7 tips om hvordan du maksimerer poeng med kredittkort

Svært få eiere av små bedrifter vet hvordan kredittkort for virksomheter fungerer.567 nummer

En undersøkelse fra Federal Reserve Banks, som viser at 70% av bedriftseiere blir avslått når de søker om en tradisjonell småbedriftslån , bør avgjøre tvil om dette kravet. At mangel på kunnskap skader eiere av småbedrifter, ettersom kredittkort for bedrifter kan hjelpe dem å tjene verdifulle belønningspoeng.

Derfor grunnen til at vi kom med denne artikkelen.

Følgende er 7 tips om hvordan du bruker forretningskredittkort for å maksimere poeng.

Innholdsfortegnelse

1. Betal forretningsreiseutgifter ved hjelp av forretningskredittkortet ditt

Når du er på forretningsreise, må du sørge for at alle utgiftene blir betalt for å bruke kredittkortet ditt. Det betyr at alt fra hotellinnkvartering til måltider - og fra bestillinger til buss- / flybilletter - du bør vende deg til forretningskredittkortet ditt ved enhver utgifter.

Det er fordi, når du betaler med din forretningskredittkort , det belønner deg med poeng - som kommer i forskjellige former, dvs. rabatter, tilbakebetaling, avtaler osv. Også, bort fra hele belønningen, gjør denne tilnærmingen det enkelt for selskapet ditt å administrere forretningsrelaterte utgifter.

2. Hold øye med roterende kategorier

Spesielt hvis du bruker kredittkort som belønner seg med tilbakebetaling, kan de ha kategorier som endres hvert kvartal. For eksempel, mens du i et kvartal kan få 5 prosent kontant tilbake på bensin, kan et kvart senere bli endret til gass.

Heldigvis trenger du ikke å besøke kredittkortets nettsted regelmessig for å sjekke kategoriene. I stedet bør ett eller to nettstedsbesøk per kvartal være nok til å fortelle deg hvilke kategorier som betaler tilbake i disse dager. Hvis du følger nøye med på disse kategoriene, kan du maksimere poeng ved hjelp av kortet ditt.

3. Sjekk kortets partnere

De fleste forretningskredittkort, for å lokke flere brukere til å skaffe seg tjenester, samarbeider med store bedrifter fra hele verden. Partnerskapet deres gir utbytte til kredittkortbrukere forutsatt at de betaler for tjenesten ved hjelp av tilknyttet kredittkort.

Prøv derfor å sjekke om du kan gjøre det ved å bruke din neste gang du reiser kortets reisepartnere . Forutsatt at du kan gjøre det, vil du ikke bare kunne tjene rabatt på prisen, men du vil også overføre poeng til kredittkortet ditt.

4. Kjenn løpende kampanjer på kredittkortet ditt

bøker for 3 år gamle jenter

Selv om de fleste ikke setter pris på det, kan du gjøre deg kjent med kredittkortet ditt - og fordelene det gir - bidra til å forbedre poengsummen din. For eksempel kan kortet ditt ha en løpende kampanje som belønner deg når du handler i en bestemt butikk.

På samme måte, mens det er noen kredittkort som belønner deg når du bestiller direkte for et flyselskap, gir andre mer tilbakebetaling når du gjør det samme ved å bruke et sammenligningsside for flyselskaper. Alt du trenger å gjøre er å være på utkikk etter løpende kampanjer på kredittkortet ditt.

5. Bytt til visittkredittkort for elektronisk annonsering

Forutsatt at du driver en virksomhet som ofte kjører elektroniske annonser, bør du bare få de virksomhetskredittkortene som belønner deg for nettannonsering. Hvis du for eksempel bruker American Express Business Gold Card for å kjøre annonser på nettet, vil det gi deg tre poeng for hver brukt dollar.

På denne måten vil pengene du bruker på Facebook-annonser, Google Ads og Amazon Ads, føre til at du samler inn et alvorlig antall poeng på kredittkortet ditt.

6. Foreta hver betaling ved hjelp av forretningskredittkort

For de av dere som nettopp har startet med sin virksomhet, må du passe på at du bytter alle betalingene til virksomhetens kredittkort.

Betaler du for en kaffemaskin? Vil du bestille uniformer for arbeidere? Må faksmaskinen byttes ut? Bruk forretningskredittkortene dine for alle slike betalinger.

Lengre nede på linjen, og når du har kontakt med leverandører og leverandører, bruk visittkredittkort for å utføre betalinger når det er mulig. På denne måten vil du tjene poeng underveis mens du får tak i de tingene som trengs for virksomheten din.

7. Tjen poeng fra dine ansattes utgifter

Spesielt hvis de ansatte stort sett er på reise for forretningsrelaterte formål, anbefales det at du legger dem til som autoriserte kortinnehavere. Å gjøre det vil sørge for at kredittkortet tjener ekstra poeng fra transaksjonene.

grisesymbolikk

For å være på den sikre siden kan du sette en bestemt grense for volumet på beløpet de kan bruke. Be også dine ansatte om å betale bare for forretningsrelaterte utgifter ved hjelp av forretningskredittkortet.

Konklusjon

Det sier seg selv at nesten alle forretningskredittkort kommer med fordeler og belønninger. Mens noen av dem lar deg tjene miles, tilbyr andre cashback, rabatter og mye mer. Derfor, hvis du vil få mest mulig ut av virksomhetskredittkortet ditt, følger du tipsene ovenfor om hvordan du bruker forretningskredittkort for å maksimere poeng og gi virksomheten et økonomisk løft.

Del Med Vennene Dine: