50 inspirerende NBA YoungBoy-sitater om suksess, tillit og kjærlighet

YoungBoy Never Broke Again, også kjent som NBA YoungBoy eller bare YoungBoy, har vært en voksende tilstedeværelse i hiphop-mainstream-scenen siden 2015.Innholdsfortegnelse

Fødsel av YoungBoy

Han ble født som Kentrell DeSean Gaulden 20. oktober 1999 i Baton Rouge, Louisiana. Han droppet fra niende klasse og bestemte seg for å fokusere på musikken sin, men ble snart arrestert for ran. Et interneringssenter i Tallulah var der han begynte å skrive tekster til sitt første prosjekt.

Han begynte å produsere sin egen musikk og ga ut sin første mixtape i 2015 og fortsatte å slippe til han vakte oppmerksomhet med sin mixtape i oktober 2016, 38 Baby . En blandetape fra 2017, AI YoungBoy startet sin tilstedeværelse på Billboard-hitlistene, singelen, Urørt, nådde nummer 95 på Billboard Hot 100-diagrammet.

Å gjøre det

Gaulden kunngjorde sitt første studioalbum, Inntil døden kaller navnet mitt i januar 2018 etter å ha signert en avtale med Atlantic Records. Singelen Utenfor i dag ble utgitt samme måned. Sangen ble YoungBoys høyest listede sang og toppet seg som nummer 31 på Billboard Hot 100. Hans 12thblandebånd Besluttet, utgitt 7. september 2018, nådde topp 9 på Billboard 200.

De stadig skiftende følelsene han uttrykker med hver sang har satt sitt preg på YouTube; og hans lyttere og fans har utvidet seg utover det. Hans urolige livsstil og mange involveringer i vold har skapt mye støy, men det har ikke avskrekket ham fra å kaste seg på den eneste måten han vet hvordan.

Lytt gjennom mange av hans livsopplevelser gjennom sangene hans. Og sjekk ut noen av disse inspirerende NBA YoungBoy-sitatene som vil gi oss en leksjon eller to om å leve, elske og hele verden.

NBA YoungBoy-sitater

1. “Tid er penger jeg ikke kaster bort tid. Jeg føler at Kobe er i mitt beste. ' - NBA YoungBoy, “Hell and Back”

2. “Du må betale kostnaden for å være sjef. Har alltid vært min drøm for meg å komme meg på toppen. De oppfører seg som de ikke tror på meg, men jeg lover at jeg ikke vil stoppe ” - NBA YoungBoy, 'Hva jeg ble undervist i'

3. 'F * ck industrien, vil ikke la dem ta meg under.' - NBA YoungBoy, “All I Want”

4. 'Stuntin 'on everybody, whoever sovet on me.' - NBA YoungBoy, 'Can't Stop, Won't Stop'

5. «Jeg snakker egentlig ikke så mye. Jeg bare ser og observerer. ” - NBA YoungBoy

gratis 5 terningkast

6. 'Jeg har ikke noe å bevise for ingen.' - NBA YoungBoy

7. “Når jeg er offentlig ser folk meg at de skriker navnet mitt. For bare noen få dager siden ble jeg sperret inne i kjedene. Nå er jeg på baksiden av Maybach med mange band. Jeg er ikke bekymret 'bout' em dissin 'naw, jeg hører ikke noe de sier' ' - NBA YoungBoy, “Untouchable”

8. “Jeg våkner sju eller åtte om morgenen og bare røyker og skriver. Det vil være stille som en strand, jeg vil gå av eller noen ting. Hun kommer bare ikke til meg. Jeg rapper egentlig bare om hvordan jeg har det, det jeg snakket om, jeg har gjort, eller jeg skal gjøre. ' - NBA YoungBoy

9. “Alle er avhengige av meg. Jeg kan ikke f * ck opp. Jeg er ikke den eneste personen jeg gjør vondt. Hvis jeg fikk en milliard dollar for å gjøre livet i fengsel, ville jeg gjort det og gitt det til familien min. ' - NBA YoungBoy

10. 'Jeg betaler for terapi fordi tankene mine foran meg.' - NBA YoungBoy, “Lonely Child”

11. 'Jeg drar og kommer aldri tilbake.' - NBA YoungBoy

12. 'Jeg holder det hundre, jeg liker deg ikke.' - NBA YoungBoy

13. 'Jeg vet at jeg er ung, men jeg føler at det ikke er noe jeg ikke takler.' - NBA YoungBoy

14. “Jeg kommer fra et sjeldent sted. Det er en annen kultur, annen atmosfære, politiet skjevt. Ulike emojier, og når jeg sier emojier, mener jeg personligheter. ” - NBA YoungBoy

15. 'Jeg har aldri hatt et forbilde, så sjef Keef vokse opp.' - NBA YoungBoy, “De er ikke med meg”

16. “Det er enten fengsel eller død, som bokstavelig talt. Det er ikke noe å bo der ute. ' - NBA YoungBoy

17. 'I den cellen innså jeg at jeg ikke har noen venner.' - NBA YoungBoy, “Dark Into Light”

18. 'Kjærligheten din er gift, så jeg kan ikke mer ta den.' - NBA YoungBoy, “Love Is Poison”

19. 'Jeg beklager at jeg ikke vet hvordan jeg skal elske.' - NBA YoungBoy, “How to Love”

20. “Jeg vil bare pakke deg inn og holde deg i armene mine for natten. Du har vært borte så lenge, la oss feire at vi forener oss. ' - NBA YoungBoy, “Ranada”

21. 'Om natten trenger jeg noen på siden av meg bare for å holde meg ... Jeg er lei av å tøffe meg, nå prøver jeg å se hvor kjærligheten er.' - NBA YoungBoy, “Where the Love At”

22. “Jeg ble forelsket i deg, jeg tar deg ikke som ingen dub. Du noe annet, du vet ikke hva du skal gjøre med deg selv. ' - NBA YoungBoy, “Ranada”

23. 'Jeg vet at vi har en ting til felles: vi vil begge deigen.' - NBA YoungBoy, “Down Chick”

24. 'Jeg kan få deg til å bli forelsket i alle disse diamantene.' - NBA YoungBoy, “Like Me”

25. “Jeg kan ikke sitte her bare stresse over situasjonen vår. Jeg må bare se på det større bildet, baby. ' - NBA YoungBoy, “Twilight”

26. “Jeg tror musikk gjorde meg til den jeg er. Musikk lærte meg hva som var takrenne og hva ikke. Musikk lærte meg å leve. ” - NBA YoungBoy

27. “Jeg fikk min vei med min bestemor . Jeg pleide å få kikk med mamma, men min bestemor bortskjemt meg. ” - NBA YoungBoy

28. 'Jeg skrev min første sang i første eller andre klasse.' - NBA YoungBoy

29. “Låst i cellen savnet mange ting. Thinkin 'bout å ta over spillet. Jeg må ta meg ut av ringen. Hjertet mitt fullt av hat, brystet fullt av smerte. ” - NBA YoungBoy, “Trappin’ ”

30. “Se hva jeg oppnådde, jeg vet at du ser meg skinne. Jeg kjenner deg på himmelen du ser her nede og ser på. ” - NBA YoungBoy, “Life”

31. “Vil ikke vise noen sympati fordi det er et skittent spill. Jeg vet at de ikke føler smertene mine. Kan ikke la dem avslutte navnet mitt. ' - NBA YoungBoy, “Endret”

32. 'Er det ikke noe å late som, vi lever slik som ingen handlinger.' - NBA YoungBoy, “Trappin’ ”

33. 'Baby deg så varm, alle disse diamantene kjøler deg ned.' - NBA YoungBoy, “Nei. 9 ”

34. «Jeg hater skolen, jeg synes virkelig ikke det er viktig. Jeg fikk penger uten skole. Du går på skolen for å bli noen og skaffe deg en jobb og få skikkelige penger, jeg har den uten den. ” - NBA YoungBoy

35. “Når min bestemor venstre kunne ikke gjøre annet enn å gråte. Kom på kne og send mine bønner til himmelen. Jeg spurte dem hvorfor jeg sverger så mange ganger. ”, - NBA Youngboy, “Life”

36. “De smiler opp i ansiktet mitt, men de vet ikke hva jeg har vært igjennom. Hele lotta netter sovnet jeg og har ikke hatt mat. - NBA YoungBoy, “Untouchable”

37. “Jeg fortsetter å spille inn. Du vet aldri hva du kommer på. ” - NBA YoungBoy

38. 'Jeg har mye penger, men når du er rik, betyr det at barna dine ballin ', barnebarna dine ballin'.' - NBA YoungBoy

39. 'Jeg prøver bare å være meg selv - lag musikk hvordan jeg lager musikk.' - NBA YoungBoy

40. 'Suksess gjør disse niggene gale. Jeg vet hvordan det er.' - NBA YoungBoy, “Ride On‘ Em ”

41. 'Du kan sannsynligvis overvinne det du går gjennom å lytte til musikken min.' - NBA YoungBoy

42. 'Jeg prøver alltid å gjøre min neste sang bedre enn den forrige.' - NBA YoungBoy

43. 'Jeg er bare et ensomt barn som vil at noen skal hjelpe ham.' - NBA YoungBoy, “Lonely Child”

44. 'Jeg stoler egentlig ikke på noen.' - NBA YoungBoy

45. 'Det eneste som skremmer meg er å dø.' - NBA YoungBoy

46. ​​'Jeg vet bare hva jeg går gjennom, og jeg vet hvordan jeg skal snakke om det på en interessant måte.' - NBA YoungBoy

47. 'Bare i Maybach trenger jeg ingen.' - NBA YoungBoy, “kom fra”

48. “Uten lojalitet , vil du ikke oppnå noe. ' - NBA YoungBoy

49. 'Må holde hodet over vann, må klare det.' - NBA YoungBoy, “Untouchable”

50. “Alt dette jeg * går gjennom gjør meg bare sterkere. Kom ut hulen nå de hørte meg erobre. ” - NBA YoungBoy, “Hell and Back”

Del Med Vennene Dine: