70 kraftige eksempler på minimale design av filmplakater

Når du tenker på minimalt, er det første du tenker på mindre. Følgende plakater er ikke actionfylte med fotomanipulerte bilder, i stedet tar de den mest meningsfulle ideen, konseptet eller minnet fra filmen.Et godt eksempel på hva jeg prøver å si er Tron-plakaten nedenfor. Hvis du har sett Tron, kan du sannsynligvis være enig i at plakaten har ideen om filmene perfekt implementert.

Følgende design representerer begrepet minimalisme. Minimalistisk er kunst preget av bruk av enkle eller primære former eller strukturer, som i dette tilfellet er minneverdige filmsymboler.

Det har vært en enorm økning i det siste i minimalisme. Av en eller annen grunn har 2011 uttalt seg sterkt med den minimale stildesignen som kommer tilbake til scenen. Trenden var aldri død, men jeg føler at den har blitt gjenopplivet igjen.

I dag har vi samlet vakre minimale filmplakat design til din inspirasjon. Fordi noen av oss har sett følgende filmer, blir vi imponert over plakatdesignene. Illustrasjonene gir et visuelt forhold vi hadde opplevd mens vi så filmen. For andre som ikke har sett filmen, kan ha et annet synspunkt eller forvirring av minimalismen.

Det er ikke alltid en dårlig ting, men det er noen få filmer på denne listen som jeg ikke har sett. Dette forvirrer meg virkelig, men oppfordrer meg til å se filmen og deretter se om plakaten har noen sammenheng med den. Uten videre, håper vi at du vil glede deg over denne flotte samlingen!

spill å gjøre hjemme

858 betydning

spill å spille med ping pong baller

Del Med Vennene Dine: