9 nettsteder som vil gjøre deg til en Photoshop-guru

Photoshop er sannsynligvis en av de , mest kraft grafisk design applikasjon rundt. Med endeløse funksjoner og funksjoner er Photoshop vanskelig å mestre. Hvis du ikke har brukt Photoshop, kan alle funksjonene og knappene være veldig skremmende. Hvis du er moderat dyktig med Photoshop, er det sannsynligvis fortsatt mye du kan lære.narrativ sakprosa for ungdomsskolen

For å hjelpe nybegynnere og mellombrukere bestemte vi oss for å samle noen av de beste ressursene rundt for å hjelpe deg i gang på læringsreisen.

Med tusenvis av Photoshop-blogger der ute, bestemte vi oss for å speide etter de som jevnlig pumper ut flott innhold. Nedenfor finner du en liste over nettsteder du bør sjekke ut først. Hvis du føler at vi har savnet verdige nettsteder, kan du gjerne nevne dem i kommentarfeltet nedenfor.

Innholdsfortegnelse

PSD Stack

PSD Stack

PSD Stack leverer kvalitetsopplæringsprogrammer for Photoshop, og de har over 100 opplæringsprogrammer for Photoshop som dekker en rekke emner fra grunnleggende til avansert. Alle veiledningene er nøye utformet som viser hvordan du kjører Photoshop trinn for trinn. Bortsett fra opplæringsprogrammer har de nedlastingsdelen der du kan finne handlinger og forhåndsinnstillinger for lightroom for å redigere bildene dine på kort tid.

Nettsted: PSD Stack

Photoshop-etikette

Photoshop-etikett

Dette er en fantastisk ressurs for webdesignere. Den gir retningslinjer for filer, lag, bilder, type, effekter og best practices for webdesignere.

For å gi deg en ide, her er noen tips som denne guiden presenterer; eksportere bilder til den minste størrelsen for å oppnå optimal kvalitet, ikke endre størrelse på lag eller bruke transformasjonsfunksjonene på dem, og strukturere lag i logiske mapper.

Nettsted: Photoshopetiquette.com

Metode og håndverk

methodandcraft

Method & Craft gir en rekke artikler, videoer, notater og intervjuer. Hvert medium brukes til forskjellige formål. For eksempel er artikler relatert til arbeidsflyt og prosess, og videoer viser designere som jobber.

Nettstedet har et veldig rent design, skiller de forskjellige kategoriene på separate sider, og informasjon presenteres i et rutenett. En betydelig mengde av materialet på nettstedet er relevant for Photoshop, så hvis du bruker dette nettstedet, vil du lære mange tips, triks og hemmeligheter som profesjonelle designere bruker.

Nettsted: Methodandcraft.com

Photoshop Lady

photoshoplady

Til tross for navnet på dette nettstedet, er det ikke bare ment for kvinner. Photoshop lady har et variert utvalg av Photoshop tutorials.

Informasjonen er delt inn i 8 forskjellige kategorier: 3D-effekt, abstrakt effekt, artikler, tegneeffekt, fotoeffekt, teksteffekt, tekstur og mønstre og UI-design.

Noen av disse opplæringene vil lære brukerne virkelig spesifikke effekter, for eksempel hvordan man tegner en kraftig jentekriger, mens andre er mer generelle. Totalt sett tilbyr nettstedet utrolig mye opplæring som vil forbedre Photoshop-ferdighetene dine.

Nettsted: Photoshoplady.com

Psdtuts +

psd.tutsplus

Målet med Psdtuts + er å gi brukerne tilgang til de beste Photoshop-opplæringene rundt. En fin ting med Psdtuts + er at veiledningene deres er grundig forklart slik at selv nybegynnere lett kunne forstå dem.

Selv om innholdet kan være tilgjengelig, betyr dette ikke at teknikkene som er lært i opplæringsprogrammene ikke er avanserte. Brukere kan se gjennom mange veiledninger, artikler, tips, økter, ressurser og videoer. Du kan også registrere deg for Tuts + premium, som gir deg tilgang til Envatos enorme bibliotek med pedagogisk innhold.

Nettsted: Psd.tutsplus.com

Avansert Photoshop

avansert photoshop

Advanced Photoshop markedsfører seg mot profesjonelle som ønsker å mestre Photoshop. Som sådan fokuserer den på Photoshop-trender og populære teknikker.

For å gi deg en ide, er det bare noen få av emnene som dekkes; nye medier, grafikk, typografi, fotomanipulering, digital maleri og fotoredigering. Det er til og med en funksjon på nettstedet som heter 'face-off', som lar brukerne stemme på det beste av to bilder som er opprettet i Photoshop.

Du kan se bildegallerier fra andre brukere på nettstedet, som kan tjene som en inspirasjonskilde. Advanced Photoshop er en flott ressurs for Photoshop-proffene. Det er mange funksjoner på nettstedet for å holde selv de mest avanserte brukerne fornøyde.

Nettsted: Advancedphotoshop.co.uk

Forhåndsinnstiller himmelen

forhåndsinnstilt himmel

Hvis du er Photoshop Lightroom-bruker, kan det hende du finner Presets Haven nyttig. Lightroom er en nyttig Photoshop-funksjon som lar brukere enkelt redigere digital fotografering.

Presets Heaven tilbyr et bredt utvalg av Lightroom-forhåndsinnstillinger for å gjøre jobben din mye enklere. De er en av de største forhåndsinnstilte ressursene for Lightroom på nettet.

Nettstedet gir også nyheter, plugins og forskjellige veiledninger. Opplæringsprogrammene gir nyttige tips for å jobbe i Lightroom, for eksempel hvordan du fremskynder Lightroom, filtrerer bilder, tidsbesparende tips, bruker graderte filtre, eksporterer bilde og mye mer.

Nettsted: Presetsheaven.com

Photoshop opplæringsprogrammer

photoshoptutorials

Photoshop Tutorials tilbyr nøyaktig hva navnet tilsier - Photoshop tutorials. Veiledningene er eksepsjonelt klare, og viser sluttproduktet og mange skjermbilder underveis for å hjelpe brukeren med å oppnå de tiltenkte resultatene.

Opplæringsprogrammer tilbys om et bredt spekter av emner, for eksempel grunnleggende, tegning, oppsett, fotomanipulering, fotoeffekter, retusjering av bilder og spesialeffekter. Det er også en seksjon på nettstedet for kreativ inspirasjon.

Nettsted: Photoshoptutorials.ws

Lynda - Opplæringsprogrammer for Photoshop

lynda

Video er svært nyttig hvis du prøver å gjenskape en effekt i Photoshop. Det er en rekke Photoshop-opplæringsprogrammer på YouTube, men mange av dem er uklare. Photoshop-opplæringsdelen om Lynda er et godt valg for Photoshop-brukere som ønsker klare, beskrivende og profesjonelle videoopplæringsprogrammer.

Videre blir alle disse videoene undervist av Photoshop-eksperter. De vet hva de snakker om. Jeg brukte personlig Lynda tidligere og kan ikke finne noe jeg kan narre om. De tilbyr fantastiske opplæringsprogrammer til rimelige priser.

Nettsted: Lynda.com

Del Med Vennene Dine: