6 måter å oppgradere nettstedet ditt for å øke besøkende

Hver bedrift trenger et nettsted, enten du er en uavhengig tannlege eller lege, et kunstgalleri eller en butikk. Ofte er dette det første potensielle kunder eller kunder vil se når de vurderer om de skal bruke eller kjøpe produktene eller tjenestene dine. Derfor kan nettstedet ikke bare eksistere - det må også være engasjerende og tiltalende.Å lage et nettsted starter selvfølgelig med å ansette en førsteklasses nettutvikler, en som er godt kjent med programmeringsspråk som Java, PHP og Python. Men du må også gjøre rutinemessige oppdateringer for å sikre at du projiserer det rette bildet for publikum. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan oppgradere nettstedet ditt for maksimal appell.

Innholdsfortegnelse

litterære sakprosabøker for ungdomsskolen

Optimaliser den for mobil

Med flere og flere som ser på nettsteder på mobile enheter i stedet for på stasjonære skjermer, er det viktig å sikre at nettstedet ditt er optimalisert for smarttelefoner og nettbrett. Dette betyr å bekrefte at alt fra temaene dine til knapper til skrifter og bilder ser bra ut i flere formater. Vurder også lastetider, og sørg for at nettstedet ditt er raskt og responsivt.

Inkluder kvalitetsinnhold

Trekk brukere til nettstedet ditt ved å tilby dem gratis materiale og produkter utover det du prøver å selge dem. For eksempel kan en bokhandel ha en blogg som tilbyr bokanmeldelser og anbefalinger. En restaurant kan ha videoer med matlagingsdemonstrasjoner og oppskrifter.

Å tilby mye verdifullt innhold vil ikke bare øke trafikken på grunn av ren interesse for det du gir, men det vil også forbedre SEO, slik at nettstedet vises høyere i søkeresultatene. Sørg for at du også har mange sider - dette hjelper med å strukturere nettstedet ditt på en brukervennlig måte og bidrar også til SEO.

Oppdater layout og visuelle elementer

Å øke den visuelle appellen til nettstedet ditt er en av de beste måtene å gjøre det mer attraktivt generelt. Ha et godt organisert oppsett som utnytter tomt rom slik det gjør med visuelle hjelpemidler. For mye rot vil gjøre besøkende borte.

Det betyr ikke at du ikke skal ha noen medier. Et godt plassert bilde eller video vil gjøre underverker for nettstedet ditt. Prøv å unngå å bruke arkivbilder - originale bilder du har tatt eller hentet selv, vil ikke vises på noe annet nettsted eller se iscenesatt ut. Andre ting som kan forbedre den generelle utformingen av nettstedet ditt inkluderer:

hva betyr 43
  • Knapper
  • Responsive skjemaer
  • Karuseller

Forsikre deg om at alt fungerer som det skal

Ødelagte lenker og 404 viderekoblinger, feil informasjon, utdaterte plugins, formateringsproblemer og andre problemer kan vende besøkende bort fra nettstedet ditt for godt. Derfor er det viktig å rutinemessig sjekke og teste nettstedet ditt for disse og andre problemer. Du vil ikke miste en nåværende eller potensiell kunde fordi du endret en sidesnegl og glemte å oppdatere lenken på hjemmesiden eller kontoen til sosiale medier.

Husk CTAer og destinasjonssider

Hva vil du at besøkende skal gjøre når de kommer til nettstedet ditt? En oppfordring til handling (CTA) bør være et klikkbart element, for eksempel en knapp, som ber den besøkende om å gjøre noe. For eksempel kan du be dem om å 'Bli med nå', 'Bla gjennom samlingen vår' eller 'Registrer deg i dag.'

Sørg for at du også konfigurerer destinasjonssider for direkte besøkende som kommer fra e-post, nyhetsbrev og annonser fra markedsføringskampanjer. Hvis du for eksempel sponser en konferanse, bør du ha en destinasjonsside som gir informasjon om arrangementet og inneholder detaljer om hvordan du registrerer deg.

Gjennomgå analyser

75 betydning

Det er viktig å gjennomgå analysene dine med jevne mellomrom for å finne ut hvordan nettstedet ditt har det. Du vil vite hvor mange besøkende som kommer til nettstedet ditt hver dag, de mest populære tidspunktene for engasjement, hvilke sider som får mest trafikk, og så videre. På baksiden vil du også være oppmerksom på eventuelle avvik og fluktfrekvenser.

Det er mange verktøy tilgjengelig for visning og evaluering av webanalyse, for eksempel Google Analytics. Dette er en viktig del av å vedlikeholde et solid, engasjerende nettsted - du må vite hva som fungerer og hva som må forbedres, og ha reelle data for å sikkerhetskopiere det.

Nettstedet ditt er et viktig markedsføringsverktøy, men det er mye mer enn det: det er ansiktet til hele virksomheten din. Å oppgradere den basert på dagens trender og optimalisere den rutinemessig er viktig for å holde nåværende og potensielle kunder og kunder tilbake regelmessig. Appellen kan tiltrekke seg nye brukere - eller avvise dem for alltid.

Del Med Vennene Dine: