romantikken. Jo lenger du er fra hverandre, eller jo lengre det går mellom faktisk kontakt, desto større plikt er det å nå ut og minne din partner på hvor mye de betyr for deg, og hvordan de får deg til å føle deg.

5. Håndtere fristelser.

Legg merke til at jeg ikke sa 'unngå fristelser.' Jeg sa takle det. Hvis du finner deg selv nødt til å unngå visse mennesker fordi du ikke kan kontrollere følelsene dine overfor dem, er det sannsynligvis en god idé å se på deg selv og undersøke om følelsene dine for partneren din har endret seg, eller om det faktisk bare er et symptom av avstanden. Det er ingen fornuftig person som ikke vil bli fristet når de ikke ser buingen sin med jevne mellomrom, men det er nivået på fristelsen, og hvor den fristelsen kommer fra, som er viktig.

Lang avstand kan være den sikre avstanden. Og det kan være feil avstand. Men som sagt, mange av de beste relasjonene jeg vet er produkter av separasjon. Om forhold fungerer eller ikke kan være et produkt av avstanden, men det er til syvende og sist opp til deg.

__

Har du noen tips om langdistanseoverlevelse du vil dele? Hva skader et langdistanseforhold?__

34 engelnummer

Mer på glamour.com __

7. okt dyrekretsen

On The C.L.: Hva teller som svingete i disse dager?

Hver kropp er en varm kropp

Badedraktmodell Skjønnhetshemmeligheter

__Flere måter å få glamour på

Besøk Shopglamour.com for søte ting som starter på bare !

Delta i de siste Glamour-konkurransene!

Følg oss på Twitter !

Legg oss til din iGoogle-hjemmesiden.

Foto: Thinkstock

Del Med Vennene Dine: