8 filmer som vil bringe frem din indre klaff

Her er hvordan jeg spår dagen jeg endelig ser Den store Gatsby vil gå: Jeg skal se den. Jeg kommer til å elske det. Når jeg forlater teatret, vil jeg innse, i gru, at den virkelige verden er kjedelig og stygg, og ingen av oss er kledd nok! Jeg går hjem og pakker meg inn i min beste silkekappe og slenger meg rundt sengen min og sørger over dette faktum.Da skjønner jeg at det ikke er en silkekåpe i det hele tatt. Det er en Snuggie. Fordi jeg ikke eier en silkekappe, men jeg eier en Snuggie. Og denne triste avsløringen vil forsegle avtalen: Jeg må flykte tilbake til 1920-tallet umiddelbart. Lang historie kort: Det er best at jeg har disse åtte flapper-smak-filmene for hånden, så jeg kan ta en rask ferie.

Chicago

Bildet kan inneholde Human Person Club Night Club Party Night Life and Crowd

La oss starte med dronningen av all skimrende shimmying, skal vi? Chicago er den ultimate noirish-flapper-filmen. Og selv om Catherine Zeta-Jones' lune sang aldri blir gammel, burde de av dere som har sett filmen 10 millioner ganger ta en sommertur til Broadway for å bytte ting. Wendy Williams spiller Mama Morton på scenen fra juni til 11. august.

Brideshead Revisited

Bildet kan inneholde menneskelig person røyk og røyking

Hvis du ikke kan vente til neste sesong av Downton , der jeg mistenker at vi vil se voldsomt bytte av underkjoler med paljetterskift, bestill denne tilpasningen av den klassiske Evelyn Waugh-romanen. Hayley Atwells spenstige britiske klaffer kjemper med familiedrama som får Crawleys hodepine til å se ut som en barnelek.

Lyse unge ting

Bildet kan inneholde menneskelig person Stephen Campbell Moore Klær Klær Dating og kvinne

Og hvis du vil gjøre det til en Evelyn Waugh-dobbelthode: Lyse unge ting finner sted i 1930-tallets London, hvor den britiske overklassen fortsatt var 'Depresjon hvem?' Hvis du noen gang har ønsket å behandle Nyhetsrom Emily Mortimer til en pedikyr (hun er alltid stresset!), vil du like å se henne spille en flakete sosialist og fullstendig lurt i pels og diamanter.

Harlem Nights

Bildet kan inneholde Della Reese Menneskelig person Ansiktstilbehør Tilbehør Smykker Klær og klær

Eddie Murphy og Richard Pryor spiller korrupte kasinospillere i denne blunkende gangster-krim-sendingen – men det er ikke noe morsomt med molls' deilige getups. Du har ikke levd før du har sett Della Reese i en fascinator.

morsomme papirspill å spille

Artisten

Bildet kan inneholde Malcolm McDowell Menneskelig person Klær Klær Frakk Overfrakk Dress Hat Slips og tilbehør

Hvis du aldri har sett stumfilmen fra Oscar-elskeren, er det nå på tide å se/misunne Berenice Bejos daglige agenda med don cloche, dans, blunk, gjenta.

Helt moderne Millie

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskeskjørt og kostyme

For de gangene du vil ha noe så søtt at du nesten ikke tåler det: Julie Andrews i storøyde brølende 20-tallsmodus vil definitivt gjøre susen.

The Cotton Club

Bildet kan inneholde menneskelig person klær klær bardisk og pub

Denne Richard Gere-filmen om komme og gå til en ekte, berømt nattklubb i Manhattan Jazz Age er full av såpeglatt drama – pluss at den får prisen min for beste navn på Flapper-karakterer (Vera Cicero! Lily Rose! Patsy!).

Midnatt i Paris

Bildet kan inneholde fugleklær og klær for mennesker

Få noen gang den tingen hvor du våkner irritert fordi du ikke er Marion Cotillard i Midnatt i Paris ? Ja meg også. Hele tiden.

Hva er din favoritt flapper-film?

Foto: IMDB

Del Med Vennene Dine: