70 Dank Minecraft Memes som bare fans kan forholde seg til

Siden utgivelsen i 2011, Minecraft har hatt mer enn 112 millioner spillere over hele verden. Det kan se enkelt ut - gruve materialer og bygge ting - men kanskje dette er den perfekte formelen for spillets suksess. Og det er ikke bare de unge som liker dette spillet. Det er også gamle folk som elsker det. Faktisk er gjennomsnittsalderen for Minecraft spillerne er 24. Men hva gjør dette spillet så varig?Bortsett fra enkelheten, som minner om LEGO-blokker, er det også forskjellige elementer i spillet som gjør det spennende. For det første kan du utforske den uendelige verden karakteren din er i. Først er det bare grønne felt. Men når du først får fantasien i gang, kan du i utgangspunktet konstruere hva som helst og utforske hva som er på overflaten (hvis du ikke bryter).

For det andre, i en flerspillerinnstilling, kan du oppdage andre verdener og se hva andre spillere har holdt på med. I singleplayer kan du være rolig og velge å fortsette å bygge etter din ensomme. Se opp for overlevelsesmodus! Det er da monstre kommer ut og angriper deg.

Virkelig, Minecraft har tjent sin plass i spillkulturen. Det er ikke rart at det fremdeles er et av de mest spilte spillene i dag. Uansett om du fortsatt er spiller eller ikke, her er noen av de beste Minecraft memes for å gjøre dagen din.

De beste Minecraft Memes

Del Med Vennene Dine: