6 beste møteplanleggingsappene (vurdert)

Det er to måter å kaste bort dyrebar tid på kontoret. Den første er å sitte gjennom et kjedelig og uproduktivt møte, og det andre er å bruke timer på å planlegge møter.Planlegging av møter er en kunst i seg selv. Du må kontakte medarbeiderne eller vennene dine for å finne ut om deres tilgjengelighet og vilje til å delta på møtet. Avhengig av antall inviterte kan det være en tidkrevende og hjernebeskattende prosess å oppnå enighet om den ideelle møtedato og -tid. Og selv etter å ha kommet til en eller annen form for konsensus, må du fortsatt gjøre påminnelser i form av lange e-postkjeder.

Heldigvis tar møteplanlegger-apper bort disse problemene ved å gjøre møteplanleggingsprosessen rask og enkel. Du kan bruke disse verktøyene til å avstemme medarbeiderne og vennene dine på riktig dato og tidspunkt for å møte. Appene gir andre beskjed om tilgjengeligheten din, samtidig som de forhindrer deg i å dobbeltbestille en tidsluke.

Dette innlegget skal gjennomgå noen av de beste appene for møteplanlegger som er verdt tid og penger.

beste vitenskapsvideoer for barn

Innholdsfortegnelse

Hva du skal se etter i en møteplanlegger-app

Påminnelse om kalenderagendamøteFølgende er noen av faktorene du bør vurdere når du velger en programvare for planlegging av møter.

1. Brukervennlighet

Brukervennlighet er et så bredt og subjektivt begrep. Så hvordan forteller du at en programvare for møteplanlegger er enkel å bruke?

For det første bør det ikke ta deg timer med ekstra trening for å finne ut hvordan du bruker appen. Også dine samarbeidspartnere skal være i stand til å konfigurere appen enkelt. Fremfor alt må programvarens instrumentbord være enkelt og intuitivt.

2. Tilpassbarhet

Tilpasningsevne er en annen avgjørende faktor som bør avgjøre ditt valg av et ideelt møteplanleggerverktøy.

Appen skal gjenspeile dine personlige og merkevarebehov, inkludert logoer, farger, taglines osv. Det er en utmerket måte å elske dine kunder og kunder til merkevaren din.

3. E-postintegrasjon

E-post er fortsatt den foretrukne kommunikasjonsmetoden blant de fleste fagpersoner. Derfor bør møteplanleggingsappen din også integreres med dine offisielle e-poster.

Det betyr at alle endringer du påvirker verktøyet, umiddelbart må gjenspeiles i e-postinnboksen din.

4. Deling og synkronisering

Den grunnleggende ideen bak utviklingen av møteplanleggerapper er å ta bort bryet med endeløse frem og tilbake som preger tradisjonelle møteplanleggingsmetoder.

Så det er fornuftig at et flott planleggerverktøy skal ha enkel deling og synkronisering på tvers av forskjellige enheter og plattformer. Hvis en deltaker gjør eller ber om en endring, må disse endringene være umiddelbart synlige for alle deltakerne.

5. Kompatibilitet og integrasjon

Det er lite sannsynlig at alle deltakerne på et møte vil bruke lignende operativsystemer. Som sådan bør programvaren for møteplanlegging du velger støtte forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, Mac, iOS, etc.

Når det gjelder integrasjon, bør planleggerappen din integreres med de fleste SaaS-systemene som bedriften din allerede bruker. Disse spenner fra CRM, Dropbox, kalenderapper, for å nevne noen få.

6. Verdi for pengene

Det spiller ingen rolle om et program for møteplanlegging sjekker alle boksene, hvis det ikke er rimelig, vil du ganske enkelt ikke dra nytte av det.

6 beste møteplanleggingsappene

1. Boomerang kalender

boomerang kalenderBoomerang Calendar er en nettleserutvidelse for Firefox og Chrome som du kan koble til Google Kalender og Gmail-kontoen din for enkel tilgang til timeplanen og e-posten din. Appen lar brukerne trene behagelige møtetider på forskjellige måter.

Når du for eksempel skriver en e-post, viser Boomerang Calendar en oversikt over kalenderen din og foreslår de beste tidene for å planlegge møtene dine, basert på tilgjengelighet. Verktøyet fanger deretter opp dine gratis tidsplaner og sender dem til dine samarbeidspartnere som svarer ved å klikke på tidene som fungerer for dem.

Når du har funnet ut en behagelig møtetid, vises detaljene umiddelbart i Google Kalender-arrangementet ditt.

For å beskytte personvernet ditt, avslører Boomerang Calendar bare ledige tider for mottakerne, ikke detaljene for de andre hendelsene i kalenderen din. Og appen er helt gratis.

to. Rolig

rolig

beste barnebøker for 3 åringer

Calendly fungerer på en mer eller mindre lignende måte som Boomerang Calendar. Den viser detaljene om tilgjengeligheten din for mottakerne og lar dem velge tidspunktene som fungerer for dem.

For å komme i gang, må du synkronisere Calendly med kalenderen din. Og den gode nyheten er at appen synkroniseres med de fleste kalendere, alt fra Google Kalender til Outlook, iCal og Microsoft Office 365.

Deretter foreslår du forskjellige møtealternativer, avhengig av møtet. For eksempel kan du merke et møte som '1 times telefonintervju' eller '30-minutters screening for jobbsøkere.' Appen kommer med finere detaljer som du kan legge til i hver møtetype for å gjøre den enda mer spesifikk.

Til slutt sender du en lenke til personene du planlegger møtet med. Mottakerne bekrefter tilgjengeligheten og synkroniserer kalendert alle bekreftede avtaler. Denne møteplanleggingsappen er tilgjengelig i både gratis og betalte planer.

3. Google Kalender

Google Kalender

Hvis du leter etter et møteplanleggerverktøy som er rimelig, enkelt å bruke og tilbyr utrolige integrasjonsfunksjoner, bør du se i retning av Google Kalender. Ettersom dette er et produkt fra Google, kommer det ikke som noen overraskelse at det integreres med nesten alle andre Google-apper, inkludert Gmail. Å planlegge et møte ved hjelp av Google Kalender er en rask og enkel prosess, da det for det meste innebærer å opprette en gruppekalender i appen.

Å lage en gruppekalender;
Jeg. Gå til Kalender-appen din, og klikk deretter på 'Andre kalendere +> Opprett ny kalender.'
ii. Tre prikker vises ved siden av kalenderen. Klikk på disse punktene, og klikk deretter på 'Innstillinger og deling.'
iii. Velg mellom de tilgjengelige alternativene, avhengig av hvordan du vil dele kalenderen med dine samarbeidspartnere.

Etter at du har opprettet og delt gruppekalenderen, kan du bruke den til å spore mottakernes tilgjengelighet og koordinere frister.

Google Kalender er en annen møteplanlegger-app som er helt gratis å bruke.

Fire. HubSpot

hubspot

En av funksjonene som skiller HubSpot fra andre apper for møteplanleggere, er at den ikke bare integreres med e-postene dine, Google Kalender eller Office 365 Kalender. Den integreres også med CRM, slik at du kan planlegge møter med kundene og potensielle kunder uten problemer.

HubSpot er også en av møteplanleggerappene som er utrolig enkle å bruke. Når noen planlegger et møte, blir det automatisk lagt til i kalenderen din og presset til CRM.

Appen kommer med en personlig bestillingskobling som du kan dele via e-posten din for å informere andre om tilgjengeligheten din. Mottakerne kan deretter velge fra hvilket som helst av dine tilgjengelige timer.

Dessuten er alle disse fantastiske funksjonene gratis.

5. Doodle

Doodle

vitenskapsbøker for 5-åringer

Som de fleste møteplanleggere på denne listen, lar Doodle deg lage en offentlig URL som fanger tilgjengeligheten din. Deretter kan du dele nettadressen med teamet ditt og se om du kan beregne en behagelig møtedato og -tid, avhengig av tilgjengelighet.

Det som er bra med å avstemme teamet ditt med dette møteplanleggerverktøyet, er at du ikke begrenser dem til å svare med et enkelt ja eller nei. Det er også et alternativ å legge til 'om nødvendig', noe som betyr at den foreslåtte timingen din ikke nødvendigvis er ideell, men at den fremdeles kan fungere. I tillegg lar appen deg bestemme hvor mange ganger en mottaker kan spørre ja.

Doodle støtter forskjellige kalendere, inkludert Google Kalender, Outlook og Microsoft Office. Men viktigst av alt, brukerne kan utnytte deres MeetMe-side, som i utgangspunktet er en tilkoblet kalender der du viser tilgjengeligheten din permanent. Så folk kan besøke MeetMe-siden din og be om møter med deg uten at du nødvendigvis trenger å spørre dem via e-post eller URL.

Og selv om det primært er en nettbasert programvare, er Doodle også stolt av Doodle-appen, som er tilgjengelig både for Android- og iOS-brukere. Verktøyet er tilgjengelig i både gratis og betalte planer.

6. Meetingbird

Meetingbird

Meetingbird er en nettbasert møteplanlegger-app designet spesielt for folk som planlegger hyppige møter ved hjelp av Gmail eller Front. Programvaren lar deg ikke bare planlegge møter. Det hjelper deg også med å reservere tid til foreløpige arrangementer, samt blokkere tider du ikke har tenkt å ha noen møter.

For å bruke appen, må du integrere den med Gmail- eller front-e-postadressen din via en Chrome-utvidelse. Etter det viser verktøyet kalenderen din sammen med e-posten din, slik at du kan se tilgjengeligheten din og planlegge et møte deretter. Det er også muligheten til å lage kalenderinvitasjoner og dele en lenke med teamet ditt for å avstemme dem på de foreslåtte møtedatoer og -tider.

Meetingbird kommer med mange maler. Disse malene er uvurderlige hvis du prøver å sette opp et møte som ligner på andre du tidligere har holdt.

Appen er tilgjengelig i freemium- og premiumpakker.

Konklusjon

Med appene ovenfor har planlegging av møter aldri vært enklere. Bare vær sikker på at du velger en programvare som på en hensiktsmessig måte fanger selskapets behov og interesser.

Del Med Vennene Dine: