8 moderne containerhus som vil blåse tankene dine

Når du hører begrepet ‘fraktcontainere’, tenker du sannsynligvis på de enorme, formløse stålkassene som bærer alle tenkelige ting fra ett sted til et annet. Så når du hører noen fortelle deg at de bor i en container, hva ville din første reaksjon være?



Du vil sannsynligvis føle synd, eller ville tro at de ikke akkurat er de heldigste menneskene på jorden når det gjelder ly. Disse reaksjonene kan imidlertid endre seg på et øyeblikk når du finner ut hva designere og arkitekter over hele verden har holdt på med.

Og ja, uansett hvilke fantastiske kreasjoner vi vil avdekke her, bruker du de enorme, formløse tingene vi snakket om - fraktcontainere.

Det kan være på grunn av det store behovet for at folk begynner å tenke på måter å resirkulere alt og alt som ikke er i bruk lenger.

Det kan være på grunn av det solide materialet, som er perfekt for de som leter etter hjem som ikke ville bli så lett ødelagt av miljøet rundt det. Det kan være av den rene kreativiteten som de første få som omsatte denne ideen til handling.

Uansett årsaken til disse prosjektene, kan ingen benekte det faktum at disse vil få noen til å ønske å bo i en fraktcontainer, hvis de får sjansen:

Innholdsfortegnelse

1. Shipping Container Guest House i San Antonio, Texas

Poteet-Architects-Container-Guest-house (1)

Poteet-Architects-Container-Guest-house1 (1)

Poteet-Architects-Container-Guest-house3 (1)

Poteet-Architects-Container-Guest-house4 (1)

233 betydning

Poteet-Architects-Container-Guest-house5 (1)

Poteet-Architects-Container-Guest-house6 (1)

Texas-arkitekten Jim Poteet opprettet et sjarmerende gjestehus i Stacey Hills bakgård, noe som sannsynligvis gir vennene og familien flere grunner til å komme og besøke henne mer.

Strukturen måler 8 ’x 8’ x 40 ’og er fullt bærekraftig. Fundamentet er laget av telefonstenger, dekket er laget av resirkulerte bruskapper, og det har også et grønt tak og bruker et komposttoalett.

2. Containers of Hope i San Jose, Costa Rica

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica 1

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica2

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica3

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica 5

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica 4

Containers of Hope i San Jose, Costa Rica 6

Med bare et budsjett på $ 40.000 klarte Benjamin Garcia Saxe å skape et hjem vakrere enn de fleste tradisjonelle hjem du har sett. Ved hjelp av to 40 fot brukte fraktcontainere gjorde arkitekten drømmehjemmet til Gabriela Calvo og Marco Peralta til virkelighet ved å bruke et budsjett som er mye lavere enn de sosiale boligkostnadene de fattige i Costa Rica sørget for.

3. Studio H: T Shipping Container House i Nederland, Colorado

Fraktcontainerhus (1)

Fraktcontainerhus1 (1)

Fraktcontainerhus3 (1)

Fraktcontainerhus4 (1)

Fraktcontainerhus5 (1)

13. mars stjernetegn

Ved å bruke et område på bare 1517 kvadratmeter viser arkitektene fra Studio H: T at du ikke trenger overdreven plass for å ha et romslig hjem du kan slappe av i. Det har også plass til campingentusiaster, med plattformsenger som du kan rulle ut mellom hjemmets innvendig og utvendig.

4. Tim Palen Studio på Shadow Mountain i Joshua Tree, California

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Frakt container hjem i Mojave-ørkenen

Både en bolig og en arbeidsplass, dette er den aller første fraktcontaineren hjemme i Mojave Dessert. Et prosjekt av Ecotech Build, det brukte sic fraktcontainere alt i alt. Budsjettmessig koster hjemmet bare rundt $ 200 per kvadratmeter.

5. Nomad som bor i Algarve, Portugal

Nomad Shipping Container2 (1)

Nomad Shipping Container4 (1)

Nomad Shipping Container3 (1)

Nomad Shipping Container6 (1)

Nomad Shipping Container7 (1)

Med det frodige grøntområdet rundt Studio Artes prosjekt, var det bare passende å male dette fantastiske nomadhjemmet en lys oransje. Hjemmets interiør åpner seg i et bredt dekk som lar deg nyte naturen fra et nærmere perspektiv, med bare en skyvedør i glass som fungerer som en barriere mellom deg og utendørs.

6. Venus Bay Bach i South Gippsland, Victoria, Australia

Venus Bay Bach i Sør-Gippsland (1)

Venus Bay Bach i Sør-Gippsland2 (1)

Venus Bay Bach i Sør-Gippsland4 (1)

Venus Bay Bach i Sør-Gippsland5 (1)

Venus Bay Bach i Sør-Gippsland7 (1)

De som kommer fra New Zealand vet at en bach er et begrep som brukes om et sommerhus. Dette kysthjemmet vil få deg til å ønske å bli der sommersesongen eller ikke. Og med fire soverom alt i alt, kan du ta med hele familien og til og med få gjester til å dele moroa.

7. Caterpillar House i Lo Barnechea, Santiago de Chile

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

28 nov stjernetegn

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

Caterpillar House bygget fra fraktcontainere

Bygget for en kunstsamler, er ikke kreativiteten i denne strukturen minst overraskende. Bygget som en larve som kryper over det skrånende terrenget, siktet den mot å markere tilstedeværelsen av Andes-fjellet mens den ytre luften sømløst kan løpe gjennom hele huset, slik at behovet for mekanisk kjøling kan unngås.

Ved hjelp av seks 20 ”standardcontainere, fem 40” standardcontainere og en 40 ”åpen container som ble brukt til bassenget, nådde dette prosjektet av Sebastián Irarrázaval definitivt begge målene.

8. The Beach Box in Hamptons, New York

Strandboksen 5

Strandboksen 4

Strandboksen 3

The Beach Box2

Strandboksen 1

The Beach Box

Så hva om Hamptons er et av de rikeste områdene i New York? Andrew Anderson fortsatte fortsatt med å bygge et utrolig stilig hjem ved hjelp av repurposed fraktcontainere, seks av dem for å være nøyaktige.

Men ikke la de billige råvarene lure deg, for dette hjemmet tilhører likevel Hamptons, noe som betyr at det selger for hele 1 395 000 dollar.

Over hele verden har folk definitivt begynt å omfavne ideen om å skape noe fantastisk ut av det andre kan se som søppel. Hvem vet med disse stilige hjemmene som inspirasjon? Du kan komme til å bo i et lignende fraktcontainerhus i fremtiden.

Del Med Vennene Dine: