8 overveldende fakta om leggings

Favoritthelgebuksene dine koster halvparten av hva de pleide å – hvem visste?! Dette bildet kan inneholde Taylor Swift Clothing Apparel Fottøy Shoe Human Person Solbriller Tilbehør og tilbehør

Getty/Splash NewsFra Kendall Jenner til Glamour sine egne ansatte, det er offisielt – vi lever i en leggings-besatt verden. Men en ny undersøkelse, utført av detaljhandelsmåler Indeks , avslørte noen overraskende nyheter om våre favoritt lounge/treningsbukser. Her er hva vi lærte:

lettleste barnebøker
  • Gjennomsnittsprisen på et par yoga-leggings har faktisk falt i løpet av de siste årene. I 2014 solgte gjennomsnittsparet for 50,10 dollar, og i 2016 var gjennomsnittsprisen 25,40 dollar. Nå har gjennomsnittsprisen sunket til 20,70 dollar. Når var siste gang noe du elsket faktisk ble rimeligere!?

  • Nesten alle—99 prosent!—av yogabukser på markedet er laget for kvinner (opp fra 94 prosent i fjor). Og menn betaler i gjennomsnitt mer per par enn kvinner gjør. Et av få områder hvor vi betaler mindre enn menn!

  • Og den minst kostbare? 2LUV -,40 per par!

  • Amerikanerne brukte 16 milliarder dollar på yogaklær, klasser, utstyr og tilbehør i 2016.

  • Hvis du er ute etter noen nye leggings, har du mye å velge mellom: Indix rapporterer at i 2017 lager 84 forskjellige merker leggings, og produserer totalt 15 565 stiler – nesten dobbelt så mye fra i fjor.

Del Med Vennene Dine: