Finn Ut Antall Engel

7 mest effektive Shopify-apper du trenger å prøve

Netthandel vokser raskt i disse dager. Og det er flere og flere små bedrifter som slutter seg til markedet. Selv artister merker muligheten for å øke fortjenesten ved å selge online. Hvis du er en av kunstnerne som ønsker å utvikle sin virksomhet, så denne artikkelen videre ProfitIndustry topp5 e-handelsplattformer for å selge kunst kan være veldig nyttig.

Og hvis du driver med en annen type virksomhet, er det mange flotte og supereffektive Shopify-apper som kan hjelpe deg med å utvikle og utvide virksomheten din online. I denne artikkelen finner du syv av dem - velg de som passer best for virksomheten din.

InnholdsfortegnelseOmvendt

Bildekilde: Conversific.com

dikt fra barn til forelder

Konversiv e-handelsanalyse app for Shopify brukes for tiden av mer enn 30 000 + nettbutikker. Det er et perfekt utvalg for dataanalyse. Mer til det, du kan få tilgang til dataene dine mens du er på farten - all e-handelsanalyse, CRM og personlige anbefalinger er også på telefonen din.

Det er også en mulighet til å koble til forskjellige datakilder som WooCommerce, Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics og mye mer. Dette gjør jobben din mer effektiv fordi du kan ha alt du trenger på ett sted.

Engros2b

Bildekilde: Wholesale2b.com

Dropship på Shopify med Wholesale2b.com - legg til tusenvis av dropship-produkter i Shopify-butikken din på få minutter og spar verdifull tid for deg og teamet ditt. Appen har også mange andre fordeler som kan gjøre virksomheten din mer effektiv. Du kan enkelt søke og finne forskjellige produkter før du laster den opp til butikken din. Denne spesifikke appen kan tilby deg mer enn en million forskjellige produkter fra mer enn 100 leverandører over hele verden.

Mer til det, med Wholesale2b kan du automatisere beholdningens daglige oppdateringer. Bestillingssystemet er også automatisert - alle ordrene importeres automatisk til kontoen din.

Opinew

Bildekilde: Opinew.com

Opinew Shopify Produktanmeldelser App og importør er noe du virkelig kan bruke for din online virksomhet. I dag betyr vurderinger mye for potensielle kunder og kan ofte bestemme beslutningen om å kjøpe eller ikke kjøpe. De fleste vil ikke engang kjøpe før de har lest nok anmeldelser om et produkt eller en tjeneste.

Dette vil gi deg mye mer enn bare muligheten til å ha enkle og kjedelige anmeldelser på nettstedet ditt. Med Opinew vil du kunne ha vakre visuelle anmeldelser som er mye mer engasjerende. Det har et enkelt utseende, men du kan tilpasse fargevalget slik du vil. Opinew viser til og med anmeldelsesstjernene på Google, så dette vil også hjelpe deg med SEO mye.

EXPORT OrderPro

Bildekilde: Menelabs.com

En app som rapporterer bestillinger Shopify kan være nyttig for alle som jobber med en online virksomhet. Det er lett å tilpasse - dra og slipp-byggeren gjør den super brukervennlig og enkel å lære. Dette kraftige verktøyet kan trekke mer enn åtti forskjellige typer data du kan analysere: Kunde, Lager, Provisjon, Regnskap, Refusjon, Moms, Transaksjon, Betaling, Salg og så mye mer. Hvis du vil, kan du også eksportere dataene i formater av Excel, CSV og til og med HTML.

Dataene som dette verktøyet tilbyr deg er ekstremt presise - du kan velge nøyaktig hva du vil se, og ingen ekstra eller uønsket informasjon vil bli vist for deg. Verktøyet kan også automatisk trekke bilder inn i rapportene dine.

Pushflew

Bildekilde: Pushflew.com

Dette push-varslings-app for Shopify er helt gratis, så det er en av de appene du kan bruke hvis du har et lavt budsjett og kanskje bare starter din virksomhet. Dette verktøyet er en god mulighet til å øke salget med en gang, og det er integrert med MailChimp, Aweber og Constant Contact.

Web Push Notifications-appen brukes av mer enn 10K + butikker, og den sender deg ubegrensede popup-popuper, bestillingsoppdateringer, leveringsvarsler, e-postfangstskjemaer og allerede nevnte push-varsler. Men det er mye mer du kan gjøre med denne fantastiske appen. Du kan opprette kampanjer, automatiske dryppkampanjer, gjøre A / B-testing for meldingene dine, og legge til flere nettsteder og prosjekter til en konto.

Buymaxx

Bildekilde: Buymaxx.pro

Bulk Price Editor av Buymaxx er et verktøy som kontinuerlig oppdateres. Utviklere introduserer nye funksjoner og oppdateringer hele tiden, så dette er den typen app du virkelig vil bruke. På denne måten trenger du ikke å fiske etter nye muligheter og nye funksjoner i andre apper, fordi du vil bruke en kontinuerlig oppdatert.

Flere grunner til å bruke denne appen er dens fleksibilitet og enkle installasjon. Du vil kunne lage tilpassede oppføringer, filtrere aksjen din, og konfigureringen tar bare ett minutt. Det er også en tidsbesparende. Hvis du vet at du på et bestemt tidspunkt må redigere prisene, kan du planlegge denne oppgaven for fremtiden. Dette hjelper spesielt når det er høytidene som kommer, og du vil gjøre et spesielt salg på de dagene, men du ikke har datamaskinen med deg.

DeepMarkit

Bildekilde: Deepmarkit.com

Premium belønninger og spill den beste Shopify konverteringsappen DeepMarkit er absolutt verdt oppmerksomheten din, uansett hva slags virksomhet du driver for øyeblikket. Det hjelper deg å kjøre interaktive kampanjer på nettstedet ditt og kan tilpasses veldig godt. Kampanjene du lager kan til og med være spillbaserte for å tiltrekke flere deltakere og engasjement. Dette vil også hjelpe deg med å maksimere antall konverteringer.

Appen kan også brukes på sosiale medier - for eksempel på Facebook med kampanjer utenfor stedet. Dette vil føre til mer trafikk til nettstedet ditt. DeepMarkit kan hjelpe deg på så mange måter: skape trafikk, konvertere trafikk, engasjere og underholde besøkende på nettstedet, definere målgruppen din, forbedre produkter, samle inn data og så mye mer.

Del Med Vennene Dine: