7 måter å forbedre ditt tapte kjærlighetsliv

Å være singel, så fantastisk som det til tider føles, kan være en ensom opplevelse. På den annen side er dating komplisert og forvirrende med mindre du er heldig.Det kan være lurt å gjennomgå den kompliserte prosessen igjen - det er tross alt så givende når du får det riktig.

Dessverre faller ikke gode ting fra himmelen. Du må kaste foreldede rutiner og gamle vaner og bli aktiv for å få det til å skje med deg. Her er syv måter å starte kjærlighetslivet på nytt.

Innholdsfortegnelse

Ikke tenk på det

Hvis du har vært singel en stund, er det lett å få deg opp i tanker - spesielt negative. Spørsmål dukker opp, som: Hva er galt med meg? Hvorfor dater alle andre lykkelig? Hvor er den rette personen?

Hvis du lar deg sitte fast i denne løkken, er det imidlertid to mulige resultater, og ingen av dem fungerer. Du kan bli for kynisk til og med til å prøve dating , eller bli hensynsløs og skynde deg i nye forhold.

I stedet bør du jobbe med å godta at det er tid for alt. Stol på intuisjonen din og ikke haste med ting. Prøv å la dem utvikle seg naturlig, og resultatene blir mye mer behagelige.

Gå inn med en åpent sinn og ikke fokuser bare på å finne 'den ene'. I stedet kan du glede deg over prosessen og tillate deg å møte nye mennesker uten å ha satt forventninger om hva resultatet skulle bli. EN videochat app kan gjøre dette lettere, siden det åpner en verden av muligheter, fra å bare få venner, til å finne en date eller bare ha en avslappet samtale med noen. Du vet aldri hva som kan skje, så slapp av og ha det gøy! Du kan ende opp med å møte kjærligheten i livet ditt hvis du slutter å tenke over og stresse.

Slipp fortiden

lese bøker for 1. klasse

Ditt dataskap kan være fullt av skjeletter, men å la dem som påvirker nåtiden føre til en katastrofe. La fortid være fortid. Denne første datoen vil sannsynligvis ikke være lik den du hadde for noen år siden, og en positiv tankegang er det beste du kan ta med på bordet.

Det er vanskelig, spesielt hvis du har blitt hardt skadet tidligere, men prøv det. Å se en mulig fremtid med noen gjennom en negativ linse gir ikke gode resultater, det er sikkert.

Vær ditt beste selv

Når det gjelder usikkerheten din, kan de hindre fremgangen din ved å rote med selvtilliten din.

Så i stedet for å prøve å skjule dem, kan du jobbe med dem. Mister de siste 10 kiloene, klipp håret ditt og få en tannkrem som bleker tennene. Ved å jobbe med de små problemene du har med deg selv, vil du virke som en mye mer strålende, positiv person.

engel nummer 208

Når det gjelder din personlighet, må du også arbeide for å forbedre delene du ikke liker. Når du kommer til det punktet hvor du er fornøyd med hvem du er som person, vil alle andre se det også. Forbedre, ikke gjem deg.

Forbli åpen

Du kan være stolt av å vite hva du vil, og ikke vurdere noen partner som ikke oppfyller kravene i sjekklisten.

Selv om det er bra å ha standarder, må du huske at du bør være åpen for muligheter. Din lykke i nåtiden og fremtiden avhenger av mer enn noen få sjekker.

Også, selv om du møter noen som oppfyller alle kriteriene, må du ikke skynde deg. Bli kjent med personen og se om det er det du vil ha fra forholdet. Hvis ja, føl deg fri til deg selv i armene.

Stol på vennene dine

Å ha vennene dine til å ordne deg med noen kan virke som om det er videregående, men det er fordeler med denne måten å møte mennesker på. Først av alt, venner elsker deg, så de vil bare bringe folk de ser passende for deg. Du vil også ha et felles grunnlag for kommunikasjon.

Men før du lar vennene dine spille matchmaker, trenger du det noen grunnregler . Fortell dem hva du leter etter, og gjør det klart hvordan datoen går, sier ingenting om vennen din eller deres valg. På den måten vil det ikke være noen skyld involvert hvis kjemien ikke er der.

Finn hjelp online

Vi snakker ikke om selvhjelpsartikler (bortsett fra kanskje denne). Vi snakker datingsider. Det er mange av dem akkurat nå - fra dobbeltliste kontaktannonser til de som fremmer lykkelige ekteskap.

Se gjennom dem og tenk på hva du vil. Velg datingsiden som oppfyller dine preferanser, slik at du ikke kaster bort tid på nettet.

Gå ut alene

Denne kan være langt ut av komfortsonen din, men å dra ut alene viser tillit. Ikke bare vil du utstråle selvsikkerhet, men folk som vil nærme deg, vil ikke føle seg truet av vennegruppen din.

Selvfølgelig, ikke gå overalt alene. Likevel, hvis du har en hobby - for eksempel kunst, matlaging eller filmer - forfølg den. Sjansen er at du møter en likesinnet singel å dele slike hendelser med i fremtiden.

Bunnlinjen

Å starte kjærlighetslivet på nytt handler om mer enn forhold. Det betyr at du kommer over dine gamle, skadelige vaner og begynner å bygge et sunnere og lykkeligere liv. Hva er det ikke å elske med en slik person?

Del Med Vennene Dine:

3. november dyrekretsen