6 smarte tips for en stressfri langdistansebevegelse

Enten du flytter en stat over eller over hele landet, kan en langdistansetransport være logistisk og følelsesmessig utfordrende. Det er så mye å planlegge, og selve reisen vil være utmattende.Men med riktig plan og strategi, trenger ikke å flytte å være et mareritt. Bruk disse seks tipsene for å gjøre ditt trekk så stressfritt som mulig.

Innholdsfortegnelse

1. Begynn å planlegge så snart du vet at du flytter

Du kommer til å flytte hundrevis eller tusenvis av miles unna. Et så stort trekk krever mye planlegging. Selv om du er den samme typen, må du organisere trekket ditt på en eller annen måte hvis du vil unngå fullstendig kaos.

  • Vil flyttingen kreve at du tar en eller flere stopp? Du må planlegge reisen.
  • Lage en sjekkliste av alle ting som må gjøres før flyttingen.
  • Begynn å organisere pakkeplanen.

Det er aldri for tidlig å begynne å planlegge flyttingen. Tiden vil bevege seg raskere enn du tror, ​​så ikke vent til siste øyeblikk med å prøve å finne ut av alt.

2. Ikke fall av banen

Når du har laget en plan og tidsplan, må du sørge for at du holder deg til den. Hvis du faller av banen, kan du finne deg selv i å krype for å få alt gjort i siste øyeblikk.

Husk at noen oppgaver er tidsfølsomme, for eksempel skolepåmelding eller installasjon av verktøy.

Sett opp påminnelser på telefonen, eller blokker ut bestemte tider i timeplanen for å ta vare på disse bevegelige oppgavene.

3. Få flere estimater fra flyttere

Hvis du planlegger et langdistansetrinn, trenger du hjelp. Å ansette en profesjonell er det mest praktiske alternativet. Venner og familie ser ut til å være villige til å hjelpe akkurat nå, men når det kommer ned, holder de seg kanskje ikke ved sitt ord.

Profesjonelle movers har erfaring med langdistansebevegelser. Legg denne fysisk krevende oppgaven til proffene.

124 betydning

Når du leter etter en mover, kan du samle flere estimater for å sammenligne. På denne måten kan du velge motoren som tilbyr den beste prisen og servicen. Anerkjente selskaper som Allied tilbyr gratis tilbud ( Klikk her for å se hvordan det fungerer).

Samle minst tre estimater for flyttingen din. Sammenlign priser, rangeringer og service for å finne den rette motoren for deg. Husk at det billigste selskapet ikke nødvendigvis vil være det beste alternativet.

Du flytter på dine personlige eiendeler; livet ditt. Forsikre deg om at du velger en motor med et godt omdømme. Det er verdt ekstrakostnaden.

4. Lag en beholdningsliste

En guide til sammenligning av bevegelige sitater fra forskjellige selskaper

Opprett en inventarliste mens du pakker inn eiendelene dine. Dine eiendeler blir sendt over stater eller over hele kloden. Du må sørge for at alt når målet og i ett stykke.

Du kan bruke en app eller et regneark til å lage beholdning, eller du kan bruke en enkel notatbok og penn . Hvis du har mange ting å flytte på, er det sannsynligvis lettere å bruke en app eller et regneark for å holde oversikt over alle elementene dine.

5. Downsize

Når du gjør et stort trekk, kan du spare penger og frustrasjon ved å bli kvitt så mange ting du kan. Nedbemanning vil gjøre livet enklere. Jo færre varer du trenger å transportere, jo mindre komplisert blir flyttingen.

Ta en alvorlig titt på alle eiendelene dine. Alt du ikke har brukt eller brukt de siste to årene, kan sannsynligvis bli donert eller solgt. Det er selvfølgelig unntak, men de fleste av disse elementene kan fjernes fra lageret ditt.

Vurder å donere disse varene, selge dem gjennom Craigslist eller Facebooks markedsplass, eller holde et garasjesalg.

6. Sett til side Must-Have Items

Fire menn som flytter på et piano

Ikke gjør feilen ved å pakke sammen hvert eneste element du eier, spesielt hvis du ansetter profesjonelle movers.

Pakk en pose med litt klær og toalettsaker for reisen til ditt nye hjem. Du kan ha en eske eller to viktige ting du tar med deg på veien. Hva om motoren din ikke kommer med tingene dine på to uker?

Du må ha noen grunnleggende ting for å komme deg gjennom den tiden. Dette kan bety at du må pakke sammen noen gryter og panner og kjøkkenutstyr for å lage mat mens du venter på at varene dine kommer.

Del Med Vennene Dine: