8 morgenaktiviteter for å øke kreativiteten din

Kreativitet føles til tider unnvikende. Men hvis du studerer de mest vellykkede og kreative menneskene i verden, vil du oppdage at de jobber hardt for å konsekvent dyrke inspirasjon. En av måtene de gjør dette på er strategisk å optimalisere morgenrutinene. Her er noen av oppgavene og vanene de prioriterer:Innholdsfortegnelse

Våkn opp tidligere

Søvn er en av nøkkelingrediensene til å være lykkelig og sunn. Imidlertid fortsetter et flertall av amerikanerne å leve sine liv uten å få lukket blikket de trenger for å lykkes. Dette kveler blant annet kreativiteten.

Tenk deg hva du kan gjøre hvis du legger deg i en rimelig time og våkner 30 til 60 minutter tidligere enn vanlig. Dette vil frigjøre meningsfull tid i morgenplanen din for å oppnå ting du ellers ikke ville gjort. (Og du vil ikke føle deg forhastet!)

Koble fra

Motstå fristelsen til å starte morgenen med en skjerm. Enten det er å slå på TV-en når du ligger i sengen, strekke deg etter smarttelefonen din på nattbordet eller sjekke e-posten din over frokosten, er skjermtiden tidlig på morgenen en kreativitetsmorder.

Av koble fra digitale distraksjoner , du gir deg selv båndbredden til å tenke uavhengig og kreativt (i stedet for å tette tankene dine med andre tanker, meninger og ytre påvirkninger).

beste bøker for 12 år jenter

Gjør noe kunstnerisk

Alle bør ta seg tid til å gjøre minst en kunstnerisk oppgave hver morgen. Enten det er å tegne et bilde, spille et musikkinstrument eller skrive poesi , 15 minutter med kunstnerisk uttrykk setter hjernen i en kreativ tankegang som vil definere resten av dine våkne timer.

Gå til jobb

Ingenting kveler kreativiteten som en hektisk kjøretur inn på kontoret. Hvorfor ikke slå på ting og av og til gå på jobb?

Å gå - spesielt hvis det er en naturskjønn eller visuelt stimulerende sti - er kjent for øke kreativiteten og inspirasjon. Bare sørg for at du er trygg og se opp for sjåfører (som vanligvis ikke ser etter deg).

Drikke kaffe

Er koffein en kreativ katalysator eller undertrykkende middel? Det er en blandet pose med forskning om emnet. De fleste opplever imidlertid at det fører til større kapasitet for fokus.

Forutsatt at du bruker dette fokuset på riktig måte - skifter tankene dine til verdifulle oppgaver og sysler - kan kaffe være en veldig nyttig tidlig morgenkoking.

engel nummer 1000

Meditere

I mange århundrer har ledende tenkere sett meditasjon som en utmerket praksis for å sentrere sinnet og forsterke kreativiteten. Men forskere har nylig oppdaget at den typen meditasjon du gjør ting.

I følge Mindful.org , “Åpen overvåking meditasjon (å observere og merke fenomener i det nåværende øyeblikk og holde oppmerksomheten fleksibel og ubegrenset) var langt mer effektiv i å stimulere divergerende tenkning, en nøkkeldriver for kreativitet. ”

Aldri meditert? Det er ingen bedre tid å begynne å lære. Mellom podcaster, YouTube-videoer og bøker er det mange ressurser for å lære deg hvordan du kommer i gang.

Høre på musikk

Forskning viser at musikk hjelper til med å stimulere den delen av hjernen som styrer følelser og kreativitet. Hvis du vil øke din kreativ tenking og output, slå på litt klassisk musikk. (Dette er kjent som Mozart-effekten.)

Lag lister

Den menneskelige hjerne elsker lister. (Det er derfor så mange vi ser så mange listerartikler med overskrifter som '77 måter å bruke en binders i din daglige rutine.') Men visste du at du faktisk kan starte din egen kreativitet ved å lage lister om morgenen?

Velg et tilfeldig emne - eller et tema du er interessert i - og legg til penn til papir:

  • 7 grunner til at fotball er den beste sporten
  • 12 måter du kan gjenbruke en eggekartong på
  • De 4 beste måtene å lage kylling på
  • 14 nye produktideer for din virksomhet

Ikke stress med å gjøre hvert element på listen perfekt. Det viktige er at du tvinger hjernen din til å produsere. (Hvis du stiller inn en tidtaker, vil du få et enda større løft.)

11 juni dyrekretsen

Hvordan ser morgenrutinen din ut?

Din morgenrutine er din . Du trenger ikke å replikere noe, uavhengig av hvor vellykkede andre er. Det er imidlertid nyttig å studere hva andre gjør for at du kan optimalisere din egen tilnærming og forbedre kreativiteten din.

Hvilken taktikk vil du bruke?

Del Med Vennene Dine: