Finn Ut Antall Engel

9 vinterpleietips for å holde bilen i live

Vinteren nærmer seg, og dere er alle forberedt på å overleve i den kalde årstiden. Men er bilen din klar for denne vinteren?

I løpet av vintrene er det flere problemer du kan møte i forbindelse med bilen din. Du må også delta på bilen din når du forbereder andre ting du trenger for den kommende sesongen.

Ulike tips om vinterpleie må vurderes for å holde kjøretøyet i gang og beholde livet. Det er noen få online kilder som TorqueCars.com som gir deg veiledning om bilpleie.Så, uten å kaste bort noe sekund, la oss spore listen over ti bilvedlikeholdstips om vinteren.

Innholdsfortegnelse

1. Bytt til vinterdekk

Vinterdekk

Den fremste oppgaven du skal utføre, er å endre eksisterende dekk til vinterdekk. Vinterdekkene er spesielt produsert for å opprettholde friksjonen på snøen bedre og beholde bilens stabilitet uten ubalanse.

Men hvis dekkstilstanden er god nok, kan du også fortsette med sommerdekkene. Dekktrykk er også viktig å sikre før du klargjør bilen din for vinteren.

2. Fyll tanken din

I løpet av vintrene vil du ikke kunne fylle tanken din på lange ruter. Derfor bør du holde drivstofftanken full vinteren. Om vinteren vil hele tanken holde bilen din oppvarmet mens du kjører på veiene.

På denne måten kan du raskt starte bilen uten å møte hindringer. Om vinteren vil det være vanskelig å nå nærmeste bensinstasjon. Så det er bedre å holde tanken full for å unngå bensinmangel i siste øyeblikk.

3. Bytt ut vindskjerm

mann som kjører en bil iført armbåndsur

Vindruten er viktig for å fjerne ruskens snø og støv fra frontruten og opprettholde et godt syn under kjøring. Om vinteren er det vanlig å oppleve snø og skitt på frontruten. Frontruten må være i topp stand.

Hvis du synes det er berørt, må du sørge for å erstatte det før vinterbesøket rett utenfor døren. 'Beam blade' -stilen anbefales bedre enn de andre alternativene.

3. august stjernetegn

4. Sørg for at lyset fungerer som det skal

Lys er viktige eiendeler i bilen din som vil spille en viktig rolle når du kjører om vinteren. I vintersesongen er dagene kortere og nettene lange.

Dermed vil du bruke mer tid på å kjøre om natten sammenlignet med dagtid. For dette må billyssystemet være i topp-stand. Forsikre deg om at lysene ikke har et gult / blekt lag som vil begrense komplett lys for bedre synlighet.

5. Vedlikehold kjølevæske

Mann, påfylling, kjøretøy, med, skjermvask

Kjølevæske er også kjent som frostvæske som holder bilen beskyttet mot frysing. Før vinteren kommer, må du sørge for at bilen har riktig nivå av kjølevæske.

Hvis du synes det er lite, må du sørge for å fylle det på i tide for å unngå hurtigstartproblemet om vinteren. Mens du fyller på kjølevæsken, bør du vedlikeholde 50-50 blandingen av vann og frostvæske.

6. Kontroller batteriets levetid

De batteri er en annen viktig komponent i bilen din. Batteriet skal være i god stand for å tenne bilen din om vinteren. Rust / korrosjon rundt terminalene eller kortslutning kan føre til rask batteridrenering.

Derfor bør du forsikre deg om at batteriet er i god stand og har en god levetid. Det er bedre å bytte ut batteriet tidlig og deretter møte problemer i løpet av vintrene.

7. Service bilen din

Service bilen din

19 jan stjernetegn

Få bilen din til service før vinteren starter. Vedlikehold vil løse forskjellige problemer som kan påvirke bilen din i vintersesongen.

Vedlikehold vil også hjelpe bilen til å kjøre glatt med riktig smøring og smøring i motorenheten, så vel som andre bildeler. Det anbefales at du får service på bilen din i henhold til brukerhåndboken for bilen.

8. Vask bilen regelmessig

Vanlig bilvask er viktig for ikke bare å fjerne snøen, men også for å holde bilen ren. Ikke glem å ta hensyn til understellet mens du rengjør det. Rengjøring av kjøretøyets understell beskytter den mot rust.

9. Voks bilen

bittesmå duggdråper på en hette på bilen

I mange deler av verden omfatter snø salt som er skadelig for bilen din. Saltet reagerer med bilsmerter og skreller det fra metallet. Dette vil ende opp med lakkskader på bilen. Voksing er den beste løsningen for å beskytte kjøretøyets maling mot salt og andre skitt / støvpartikler. Du bør få bilen vokst og beskytte den mot lakkskader.

Dette er noen av de viktigste tipsene du bør vurdere å ta vare på bilen din om vinteren. Når du har vurdert disse punktene, vil bilens levetid øke og fortsette å virke lenge. Under service anbefales det å kontakte det offisielle servicesenteret for å få biltjenestene dine riktig.

Del Med Vennene Dine: