7 viktige ting å inkludere i en perfekt bunntekst på nettstedet

Etter å ha surfet gjennom utallige nettsteder, vil besøkende begynne å se et mønster. Det er alltid konsekvent at et nettsted har en topptekst, en kropp og en bunntekst.Hver del har en viktig rolle å spille:

  • Overskrift - Når de kommer inn på nettstedet, vil dette være det første de vil se. Det inkluderer vanligvis selskapets logo, navigasjonsmeny og kontaktdetaljer. På denne måten kan de umiddelbart vite hvordan de skal samhandle med nettstedet.
  • Kropp - Alt innholdet, delt informasjon og andre medier som vises.
  • Bunntekst - Den ligger nederst på siden. Den har vanligvis et sammendrag av overskriften og kroppen. Annen viktig informasjon, for eksempel kontoer på sosiale medier og merknader om opphavsrett, finner du her.

Tro det eller ei, a nettsted bunntekst design kan enten lage eller bryte den generelle brukeropplevelsen på nettstedet. Det tilfører hierarki til det generelle nettstedsdesignet. Dessuten gir det besøkende lettere tilgang til navigering til tross for at de er borte fra toppteksten.

Ikke sikker på hva en bunntekst på nettstedet inneholder? Følgende detaljer gir deg en oversikt over hvordan bunnteksten din skal se ut.

Innholdsfortegnelse

1. Kontaktformular eller kontaktdetaljer

Som bedrift skal det være et mål å gjøre kommunikasjonen enkel og rask. Etter å ha overbevist de besøkende med godt innhold, bør du gjøre det enkelt for dem å se hvordan de kan nå ut til deg.

Ved å vise kontaktinformasjonen din eller oppgi et kontaktskjema på slutten, er det nesten automatisk at det blir neste skritt de vil ta.

Hvis du gjør det, kan du også unngå å forårsake besøkende ulempe. Tenk deg å måtte rulle opp bare for å gå tilbake til toppteksten for informasjon. Ganske problemer, ikke sant?

10. juni dyrekretsen

Du kan velge mellom et kontaktskjema eller bare for å bare vise kontaktinformasjonen din, for eksempel telefonnummer og e-postadresse.

2. Om oss

Legg til en “ Om oss ”Delen om hva du skal inkludere i en bunntekstdesign. Husk imidlertid å bare holde det kort og enkelt, rundt to til tre setninger.

1155 betydning

Hva kan du sette en kort introduksjon til selskapet ditt for å skape et brukervennlig bunntekstdesign? Først og fremst kan det minne de besøkende på hvem du er som selskap og hva du kan gjøre for dem. Det kan også være en god indikator på at bedriften din er trygg på sin egen identitet. Å være stolt av din egen identitet kan være en god markedsføringsstrategi, siden det viser at bedriften din er stabil, pålitelig og åpen. Tenk på det som en måte å bygge rapport og tillit til dine besøkende.

3. Sosiale mediekontoer

La besøkende få vite at du er aktiv på sosiale medier! Dette kan hjelpe deg med å gi dem inntrykk av at du er en bedrift som sparker og lever. De vil også bli mer oppmuntret til å engasjere seg i interaksjoner selskapet gir.

Når du deler dine sosiale mediekontoer på nettstedet ditt, har du to alternativer å velge mellom. Den første er å ha hvert ikon på de respektive sosiale mediasidene.

Dette vil ganske enkelt gi dem ikoniske logoer for å besøke nettstedet for sosiale medier for deres preferanse.

En annen ide du kan følge er å ha en plass dedikert til innleggene på sosiale medier. Dette betyr at besøkende allerede kan se de siste innleggene på sosiale medier i bunnteksten din via en widget.

Dette kan oppmuntre besøkende til å sjekke innleggene dine eller til og med følge dem for oppdateringer!

4. Nylige artikler eller blogger

Ønsker du å øke besøkende engasjement på nettstedet ditt? Så hva du kan gjøre er å gi dem muligheter for å gjøre og utforske på nettstedet ditt. Hvis du legger til en plass for de siste innleggene dine, får de en ide om hva de skal gjøre videre.

Det vil også være en stor fordel for deg hvis du regelmessig legger ut blogger eller arrangementer. Bortsett fra å få mer sidetrafikk, kan det også hjelpe deg med en aktiv følge. En fin måte å endelig la det velskrevne innholdet skinne, ikke sant?

10 desember stjernetegn

5. Sitemap

Et nettstedskart er sannsynligvis et av de vanligste elementene innen bunntekstdesign. Hvorfor? Fordi det vil gi besøkende et kart for hele nettstedet. Det er en samling av alle lenkene organisert i henhold til nettstedets navigering.

I virkeligheten klikker ikke de fleste brukere på lenken. Men husk at områdekartet ikke bare er for besøkende på nettstedet. Det regnes som beste praksis av søkemotorer når du gir et nettstedskart. Dette vil hjelpe dem å forstå nettstrukturen lettere, noe som kan optimalisere søkemotoren din.

6. Opphavsrett

Hvis det er noe nettstedet ditt skal inkludere i bunntekstdesign, bør det være copyright.

I dagens tider er innblanding nesten overalt og vanskelig å unngå. Du må gjøre noe for å beskytte innholdet på nettstedet ditt. Det fungerer også som en advarsel for alle som prøver å bruke innholdet ditt uten kreditt eller tillatelse. Det kan virke som et lite skritt mot et så stort problem, men det gir deg fortsatt beskyttelse.

7. Call to Action

La bunntekstdesignet ditt også være et forsøk på å overbevise folk om å gjøre noe akkurat nå. Enten subtil eller åpenbar, en oppfordring til handling er en viktig del av bunnteksten. Det hjelper folk å få en ide om hva de skal gjøre videre.

For eksempel, etter at du har surfet på nettstedet ditt, vil du at folk skal abonnere på nyhetsbrevet ditt. Du kan gjøre det ved å benytte deg av “Recency Effect”, der folk husker hva de sist så mest. Ved å lage iøynefallende bilder eller til og med bare en enkelt knapp, vil du allerede ha den besøkendes oppmerksomhet. Derfor er det viktig å gjøre handlingen din så synlig som mulig.

Siste tips

Nå som du vet hva du skal legge til i bunntekst på nettstedet, er det noen endelige tips for design av bunntekst på nettstedet. Sørg for at bunntekstdesignet ditt er enkelt å se og samhandle med, spesielt for mobilbrukere. Husk hvordan brukerne opplever nettstedet ditt vil være hvordan de oppfatter tjenesten du tilbyr. Så du bør sørge for at designet ditt vil imponere.

I denne artikkelen levert av fireart.studio , dekket hovedideer for å hjelpe deg med å lage de beste designene med det beste verktøyet og riktig ferdighetssett. Husk at et flott nettsted krever investeringer, men det vil være verdt hver krone.

Del Med Vennene Dine: