70 heftige løvetatoveringer for kongen eller dronningen i deg

En av de mest tidløse dyreutformingene på huden er løven, og det er ikke overraskende.hva du skal lese etter magisk trehytte

I litteratur og popkultur regnes løver som jungelkongen. Med en kroppslengde på nesten fire meter og veier maksimalt 313 kilo i naturen, er det den andre 'store katten' i slekten Panthera, som inkluderer tigre, leoparder, geparder og jaguarer. Løver finnes vanligvis i Asia og Afrika.

Folk elsker å få løvetatoveringer gjennom historien. Den gang ble designet vanligvis satt på for å betegne maskulinitet, kongelighet eller mot. Den har fortsatt den samme betydningen i dag; men nå kan det også bety selvtillit, fred, liv eller til og med friluftsliv.

Mange mennesker får løvetatoveringer på grunn av popkultur. Kanskje en av de mest kjente store kattene fra storskjermen er Simba fra Disney's The Lion King animasjonsfilm. Å få ham som en tatovering viser ikke bare at du er fan, men det kan også bety fred, da Simba hadde som mål å forene skapningene fra Pride Rock til å leve i harmoni igjen.

En annen populær skikkelse er Aslan fra C.S. Lewis ’The Lion, The Witch, and The Wardrobe (har en filmatisering). Aslan var inspirert av Jesus fra Bibelen, og var en mystisk og mektig karakter i bøkene. Han ofret seg også for å hjelpe hovedpersonene (Pevensie-søsknene). Å forevige ham med blekk kan representere hvordan du forholder deg til hans innflytelsesrike måter.

Og selvfølgelig er løven - og vil alltid være - et symbol for mot. Når du føler at livet slår deg, kan du se mot dette dyret for motivasjon. Kombiner denne store katten med andre viktige elementer som en krone, solen eller stjernene for å få frem din særegne personlighet.

Vil du kanalisere din indre badass? La din ånd brøle med disse voldsomme løvetatoveringene som ser utrolige ut på huden din.

Fierce Lion Tattoos

hvordan spille kortspill søppel
???????????????????????????????

Del Med Vennene Dine: