8 forholdsmilepæler som viser at du begynner å bli seriøs

Det er en milepæl i forholdet som er så åpenbar at vi ofte markerer det med en feiring, og det er på tide, enten du planlegger en stor date for å beundre ettårsjubileet ditt eller fortsatt er i sjokk at en så fantastisk mann uttalte ordene 'Jeg elsker'. du for tre år siden. Men mens tiden tikker av gårde og beviser deres forpliktelse til hverandre, skjer det flere, mindre åpenbare milepæler – noen vi kanskje ikke en gang kjenner igjen! Så enten du har stått tidens tann eller du fortsatt prøver å dyppe tærne i kjærlighetens vann, her er åtte sikre måter å fortelle at dere er seriøse om hverandre.Bildet kan inneholde menneskelig person og klem

1. Du skjønner at du ikke kan gå en dag uten å snakke. Fyren min innrømmet at han visste at han falt hardt når det føltes rart at vi gikk en dag uten å sende tekstmeldinger eller snakke. Når du er seriøs om noen, opptar den personen plass i dagen din som føles rar eller tom når han eller hun ikke er i nærheten for å fylle den. Du ønsker den daglige forbindelsen, selv om det ikke er mer enn en enkel 'god morgen'-melding.

2. Han melder seg frivillig til å sitte gjennom favoritt-TV-dramaene dine , og du har skrevet tilbake til Game of Thrones på kalenderen din. Når han har innhentet hver eneste kjærlighetstriangel i tenårene og du er villig til å gi opp en søndagskveld for umotivert elendighet – eller hva han er inne på og du ikke gjør! – vet du at dere begge er på vei til å ha det ille. .

3. Dere er Facebook-venner med hverandres BFF-er. Å gjøre forholdet ditt til Facebook offisielt er et åpenbart skritt inn i landet 'It's Getting Serious'. Et mer subtilt, men like viktig, tegn er når antallet felles venner stiger fra null til 10 fordi begge vennesettene har gitt sin online-velsignelse.

4. Han kjøper en tannbørste til deg for å ha hos ham. «Jeg visste at det var alvorlig når kjæresten min tilfeldig nevnte at jeg ikke trengte å pakke en tannbørste eller min favoritt ansiktsvask for å bo hos ham,» sier en venn. 'Han kjøpte begge og puttet dem inn i medisinskapet sitt, så det ville være lettere for meg å bo hos ham.' Dere trenger ikke å kjøpe og lagerføre hverandres favorittbaderomsprodukter, selv om det er en veldig fin gest – å bli seriøs ser ut som et spor etter den bedre halvdelens tannbørster og nattebehov i leiligheten din.

5. Dere har nøkler til hverandres leiligheter. Da kjæresten min kopierte nøklene for meg, var det av nødvendighet: Jeg trengte å kunne komme og gå fra leiligheten ettersom han jobbet under ukedagsbesøket mitt. Da han ba meg beholde dem etter at turen var over, var det, liker jeg å tro, en gest som viste at han stoler på meg. Og uten tillit kan du ikke bli seriøs.

6. Vennene hans er komfortable med å henge hos deg. Å komme sammen som en gruppe er kult, men når du er tilbøyelig til å være vert for en gruppe gutter hjemme hos deg – og de vil ha drinker hjemme hos deg i stedet for i baren – er du med, og fyren din blir overveldet av mer enn dine cocktailoppskrifter.

7. Du har falt inn i 'vi'-vanen . Når en venn ber deg til en fest, svarer du: 'vi kommer.' Når en arbeidskrise rammer, sier han til deg: 'vi finner ut av det.' Og når du snakker om hvor du skal ta din neste ferie, handler det om hvor 'vi skal dra.' Å flytte fra et 'jeg' til et 'vi' er seriøse ting, folkens.

8. Dere møter hverandres foreldre. Enda bedre, du har møtt dem, og det gikk berømt. For når du er seriøs med noen, er det ufattelig viktig å pakke den personen sømløst inn i familien din – du vil ikke bare at søsknene dine skal undre seg over den fantastiske fangsten din og få foreldrenes godkjenning, men du vil se at han eller hun kunne ha en fast, velkommen plass ved bordet.

Hva er noen andre milepæler i forholdet som har vist deg at du begynner å bli seriøs med noen? Er det noen klare tegn på at du ikke er seriøs med noen? (Åh, og hvis du tror du dater en forpliktelsesfobe, her er en video som i det minste kan forklare hvorfor!)

Del Med Vennene Dine:

10 mai stjernetegn