50+ Creative Macbook Pro-dekaler fra Etsy

Hvis du ikke visste det nå, er Etsy den beste håndlagde markedsplassen på nettet. Det vi elsker mest om deres oppgaveerklæring , er at de gir folk mulighet til å endre måten den globale økonomien fungerer på.Uten å gå inn i en politisk debatt, la oss alle bli enige om en ting; Små bedrifter hjelper virkelig økonomien på enorme måter. Felling av å vite at noen hardt arbeid gikk inn i det eneste du kjøpte, gir deg en veldig varm følelse.

Ganske annerledes sammenlignet med bedriftsbedrifter som lager de fleste av produktene sine med maskiner eller monteringsbånd i Kina.

En del av grunnen til at vi ønsket å velge varer fra Etsy, er fordi vi ydmykt ønsket å fremme andres harde arbeid. Det er helt opp til deg å bestemme om du vil kjøpe en av disse. For andre som lurer på; Etsy har ikke et tilknyttet program, vi tjener ikke en eneste cent på å koble til disse oppføringene.

Oppmerksomhet på detaljer, så vel som perfeksjon, på det sexy aluminiums chassiset til en Macbook Pro er utrolig vakkert. Selv den dyre prislappen kan være en vanskelig pille å svelge, når du kjøper en Mac, blir du egentlig med i en kultur.

Denne kulturen består av høy klasse, stil og luksus. Dette har blitt et godt kjent faktum med Apple-merket. Så åpenbart, det er en gigantisk elefant i rommet som ingen trenger å påpeke.

Hvis du tilfeldigvis eier en Macbook, har du sannsynligvis en trang til å skille deg ut. Å være unik er veldig attraktiv. Å vite at du har noe som en annen ikke har, er en uklar følelse av at du kommer inn.

Kreative dekaler / klistremerker vil hjelpe deg med å skille deg fra andre Apple-bærbare brukere. Heldig for deg, i dag vil vi presentere deg noen smarte klistremerker det burde være verdt den bærbare datamaskinen. Alle bildene er knyttet til den opprinnelige listen.

Innholdsfortegnelse

Cookie Monster

Batman

Bart Simson

Zombie Princess

Supermann

Næringskjede

Darth Vader

Menneskesønnen

Kamera Apple vinylmerke

Banksy Molotov-mannen

Fruktlinje

Banksy

Harry Potter

25 feb dyrekretsen

Typografisk Macbook-klistremerke

Mario

Punk Rock Lenin

The Shooting Panda Bear

MacStickrs

Steve Jobs MacBook Pro

Apple Tie Fighter Vinyl

Supermann-enhet-5

Air Jordan

Google

Iron Man War Robot

Eple og naken kvinne

Te vinyl

Steve Jobs

eple

Einstein holder eple

Jente og Apple

Ørn

Hadouken Street Fighter

Rolig og fortsett

Pin Up

Satellitt Macbook-dekal

Ta på

Menneskesønnen

Sommerfugl

James Bond 007

Mario

Futurama Bender

Bokstav M

Våpen

Sprut

Snakk

Hodesett

Apple mot Microsoft

Gråtende engel Lady Gaga

Sub null

Byggesteinsmann

Micky Mouse

Rusted Friends

Del Med Vennene Dine: