De 9 typene pre-eksklusive forhold

HowAboutWe Logo rektangel MEt av de oftest stilte spørsmålene i datingverdenen må være 'Hvis de ikke er din partner, hva i helvete er de?' Vel, pre-eksklusive forhold (eller PXRs) trenger ikke lenger å være en frustrerende gråsone. Her er en praktisk guide til de ni vanligste typene PXR-er, alle konvertert til forkortelser for enkel teksting.

Bildet kan inneholde menneskelig person og dating

1. OGBC (On-Going Booty Call)

Bare sex og sex. Når dere begge er nede. Så lenge du kan forbli fremmede. Du har sannsynligvis aldri sett din OGBC før midnatt.

2. FWB (Venner med fordeler)

FWB-forholdet er det mest beryktede av alle PXR-er, og er sjelden så ukomplisert som noen av partene later som det er. Løftet om en 'no-strings-attached'-avtale med en person du faktisk liker å henge med er bare for søtt. Så vi fortsetter å oppføre oss som om vi er følelsesmessig uovervinnelige til vi ødelegger et perfekt vennskap.

engel nummer 107

3. TLKNG (snakker)

«Nei, vi er ikke sammen. Vi snakker bare. Dere liker hverandre, og dere vet det begge, men ingen av dere har handlet på det ennå. (Å ha koblet opp en eller to ganger, teller ikke nødvendigvis som å 'handle på det.')

4. LVRS (elskere)

'Lovers,' er et slags utdatert, cheesy ord som de fleste bare har hørt på 'Murder She Wrote' ('Hva var ditt forhold til den avdøde?' 'Vi ... vi var kjærester.'). Men det er ikke noe annet ord som helt fanger dette spesielle forholdet. LVRS er ikke forpliktet til hverandre, men de har dype følelser for hverandre. Uansett grunn kan det imidlertid aldri bli det.

5. DTNG (dating)

Det er en del kontroverser om forskjellen mellom å 'se hverandre' og 'dating', og vi vil ikke kunne glede alle her. Dating betyr for meg 'å gå ut på dater.' Du kan gå ut på dater med flere mennesker på en gang, og det er ingenting tvilsomt med det.

6. SEO (Se hverandre)

'Å se hverandre' betyr at du er involvert i noen. Du er ikke nødvendigvis eksklusiv, men du er interessert i muligheten. Tenk på det som å se om noen. Hvis du 'ser noen' kan du fortsatt 'date' andre. Men å 'se' to personer samtidig? Det krever i det minste en samtale.

7. XWSEX (eX With Sex)

Det var sannsynligvis mange grunner til at du og eksen din sa at det sluttet. Men sexen var kanskje ikke en av dem. Det er ingen grunn til at så lenge dere begge er singel, skal dere ikke kunne fortsette å nyte den ene tingen som faktisk fungerte, ikke sant? Faktisk er det tusen grunner, men ingen av dem virker veldig overbevisende når du er fanget av XWSEX-trolldommen.

8. PMX (ganske mye eksklusivt)

Ingen merker noe på dette tidspunktet, men gitt hvor lang tid dere tilbringer sammen, kan dere i utgangspunktet anta at ingen av dere ligger med noen andre. Det vil si, med mindre en XWSEX tilfeldigvis er i byen i helgen. Eller en vakker, muligens full person du aldri kommer til å se igjen, kaster seg i grunnen på deg (og du er muligens full også). PMX-perioden er en tid da du i utgangspunktet er forpliktet til å dra nytte av all ukomplisert sex som dukker opp – fordi det ikke vil vare lenge.

9. SF (Significant Frother)

Du dater dem ikke. Du ligger ikke med dem. Men den du dater eller ligger med vil sannsynligvis bli uforklarlig sjalu på dem. Din SF er din 'Når-helvete-skal-dere-bare-gifte?' venn. Og noen ganger tenker du kanskje du bare burde. Det er en del av hjertet ditt som de har låst opp, og ingen andre kan røre den. Tenk på Julia Roberts og Dermot Mulroney Min beste venns bryllup .

—Skrevet av Scott Alden for hvordan vi

Er du i noen av disse pre-eksklusive forholdene?

Mer fra HowAboutWe...

25 mest romantiske historier og bilder fra 'Humans of New York'

bøker som wonder av rj palacio

9 tegn på at det er på tide å innrømme at du faktisk dater

20 tegn på at Booty Call blir til et faktisk forhold

Foto: Alamy

Del Med Vennene Dine: