70 utrolige tatoveringsdesigner og ideer

Å bestemme seg for en tatoveringsdesign kan være en overveldende oppgave. Selv om mange mennesker er fornøyde med et eksakt bilde fra flash eller grafisk kunst, vil andre ha et personlig design som gjenspeiler deres særegne individualitet og stilfølelse.Det aller første trinnet i å skape det beste tatoveringsdesignet for deg er å få hjelp fra en tatoveringskunstner gjennom hele designfasen. Hvis du ikke har en kunstner i tankene, kan du begynne å besøke stedene til lokale tatoveringsbutikker og se på deres individuelle tatoveringsporteføljer.

137 betydning

Når du surfer gjennom porteføljer, må du holde konseptet og den kunstneriske stilen til designet ditt praktisk, og matche det med ekspertisen og talentet til de potensielle tatoveringskunstnerne.

For eksempel, hvis du har tenkt å få en portrett-tatovering, kan du velge blant kunstnere som har erfaring med portrett og realistisk utseende. Alternativt, hvis du tenker mer på en abstrakt stil, kan du velge et utvalg av kunstnere som viser et sterkt linjearbeid og skyggelegging av moderne tatoveringsstiler.

Tenk på formålet eller inspirasjonen bak ønsket tatoveringsstil og informer artisten om det. Å konstruere et tilpasset stykke er en veldig personlig prosess der du er nøye med å uttrykke det du føler eller tenker på på en permanent måte.

Når du bestemmer deg for hva du skal fange i et design, ta hensyn til ting, minner eller hendelser som har påvirket deg eller som virkelig viser din identitet.

Husk at designet ikke trenger å være en bokstavelig fremstilling; det kan også fungere som en metaforisk uttalelse. Kanskje viser din perfekte kroppskunst din kjærlighet til partneren din, dine avdøde foreldre, barna dine, til og med kjæledyr eller noe som har slått deg utsøkt eller gripende.

Noen tatoveringer er ment å være minnesmerker for avdøde kjære selv om designet ikke er et portrett.

Normalt blir en sommerfugl eller en linje fra et yndlingsdikt eller en sang en flott tatoveringsdesign. Livet ditt forteller din egen historie, så velg en enkelt hendelse og prøv å se for deg hvordan det vil se ut gjennom bilder. Hvis du klarer det, er du på rett spor til den perfekte tilpassede tatoveringsdesignen.

Det beste med tatoveringer er dens individualisme. Det er et unikt uttrykk for hva du er og hva du vil dele med verden. Hvis du fremdeles er på jakt etter det perfekte tatoveringsdesignet, er det 70 utrolige ting tatoveringsdesign og ideer du kan hente inspirasjon fra.

Tatovert av Steven Natali på Urban Element Tattoo. Denver, CO

Adobe Tattoo

bølger

Hjerte

fantastisk tatovering

anker

Maletatovering av Amanda Wachob

Nazareno Tubaro

Mad Tea Party

minimal

Pietro Sedda

misdannet hjerte

hjort

fisk

skulderblomst

Tatoveringer av Mark Cross

Geometrisk tatovering med full erme

De dødes dag

endring

katt

makt

linjer

Rom

Ulv

firkanter

væpne

Løve

Båt

geometrisk

Blomst

elefant

Ulv

fjær

Tatovering1

Tatoveringer av Brezinski4

Tatoveringer av Brezinski3

Tatoveringer av Brezinski 1

Tatoveringer av Brezinski

BioAnatomy Av Victor Portugal

Biomekanikk

Lady Gaga tatovering

Bushido tatovering

Cala ac

WIP-dragen pågår

spiderman tatovering

geisha

Hand Horror Tattoo

Pac_Man_Tattoo

Ja du?

Alice in Wonderland-tatovering

Tatovering

tatovering

ravende tatovering

Tatovering av knucksbby

Skull tatovering

farge ugle tatovering

jokertatoveringen

Ryggtatovering

Blossom heart tribal climb BG

Anvendt tatovering

Min ferdige tatovering

Føniks

mops

Tatoveringer

treetatovering bakstykke av ~ LaughingTree

frihånds tatoveringsøyne av rosa

bøker som ligner på percy jackson

elefant_tattoo_ ferdig

Åpne og avslutt

SONY DSC

Del Med Vennene Dine: