650+ lette lekkasjer som vil gi bildene dine en retrofølelse

InnholdsfortegnelseHva er en lett lekkasje?

En lyslekkasje refererer til et gap eller hull i karosseriet til et optisk instrument, for eksempel et kamera, som lar lys trenge gjennom (lekke gjennom) det vanligvis lystette kammeret. Når lys trenger inn i dette kammeret, utsetter det sensoren eller filmen for ekstra lys.

Vanligvis er lette lekkasjer diffuse. Men avhengig av hvordan lyset treffer sensoren eller filmen, kan det reflekteres på en bestemt måte.

Hvorfor trenger du lette lekkasjer?

Lett lekkasje

Lyslekkasjer utfører forskjellige viktige funksjoner innen fotografering og videografi. Viktigst, de legger til stemning i bilder og videoer. Som et omgivende element lekker lys animerte opptak ved å eliminere en stillestående bakgrunn.

Det er viktig å merke seg at den opprinnelige ideen bak oppfinnelsen av lette lekkasjer var å legge til mer vintage i videoer. Men etter hvert mottok denne teknologien flere applikasjoner. I dag er lette lekkasjer vanlige i bryllupsfotografering, livsstilsdokumentarfilmer, produktdemoer, indiefilmer, etc.

I tillegg til å legge til en retrofølelse på bildene eller videoene dine, kan du også bruke lette lekkasjer som en organisk overleggsovergang. Når det brukes som sådan, fungerer lekkasjene som et mer praktisk og kostnadseffektivt alternativ til kameraets innebygde lysovergangsfunksjoner.

3993 nummer

Sist men ikke minst kan du bruke lette lekkasjer for luma matt overgang. I hovedsak skjer dette når du maskerer luma for å avsløre et klipp, slik det ofte er når du bytter mellom to forskjellige klipp. Tradisjonelt vil du oppnå dette ved å bruke funksjoner som After Effects, Premiere, Final Cut Pro eller Media Composer. Imidlertid er lette lekkasjer å foretrekke siden de er lettere å påføre og mindre tidkrevende.

Må du skyte levende lyslekkasjer på settet?

Spirende fotografer og videografer vil kanskje eksperimentere med kameraene sine ved å skyte levende lyslekkasjer på settet. Men du trenger ikke å gå gjennom denne strenge prosessen. Og absolutt ikke når det er mange forhåndsopprettede lyslekkasjer som du bare kan legge på bildene eller videoene dine og oppnå en enda høyere retrofølelse.

Å legge til forhåndsopprettede lyslekkasjer til fotografiene og videoene dine gir deg mer kontroll over hele prosessen. Det er fordi du alltid kan tilpasse bildene eller videoene dine mens du går, ved hjelp av bilderedigeringsprogramvare som Adobe Photoshop.

Å jobbe med disse forhåndsdesignede lyslekkasjene er også en utrolig enkel prosess. Når du har opprettet prosjektet, legger du ganske enkelt over en lekkasje du ønsker på bildet eller videoen.

La oss ta en titt på de 10 beste lyslekkasjene du kan legge til i bildene og videoene dine for å få en mer realistisk følelse.

1. Kalejdoskop

Kalejdoskopoverlegget kommer i en pakke med 12 PNG-filer med høy oppløsning som du kan bruke til å forbedre den naturlige følelsen av opptakene dine. Du kan velge mellom en av de 12 filene eller velge en blandingsmodus i Photoshop for å oppnå et sjarmerende regnbueutseende. Du kan til og med beskjære filene eller endre vinklene for å oppnå et mer personlig utseende.

nedlasting

2. Pro LIGHT LAKAKS

Denne kolleksjonen med lette lekkasjer er ideell for den ultimate bryllupsfotografering. Samlingen har minst 75 profesjonelle Photoshop-handlinger samt 10 høykvalitets lyslekkasjer og 10 moderne rammer. Det er akkurat den rette kombinasjonen du trenger for å legge til forskjellige stemninger og stiler til bryllupsbildene og -videoene dine.

nedlasting

3. 30 Pro Photo Actions Kit

En av de beste tingene du vil like med denne lette lekkasjepakken er hvor organiserte varene er. Du kan velge et overlegg du ønsker, basert på type, stil eller farge. Pakken inneholder også en rekke fargeeffekter, blandede effekter, blant andre fotoredigeringselementer.

nedlasting

4. 190 Retro analoge lyslekkasjer

Legg til en vintage og analog atmosfære i bilde- og videomaterialene dine ved å bruke en lyslekkasje etter eget valg fra over 190 alternativer. Disse lette lekkasjene anbefales for det meste til bruk på profiler på sosiale medier. Når du kjøper pakken, har du også rett til bilder av høy kvalitet (6000 X 4000 px oppløsninger), samt en gratis videoopplæring om hvordan du bruker lyslekkasjer.

nedlasting

5. FilterGrade lyslekkasjer

Når du leter etter en lett lekkasjepakke som tilbyr variasjon og brukervennlighet i en pakke, må du ikke se lenger enn til FilterGrade Light Leaks. I tillegg til 32 brukervennlige Photoshop-handlinger , får du også en bonus på 8 tilpassede filmeffekter. Pakken inkluderer også påtrengende og ikke-påtrengende lyslekkasjer, samt forskjellige fargevalg.

nedlasting

6. SKygge 48 Natural Shadow Light

Som navnet antyder, er dette en samling av 48 naturlige, estetisk imponerende, lyse lekkasjer og effekter for å berike bilder og videoer. Lyslekkasjen er utmerket både for fotografering og webgrafikk, takket være den utrolig høye oppløsningen på 7000 x 4000 px.

nedlasting

7. OPTIC Prism Rainbow Light lekker ut

Med denne lette lekkasjepakken får du opptil 76 analoge prismeeffekter for å animere bilder og videoer. Lekkasjene er tilgjengelige i oppløsninger på 6000 x 4000 px, noe som gjør dem til et annet utmerket valg for både fotografering og webgrafikk. Pakken inneholder også en PDF-oversiktsfil.

nedlasting

8. LOMO 100 analoge lyslekkasjer

Med over 122 analoge lyslekkasjer og overlegg er det ingen grense for hvor mye visuell effekt du kan bruke på bildene eller videoene dine. Lekkasjene er spesielt sortert basert på deres individuelle effekter, og det er en PDF-oversiktsfil som gir deg en forhåndsvisning av den endelige utgangen.

nedlasting

9. PRISM Analoge lyslekkasjer

Legg til et ekstra snev av eleganse i bryllupet ditt eller på sosiale medier ved å bruke PRISM Analog Light Leaks. Denne pakken kommer med 60 analoge prismeeffekter, med en imponerende oppløsning på 6000 x 4000 px. Bruk PDF-oversiktsfilen til å forhåndsvise arbeidet ditt mens du bruker de ønskede bilde- og videoeffektene mens du er på farten.

nedlasting

10. LO-FI 90 Ekte analoge lyslekkasjer

LO-FI 90 Real Analog Light Leaks er en annen light leaks-pakke som er stolt av variasjon. Pakken inneholder overlegg med høy oppløsning laget i svært høye kontraster, slik at du sømløst kan blande mellom moderne og futuristiske elementer. Noen av de unike elementene som er inkludert i pakken, inkluderer spesielle lekkasjer, fade og reflektere lekkasjer, lekkasjer og forbrenninger og pastellgradienter.

nedlasting

Konklusjon

Å finne en suveren lyslekkasje for å legge på bildene og videoene dine trenger ikke å være en møysommelig prosess. Ikke når det er mange forhåndsopprettede lyslekkasjer som du kan laste ned og bruke på farten.

Del Med Vennene Dine: