7 mandagsvaner for vellykkede mennesker som du ikke visste før

Lurer på hvorfor du ikke kan bære nyheten 'Det er allerede mandag morgen?'For de fleste av oss ønsker vi at vekkerklokken ikke hadde ringt så fort.

Hvordan forsvant hele helgen bare sånn? Det første instinktet som kommer inn i tankene våre er å utsette alarmen i bare fem minutter ...

Imidlertid spør vi oss selv hver dag hvordan så og så fremstår som joviale og energiske på en mandag !! Vil du vite hvorfor?

Tenk på hemmelighetene nedenfor disse menneskene engasjerer seg på på mandager.

Disse tipsene skal ikke bare sikre at du har en lysere mandag og resten av uken, men de vil også hjelpe college essay skriving . Dette er fordi å bygge opp disse vanene krever disiplin i å følge en rutine, noe som tilsvarer å følge de strenge regelverket og formatet for å skrive essays.

De syv morgenvaner av vellykkede mennesker du ønsker at du hadde kjent tidligere er som følger:

Innholdsfortegnelse

1. De får nok lydsøvn søndag kveld

Helgene brukes stort sett på å ha det gøy og utflukter.

Aktiviteter involvert i helgene gjør kroppen sliten. Mange drikker alkohol i helgen, så mandagen deres er ikke alltid så produktiv. Hvis du har problemer med å kutte ned på alkohol, så er Soberlink alkoholovervåking kan hjelpe.

Å våkne utmattet vil hindre produktiviteten og den følelsesmessige balansen i løpet av dagen, og tretthet kan til og med føre til en bilulykke under pendlingen .

Derfor går vellykkede mennesker tidlig nok søndag kveld for å sikre at kroppen deres får tilbake kreftene som kreves neste dag.

'Du får aldri en ny slutt hvis du fortsetter med den samme slitne begynnelsen,' skriver Lisa Daily.

2. De våkner tidlig

hvitt sengetøy

Å stå opp tidlig, spesielt på en mandag, vil ikke være mulig hvis du ikke hadde nok søvn. Dette forklarer hvorfor poeng nummer én er veldig viktig!

Suksessen til hver dag er å våkne opp tidlig, men kraften til å stå opp tidlig på en mandag er fordi dette er dagen som etablerer alle de andre ukedagene. Å stå opp tidlig gjør at du kan forberede deg godt før du legger ut på kontoret.

Dette betyr at du får nok tid til å trene, og at du også kommer på jobb tidlig. Trening forbereder kroppen og sinnet for dagens oppgaver, derav sette et positivt humør .

Under et intervju av FourYourBodyPress, Milliardær Richard Branson sa, 'Jeg kan definitivt oppnå dobbelt så mye ved å holde meg i form,' la han til at 'det holder hjernen i orden.'

På den annen side, når du kommer tidlig på jobb, kan du sette alt i orden slik at du starter mandagens arbeid på en ren skjerm.

3. Sunn morgenoppskrift

En kraftig start på dagen avhenger også av hvilken type frokost man tar. Etter å ha sultet i sju til ti timer i løpet av natten, krever kroppen sunt å lade opp 'drivstoff' for å møte en ny uke.

En sunn frokost gir den nødvendige mentale energien for å gjøre det enkelt for deg å utføre dagens oppgaver. Ellers ville det være grovt, 'når kommer lunsjtid?', Dag hvis du ikke får et godt frokostmåltid.

Når du sørger for at frokosten består av din favorittrett, oppfordrer du deg til å våkne når alarmen ringer.

Vellykkede mennesker drikker også nok vann om morgenen, da dette hjelper kroppen deres å hydrere og føle seg energi resten av dagen.

Grant Cardone , sier toppekspert, ” Jeg lager min egen “10X havregryn”: honning, hel havre, kanel, calimyrna fiken, 10 rosiner, 10 tørkede kirsebær, halvparten av en banan, tørkede blåbær, 10 friske blåbær, paranøtter, valnøtter, lakris og filtrert vann. Jeg liker også juicing, som driver kroppen min til handling og gir kreativitet.

Et raskt glass nylaget juice hver dag vil gjøre deg til en bedre selger, leder, leder, gründer og forelder. Fyll tanken riktig er en investering i ditt største aktivum ”.

4. Sjekk tidsplanen for dagen

svart kaffe og en notisblokk som ligger på toppen av frokostbordet

Etter en lang helg er det mulig å glemme avtalene som forventes å bli møtt på en mandag. Derfor er det viktig å gjøre deg kjent med planen for dagen for å unngå situasjoner med å bli funnet utenfor vakten av aktiviteter som har hoppet over deg.

Videre sjekker vellykkede mennesker hva de skal gjøre for å sikre at prioriteringene er godt plassert. Det hjelper også i tidsstyring og å holde fokus på dagtid.

sommer leseliste for første klasse

5. De forhåndsplanlegger uken fremover

For å sikre at hver aktivitet er fullført innen foreskrevet tid, og det blir ikke kastet bort tid på ting som ikke bidrar til å nå de oppsatte målene, er det uunngåelig nødvendig med planlegging.

Det er imidlertid ingen dag bedre å gjøre dette enn på en mandag. Dette er fordi neste dags aktiviteter begynner der du dro forrige dag.

Derfor krever en vellykket mandag å ha en vellykket tirsdag.

6. De takler tøffe oppgaver først

ung kvinne, gjør, yoga, exercise

Under og etter forhåndsplanlegging av uken er det mulig å identifisere oppgaver som krever større involvering når det gjelder ressurser og mental energi.

Vellykkede mennesker foretrekker å håndtere disse oppgavene på mandag på grunn av mer energi og større konsentrasjon etter en avslappende helg.

Mandager gir en ny tilførsel av viljestyrke, mer optimisme og beredskap til å takle utfordrende oppgaver.

Videre vil du innse at arbeidsenergien avtar etter hvert som uken skrider frem, og man har en tendens til å foretrekke enkle og enkle oppgaver mot slutten av uken.

7. De jobber med humøret og holdningen

Vellykkede mennesker vet at suksess aldri oppnås alene. Positiv innvirkning på teammedlemmene dine og moral blir opprettholdt høy.

Å etablere riktig stemning på mandag motiverer deg ikke bare mot dagens aktiviteter, men gjør også at resten av uken bare flyter.

God holdning bidrar til et vennlig forhold til de rundt deg. Dette øker tilliten når du utfører de daglige aktivitetene. På grunn av dette tar moral et løft, og teamarbeidet svever, noe som gir mer produktivitet.

Selv når det gjelder forretning, er holdning og tankesett noe som blir stadig viktigere i en verden full av konkurranse. Mange online opplæringskurs (f.eks Consulting Accelerator av Sam Ovens ) fokuser sterkt på å hjelpe mennesker med å dyrke riktig tankegang for å lykkes før du avslører de tekniske strategiene og formlene. ”

Den rette holdningen og stemningen muliggjør effektiv kommunikasjon, som er den mest integrerte delen av suksess.

Å sette et smil på ansiktet ditt heier humøret ditt som milliardær Merk kubansk , sa i et intervju med Steiner Sports: 'For meg er definisjonen av suksess å våkne om morgenen med et smil om munnen, og vite at det blir en flott dag'.

Del Med Vennene Dine: