8 nettsteder for å lære å kode

Du kan bli den neste Mark Zuckerberg .Vil du opprette det neste sosiale nettverkssiden på milliarder dollar? Kan være. Oddsen er absolutt mot deg, men med grunnleggende kunnskap om koding tar du det første skrittet mot det som kan være den neste store tingen.

Hvis du vil lære å kode, men ikke vet hvordan du skal gjøre det, er det noen gode nyheter. Du trenger ikke lenger betale tusenvis av dollar for at skolen skal lære å kode. Du kan bygge hvilket som helst nettsted eller app du vil, og du kan lage det hjemmefra så lenge du har en datamaskin og en idé.

Det har aldri vært enklere å lære å kode. Det er mange nettsteder som lærer deg alt du trenger å vite. De vil gjøre deg kjent med språket og lære deg når du skal gjøre hva.

Her er åtte gode steder å lære å kode gratis.

Innholdsfortegnelse

8. Khan Academy

Et nettsted som kommer i gang i kodingens verden er Khan Academy. De tilbyr korte videoforelesninger, interessante prosjekter og interaktive leksjoner. Det beste er at det er helt gratis, og at du ikke en gang trenger å registrere deg for å starte en leksjon.

Hvis du registrerer deg, kan du også registrere deg for en foreldre- eller coachingkonto. Deretter kan du koble barna eller studenten til kontoen din og være i stand til å overvåke fremdriften deres. Dette er flott hvis du vil lære med barnet ditt, men du kan enkelt gjøre leksjonene til din egen fordel også.

4444 betydning

7. Bindestrek

Generalforsamlingen har et nettsted som heter Dash det lærer deg grunnleggende HTML, CSS og JavaScript gratis. Dette er de tre mest brukte språkene du trenger å lære som nybegynner.

Dash vil få deg til å jobbe gjennom fire forskjellige prosjekter, som hvert er litt vanskeligere enn det forrige. Disse fire prosjektene er gode til å begynne med fordi andre nettsteder kan overvelde deg med mengden tilbudte kurs. Prosjektene fra Dash inkluderer morsomme situasjoner som å designe et nettsted for en venn og kode en CSS-drevet robot.

Dash er nyttig for nybegynnere fordi det viser deg arbeidet ditt i sanntid. Det viser deg også hvordan arbeidet ditt ser ut på en mobil enhet og et skrivebord.

6. Odin-prosjektet

Odin Project er et nettsted som ble opprettet av utviklere som satt sammen et kurs de skulle ønske de hadde da de begynte å kode. Den lærer deg alt det grunnleggende, har dusinvis av prosjekter og gir deg muligheten til å jobbe med andre studenter.

Odin-prosjektet er fullt av innhold, og det gir deg over 900 timer med prosjekter. Selv om dette kan virke overveldende, må du forplikte hundrevis, til og med tusenvis av timer for å bli en god kode. Ideen med The Odin Project er at du vil være klar for en jobb innen nettutvikling etter at du har fullført kurset. Vær sikker på at du dra full nytte av din Odin Project-opplevelse.

5. Code.org

Code.org er fast bestemt på å gi studenter og nybegynnere en sjanse til å lære å kode. Selv om nettstedet deres ser ut til å rette kursene sine mot yngre studenter, kan alle nybegynnere bruke programmet deres for å lette inn i kodingen.

Code.org har et program kalt 'Hour of Code', der de lærer deg grunnleggende koding på en time. En grunn til at folk er nølende med å lære å kode, er fordi det er så mange forskjellige språk og teknikker at ideen om koding blir veldig overveldende. Med bare en times grunnleggende vil du imidlertid se at koding kan være en morsom og interessant utfordring.

Fire. Udemy

23 feb sign

Det er få nettsteder med bedre online-kurs og en rekke emner enn Udemy. Imidlertid kan alle legge ut et kurs på Udemy, så det er viktig å lese anmeldelser og sørge for at lærer er legitimt.

Selv om noen kurs koster en god del endring, kan du finne mange gratis kurs som vil hjelpe deg i gang med koding. De fleste kurs kommer med videoopplæringsprogrammer og oppgaveark, slik at du effektivt kan lære å kode.

3. edX

Et nettsted som tilbyr mange kurs fra toppuniversiteter er edX. Du kan finne kurs om mange forskjellige emner og til og med tjene høyskolekreditt eller avanserte sertifikater.

Noen kurs koster penger for påmelding eller for et sertifikat på slutten. Du kan imidlertid finne noen få kurs som er gratis, og som vil lære deg det grunnleggende om koding. En av disse klassene er CS50x, som er en innføring i informatikk klasse ved Harvard University. Dette prosjektet vil lære deg de vanlige kodingspråkene, samt hvordan du kan gjenkjenne og løse problemer.

to. Gratis kodeleir

Free Code Camp har mange detaljerte opplæringsprogrammer som vil lære deg mange forskjellige aspekter ved koding. Du lærer å kode, løse visse problemer og til slutt oppnå det du vil.

Imidlertid er det en viktig ting som skiller Free Code Camp fra resten - ekte arbeidserfaring.

Ideelle organisasjoner sender inn kodingsproblemer og nettutviklingsbehov til Free Code Camp, og du kan frivillig hjelpe dem. Dette løser to hovedproblemer: organisasjoners ønske om billige webutviklere og nye koders ønske om arbeidserfaring fra den virkelige verden.

Etter at du har gått gjennom hundrevis av timer med kodingopplæringer, kan du umiddelbart bruk din kunnskap for å få erfaring og bygge ditt CV.

en. Codecademy

Hvis du er interessert i å lære å kode, har du kanskje allerede hørt om Codecademy. Hvis du ikke har hørt om det, er det en ting å gjøre klart: Codecademy er det beste læringsverktøyet for nybegynnere.

innendørs spill for små barn

Du vil kanskje oppdage at noen avanserte kodere er imot Codecademy, og det er fordi det ikke gir mye mer enn de mest grunnleggende konseptene. Hvis du vil bli veldig flink til å kode, vil du til slutt ønske å ta mer avanserte kurs på nettsteder som edX eller Udemy.

Imidlertid vil du definitivt bruke Codecademy hvis du aldri har sett en kodelinje før. Det vil lære deg hva alt betyr og hvorfor du gjør det. Grensesnittet er også veldig organisert, og koden er fargekoordinert, slik at du enkelt kan skille ett sett med kode fra det neste.

Lær å kode

Nå som du har mange ressurser for å komme i gang, er det på tide å lære å kode. Bare husk at det kommer til å ta litt tid å forstå alle innsatsene, så ikke gi opp.

Lykke til!

Del Med Vennene Dine: