5 måter å inspirere deg til logo design

En logo er en veldig viktig del av en virksomhet. Det fungerer som ansiktet til ditt merke og vil være det første som kundene, konkurrentene og stort sett alle vil merke.Det er viktig å ha en fantastisk logo som faktisk gjenspeiler arbeidet ditt, inspirasjonene og viktigst av alt, den kreative siden. Logoen skal føles tro mot merkevaren din. Noe som gjenspeiler merkevaren din, oppdragene dine, dine mål.

Vel, logo design er en veldig komplisert prosess som involverer flere trinn. Kommer med ideene og konseptene for logo design i seg selv er en av de viktigste hindringene.

Du kan ikke forvente at gode logoideer skal krype inn i tankene dine umiddelbart. Det er alltid behov for en liten start. Vi har listet opp noen vakre ideer som kan inspirere deg og hjelpe deg med å skape et fantastisk logo design her .

Innholdsfortegnelse

Lag en tilpasset logo med Turbologo

Turbologo er et av de beste nettstedene for å lage tilpassede logoer. Det er veldig enkelt å bruke og intuitivt, i motsetning til det meste av programvaren som produserer logoer på nettet som krever mye hardt arbeid.

Du trenger egentlig ikke å lage logoen selv fra bunnen av, du må bare følge noen få enkle trinn, du trenger ikke å plukke opp og velge tema, fargekombinasjoner, skrifttyper, symboler osv.

Det vil be deg om å oppgi navnet på selskapet og de ønskede parametrene for logoen. Det vil begynne å vise 100-tallet logo-design med forskjellige skriftstiler, bilder, fargekombinasjoner og temaer.

indiansk historie for barn

Du kan laste ned favoritten din logo design fra nettstedet bare ved å betale en veldig beskjeden pris. Det gir også forskjellige nedlastingsalternativer til brukerne for enkelhets skyld. Logoen kan lastes ned i svart, hvitt, fargerik eller gjennomsiktig bakgrunn, avhengig av behovet.

Du kan også bestille en bedriftspakke fra dette nettstedet for å få vakkert utformede visittkort, konvolutter og brevpapir til en veldig rimelig pris, og det også på bare 24 timer.

En annen fantastisk tjeneste som gjør Turbologo til det mest praktiske logodesigningsstedet, er den elektroniske støtten som jobber syv dager i uken. Så hvis det oppstår problemer, eller du har spørsmål, kan du alltid slå dem opp og få svar innen få minutter.

Gjør din virkelighet til en logo

Som vi allerede har sagt, gjenspeiler logoen DEG, ditt merke og merkevaren din. Prøv å dreie rundt det bare. Hvor fikk du ideen om å starte dette merket? Noe må ha inspirert deg, bruk den inspirasjonen til å designe en logo.

Hver bedrift, hvert merke har en historie, du kan bruke blitser av den historien til å lage et symbol i logoen din. Ord som inspirerte deg, som fikk deg til å stå, kan fungere som din slagord.

Prøv å skildre virkeligheten din, virksomheten din i en liten boks, i form av en logo. Du får noe fantastisk, kreativt og vel, noe som gjenspeiler virkeligheten din.

Søk etter inspirasjon på nettet

Når du føler at ideen din er tørr, kan du alltid surfe på internett for å bli inspirert!

Det er mange nettsteder som er rent utviklet for å gi deg inspirasjon. Disse nettstedene viser arbeidet til forskjellige logo designere for å hjelpe deg å åpne tankene dine og skape noe unikt.

Du må bare bla og bla til du finner noe som tar all oppmerksomheten din. Hvis du ønsker å lage en logo, men ikke er sikker på hvilken stil du vil, er disse nettstedene det du trenger.

Du finner hundrevis av logodesign i en rekke stilarter. Fra minimale flate design til 3D optiske illusjoner å velge mellom. Det er få nettsteder som også tillater designeren å forklare prosessen som er involvert i utformingen av logoen, som bare legger til din bekvemmelighet.

Du kan også laste opp dine egne ideer på disse nettstedene for å hjelpe folk som deg som leter etter inspirasjon.

Generer en profesjonell logo ut av skissen din

Elsker du å tegne? Vel, du kan bruke talentet ditt til å utvikle og generere utrolige logoer.

Takket være vår voksende teknologi kan du enkelt digitalisere tegningene dine. Du må bare følge noen få enkle trinn.

  • Hvis skissen din er med blyant, kan du spore den med en svart kulepenn. Det lyser skissen din og gir den en fin formasjon for å unngå komplikasjoner under utformingen.
  • Det andre trinnet i denne prosessen bruker en ‘skanner’ som overfører skissen vår fra papir til skjermen. Forsikre deg om at skanneren er riktig konfigurert og at oppløsningen er minst 600 dpi.
  • Nå er det tredje og siste trinnet å lage logoen i den digitale verdenen ved hjelp av Photoshop. Legg til lag, sett kontrasten, eksponeringen og alt annet som er viktig for å gi skissen din liv.

Sammenlign forskjellige temaer

Hvis ingenting fungerer for deg, og dere alle er ute av inspirasjon, kan du ta ideer fra forskjellige nettsteder som lager logoer. Internett er fylt med slike nettsteder der du faktisk kan teste dine egne ideer.

Velg et av slike nettsteder, velg et tema, fargekombinasjon, design og se hvilke resultater du får. Hvis du liker noe design, lagre det. Fortsett å eksperimentere med forskjellige temaer og stiler uten å kaste bort mye tid.

Hele denne test- og eksperimentprosessen vil åpne tankene dine, og du vil kunne utvikle din drømmelogo.

Et viktigere tips annet enn alt dette er ‘NOTE NED’. Skriv ned hver eneste ide du kommer på. Ikke hold ideen fanget i tankene dine. Ikke tro at ideen din ikke er god, ta alltid meninger om det samme fra andre mennesker.

Hvis du tar hjelp av disse ideene og følger logotypdesignprosessen riktig, vil kreativiteten din blomstre, og du vil kunne generere virkelig effektive og fantastiske logo-design.

Hvis du har spørsmål knyttet til logodesign og prosessen, kan du sende en melding i kommentarfeltet, så kommer vi tilbake til deg.

Del Med Vennene Dine: