6 stilleksjoner fra de mest fasjonable kvinnene i Brooklyn

Fra de fantastiske restaurantene i Dumbo til de spennende hot spots i Williamsburg, alle snakker om Brooklyn. Men det NYC bydelen er mest opptatt av er moten. Mennene og kvinnene i Brooklyn er kjent for en blanding av kunstnerisk, vintage og alt-kult utseende. Så, naturligvis, vil vi vite hemmelighetene til deres misunnelsesverdige stil.nummer 824

Gå inn på Anya Sacharow og Shawn Dahl, hvis nye bok, Brooklyn Street Style: The No-Rules Guide to Fashion , bryter det ned for deg. De intervjuet noen av de mest fasjonable kvinnene i bydelen (som alle ble snappet av fotograf Sioux Nesi) for inspirasjon og stiltimer du kan stjele ASAP. Ta en titt:

1. Lek med proporsjoner

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Person Solbriller Tilbehør Tilbehør Hatt Fottøy Sko og frakk

Estetisk konsulent, Karyn Starrs valgkombinasjon er en lang duster og slanke jeans. Spillet på proporsjoner (den lange jakken, den slanke blusen) gir utseendet en helhet.

2. Når du er i tvil, gå vintage

Bildet kan inneholde Clothing Apparel Human Person Hair Fashion og Yaritza Reyes

Sisters, Cipriana Quann og TK Wonder, (henholdsvis blogger og singer/songwriter) beviser at omhyggelig siling gjennom stativene i vintagebutikker er absolutt verdt innsatsen. Med vintageplagg vil du aldri ha på deg den samme kjolen som noen andre på en fest.

3. Faktisk Lån av guttene

Bildet kan inneholde Klær Klær Hatt Menneskelig Person Fottøy Solhatt og sko

Ikke bare skriker stylisten Marina Munozs utseende «lånt-fra-guttene», men hennes knappevalg er virkelig mannens! Faktiske herreklær ser bra ut på oss jenter!

4. Hold dem alltid gjette

Bildet kan inneholde Klær Klær Mote Aftenkjole Kjole Kjole Hjul Maskin Rachel Brosnahan Menneske og person

Mens hun er en ivrig motorsykkelfører i skinnjakke, Glamour Kat Thomsens egen Kat Thomsen forstår overraskelsesmomentet i garderoben hennes. Når hun ikke rir, holder hun seg til en streng uniform av jentekjoler og hæler for enhver anledning.

5. Tekstur er like viktig som farge

Bildet kan inneholde Fottøy Klær Klær Sko Hår Menneske Person Vegetasjonsplante Busk og erme

Eier av boutique Med vennlig hilsen Tommy, Kai Avents utseende er kanskje nesten blottet for farger, men hennes teksturerte bukser gir den den ekstra wow-faktoren.

6. Joggesko hele dagen, hver dag

Bildet kan inneholde klær, klær, hår, menneskelig person og genser

Enten du sparker rundt i jeans eller har en flytende silkekjole, som arrangøren Saada Ahmed for Everyday People, er joggesko alltid et morsomt tillegg til looken din.

For flere stiltips og triks:

10 elegante nye fargekombinasjoner å prøve denne høsten og vinteren

De 10 stilreglene som enhver fransk kvinne kjenner

Disse 6 høstmoteessensen vil umiddelbart oppdatere utseendet ditt __

__Se Shea Marie dele stiltipsene hun må vite med deg!

Se denne videoen på The Scene.

Del Med Vennene Dine: