7 typer lån til personer uten bankkonto

Leter du etter et lån og ikke har en bankkonto? Det kan virke som en oppoverbakkeoppgave å få lån, men det er mulig. Det du må være klar til å møte er uønskede begreper.12 feb dyrekretsen

En ting du knapt kan få er et usikret lån. Hvis du har eiendeler å bruke som sikkerhet, er du god å gå. Økonomiske problemer bør ikke være verdens ende, bare fordi du ikke har bank.

Innholdsfortegnelse

Du kan finne ut mer om lånene du kan få uten bankkonto. Her er syv av dem:

Billån

I en biltittelån , er kjøretøyet sikkerheten, og du har fortsatt lov til å bruke den så lenge du betaler tilbake lånet som avtalt. Men hvis du ikke klarer å betale, tar de bilen fra deg. De tar raskt bilen siden de allerede har tittelen med seg og kan selge den til en lav pris for å få tilbake pengene sine.

Biltittelånet er vanligvis en viss prosentandel av bilens verdi. Problemet med disse lånene er at folk flest vil fornye dem når de kommer til en slutt. Så selv om dette lånet ikke krever at du får en bankkonto, kan det være risikabelt og dyrt.

Og spør alltid utlåner om de godtar låntakere uten bankkonto fordi ikke alle gjør det.

Pantelån

Dette lånet krever ikke at låntakeren har en bankkonto. Alt du trenger er en verdifull vare i din lokale pantebutikk, og du får et lån. Du kan bare låne mellom 20% og 60% av varens videresalgspris.

Nedbetalingstiden for lånet overstiger ikke tre måneder. Dessuten må du være klar til å betale en høy rente, men det er rimelig i forhold til det du må betale i lønningslån . Du kan forhandle med butikkeieren til en rimelig pris eller betale i henhold til lovene i staten din.

Sørg alltid for at varen din blir vurdert før du går til en pantelager. Det hjelper deg å vite verdien av varen din eller hvor mye du sannsynligvis får som et lån. Dessuten, gå til flere pantelager før du endelig nøyer deg med en. Noen kan ha et bedre tilbud enn andre.

Bitcoin-lån

Bitcoin-lån har ikke vært i markedet lenge. De er tilgjengelige via peer-to-peer-plattformer online. Du trenger ikke en bankkonto for å søke om en. Hvis du kvalifiserer for en, er den finansiert, og du kan få tilgang til pengene.

Et bitcoin-lån har noen få risikoer, for eksempel at kryptovaluta ikke reguleres av noen statlige valutaer. Dette betyr at det ikke er mulig å holde en utlån ansvarlig i tilfelle avtalen går galt. Dessuten svinger bitcoin mye, og du kan ende opp med å betale mer enn du forventet da du lånte lånet.

Dette er en av grunnene som fører til økte misligholdsrater i bitcoin-lån sammenlignet med standard banklån.

Debetkortlån

I dette lånet får du ikke kontanter; i stedet finansieres pengene til et spesielt kort med låntakers navn. Du må imidlertid bevise en bankkonto før du kan få dette lånet. Den eneste forskjellen her er at lånet ikke blir satt inn på en bankkonto, spesielt hvis låntakeren ikke vil ha det.

Disse debetkortene tillater gjentatt lån og hjelper deg med å bygge kredittvurderinger for enkle fremtidige lån. Noen lar låntakere tjene noen kredittkortlignende belønninger. Lånene er imidlertid strenge og dyre fordi lønningslångivere stort sett tilbyr dem.

Lønningslån

Lønningslån er populære og en vanlig måte å få tilgang til kortsiktige lån. De passer best for folk som ønsker lån, men ikke har sikkerhet. Videre, hvis kredittvurderingen din er forferdelig, vil de fortsatt godta deg.

Pengene kan samles inn kontant eller sendes via pengeoverføring. Men du bør forvente å betale høye renter innen en kort periode.

Når du velger hvor du skal søke om et lønningsdagslån, må du vurdere beløpet du ønsker. For over $ 1000, gå for det konvensjonelle lønningsdagslånet. Dette betyr at du tilbakebetaler det fullstendig når du forfaller.

I noen stater er imidlertid ikke lønningslån tillatt, og der de er, har hver stat sine egne lover og regler for å unngå utnyttelse blant desperate låntakere.

CDFI-lån

Det er mulig å finne et lønningslån fra Community Development Financial Institutions, som vil be om bankopplysninger. CDFIer tar sikte på å overleve mennesker som bor i økonomisk vanskeligstilte områder. Organisasjonen er ikke lønnsom, og derfor er lånene rimelige.

Det eneste problemet med disse lånene er at det er vanskelig å få tak i, og det vil ta for lang tid å få lånet. Dette er grunnen til at folk flest velger dyre alternativer for å spare tid og raskt oppfylle deres presserende økonomiske behov. Men hvis du har tid, er ventetiden verdt hvert sekund når du til slutt får lånet.

Peer-to-peer-utlån

Peer-to-peer-lån krever ikke bankkonto. De tilbys av enkeltpersoner som kan være dine venner eller familie. Dette er mennesker du møter nå og da.

Siden de kjenner deg veldig godt, trenger de kanskje ikke engang dokumenter for å bevise at du har inntekt. Imidlertid, hvis lånet kommer fra en online plattform, må du oppfylle vilkårene og spesifikke kravene. Ta deg også tid til å forstå hva en plattform har å tilby før du godtar lånekontrakten.

beste kapittelbøkene for barnehagen

Bunnlinjen

Et lån kan endre din økonomiske situasjon og føre til bedre tider. I tilfelle du ønsker et lån med bedre vilkår, kan du Klikk her . Å ikke ha en bankkonto høres ikke ut som noen som vil vokse økonomisk. Men du kan fortsatt finne lån og investere på forskjellige måter.

Det krever mer utholdenhet sammenlignet med de som er bankkontoinnehavere. Ovennevnte syv kilder kan komme til nytte hvis du går gjennom en tøff tid, men du er uten bank. Velg alternativet du synes er best egnet for deg, og søk om et lån hvis du oppfyller deres krav.

Del Med Vennene Dine: