70 morsomme mandagminner som hjelper deg med å komme deg gjennom dagen

Hvem liker å våkne på mandager? Ok, kanskje noen mennesker. Men generelt vil mange av oss helst ligge i sengen, sove en ekstra time (eller to) og ikke trenger å forholde seg til jobb.Uansett hva motivasjonsplakater sier, mandager kan være litt av et drag. Det er tross alt begynnelsen av uken. Det betyr ytterligere fem dager før lørdag. Men hvem teller?

Det er ganske mange tips på nettet om hvordan du kan bekjempe blues. Noen anbefaler at du forbereder det du trenger på søndag (dvs. antrekket ditt, frokost, rapporter, kontorutstyr, treningsutstyr), så selv om du våkner litt senere, er alt du trenger å gjøre å pusse tennene og være utenfor døren.

Så er det de som sverger til å gå i fullstendig avslapningsmodus. Ja, det betyr å gjøre alt du vil, bortsett fra drikkepenger. Dette er din lisens til å gjøre ingenting hele dagen. Men kanskje det virkelige trikset er å tilpasse et system som fungerer for deg - hva det enn betyr.

Enten det er å spise en proteinpakket frokost, høre på en podcast under pendling, eller ta en rømme og løkbagel underveis, kan små tilpasninger gjøre starten på uken mer tålelig.

gemini taurus kompatibilitet

Hater mandager? La disse mandagene memes snu pannen opp ned når du gjør deg klar til kamp.

Beste mandag Memes

Del Med Vennene Dine: