55 morsomme motiverende memes som vil løfte dine ånder

Hvem sa memes kan ikke være motiverende? Det flotte med memes er at den kan lages av hva som helst (filmscener, klassiske portretter, tegneserier fra 60-tallet), og så lenge det føles relatert nok til et stort antall mennesker - boom! Du har magi.Hva er en Meme

Richard Dawkins var den som ble kreditert for å lage begrepet ‘meme’, som betyr en slags replikator som ikke trenger kjemi eller kropp. Snarere, det han mente var en evolusjon av ideer, eller replikering av noe fordi menneskeheten har ansett det som reelt eller sant.

For eksempel: ingen vet egentlig hva Isaac Newton ser ut som. Selv portrettene hans kan bare være tolkninger av kunstneren slik han ser ham. Men fordi mange mennesker er enige om at de eksisterende bildene og / eller skulpturene vi har av Isaac Newton er han, så er det.

Det samme kan sies om populære slagord og visse ord (f.eks. Raserianfall, jente, forbannelse, etc.). Deres opprinnelse kan være så uklar at ingen virkelig kan fortelle når de begynte, og fra hvem. Men vi kan alle forholde oss til det, og bruke det i våre daglige samtaler.

Og det er en meme. Kort oppsummert: memes vanligvis spredt fra en ukjent kilde, folk fra internett synes det er morsomt, og derfra sprer det seg bare som ild i bål og fortsetter videre.

Hvorvidt meme overlever eller ikke (mange gjør det ikke), vet ingen spesielt hvordan det skjer heller. Det er gamle memes som fremdeles er morsomme og relevante i dag (Distracted Boyfriend, American Chopper, The Most Interesting Man); mens andre allerede har gått til den andre siden (Nyan Cat, Trollface, Double Rainbow).

Det er forskjellige typer memes . Mens mange er morsomme, kan de også beskrives som uklare, tegneserier og klassikere. Selvfølgelig er det motiverende memes også for å få deg til å smile og hjelpe deg med å gripe dagen.

Motiverende Memes for å inspirere deg

22. februar dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: