7 nettsteder for å oppdage ny musikk

Det er et faktum at musikk får verden til å gå rundt. Tross alt, kan du til og med forestille deg livet uten å ha et slag å følge, en melodi til hum eller en melodi å lytte til?Å vite viktigheten av musikkens rolle for hverdagen, behovet for å hele tiden følge med i tiden og finne flere sanger å lytte til og artister å følge, øker jevnt og trutt.

Det er bra at du kan ha ny musikk å lytte til med bare noen få klikk, spesielt når du har disse nettstedene for å hjelpe deg. Her er lavmælte musikkapper for å oppdage lyden du ønsker deg.

Innholdsfortegnelse

Musikkart

Music-Map - The Tourist Map of Music (20141221)

Hvis et kart kan hjelpe deg med å finne veien til hvor som helst i verden, kan et kart absolutt hjelpe deg med å finne den slags musikk du vil uansett hvor du er.

I det øyeblikket du søker etter en artist, viser det deg et helt kart over andre handlinger som du kanskje også vil lytte til. Jo nærmere kunstnerne vises på kartet, jo flere likheter har de, og jo større er sjansene for at du liker disse andre forslagene.

TasteKid

TasteKid | Anbefaler musikk, filmer, bøker, spill (20141221)

TasteKid lar deg utforske hele din forskjellige smak, ikke bare når det gjelder musikk, men også når det gjelder show, filmer, bøker og spill.

Når du skriver inn en oppføring i søkefeltet, som for eksempel favorittbandet ditt, gir det deg forslag til andre artister som passer til din smak, samt show eller filmer som andre mennesker som har lignende musikalske smaker, også liker.

Det håper å tilfredsstille interessene dine som helhet, og lar deg lære mer om ting du kanskje ikke har oppdaget ennå, men som passer perfekt til din smak.

10. september dyrekretsen

Til det beste

Jeg vil bare lytte til det beste av (20141221)

To The Best Of er perfekt for de som bare vil konsentrere seg om en ting om gangen. Det er perfekt for de som nettopp har begynt å oppdage en ny artist og ønsker å høre mer fra dem, eller for de som helst vil lytte til bare en artist for øyeblikket.

Bare skriv inn navnet på den valgte artisten, så får du automatisk de ti mest populære sangene du kan lytte til. Du kan deretter begynne å lage din egen spilleliste basert på disse resultatene.

8 spor

8 spor

8tracks lar deg spille musikk som samsvarer med ditt eksakte humør. Du kan blande og matche stemninger på hovedmenyen, som for eksempel “happy” og “upbeat”, og en liste over spillelister som samsvarer med disse valgene vises. Den beste delen om 8tracks er at det ikke baserer resultatene fra algoritmer.

Alle spillelister er laget av ekte mennesker som mer eller mindre opplever de samme stemningene som du har for øyeblikket.

LivePlasma

liveplasma

LivePlasma gir deg alt som samsvarer med din smak ved å koble andre artister som på en eller annen måte er relatert til ditt opprinnelige valg. Du har muligheten til å lytte til en enkelt artist, eller til anbefalinger basert på hva andre som lytter til artisten du søkte etter også lytter til.

Den spiller til og med videoene av musikken den spiller for å forbedre din musikalske opplevelse.

Tubalr

Tubalr - Et enkelt verktøy for å nyte musikkvideoer! (20141221)

Hvis du heller vil ha videoer med favorittlistene dine, er Tubalr perfekt for deg. Bare velg en bestemt sjanger du liker, eller en bestemt artist du har hørt på, så får du et bredt utvalg av musikkvideoer relatert til søket ditt.

spill å spille med ping pong baller

Perfekt for de late dagene når du ikke har noe bedre å gjøre, kan like gjerne nyte sofaen og hoppe til favorittmusikken din mens du ser på videoene deres.

Gnoosic

Gnoosic - Oppdag ny musikk (20141221)

Gnoosic drives av Gnod-systemet, som spør deg hva slags musikk du liker og gir forslag til lignende artister du kanskje også vil like. Det starter med å spørre deg tre av favorittartistene dine og gi deg en anbefaling basert på disse valgene.

Deretter begynner du å rangere hver anbefaling som 'I Like It', 'I Don't Like It' og 'I Don't Know It'. Herfra begynner Gnod å bygge en musikalsk profil for deg. Dette gir deg sjansen til å oppdage andre artister som du kanskje ikke har hørt om før, fordi det er umulig for deg å ikke klikke på 'I Don't Know It' på et eneste forslag fra systemet.

Del Med Vennene Dine: