Finn Ut Antall Engel

Alle de skjulte meldingene i frisyrene om fremmede ting

El og Maxs frisyrer avslører mye om dem - og vennskapet deres. Max og Eleven går til kjøpesenteret i Stranger Things

Netflix

Dette innlegget inneholder spoilere for Stranger Things 3. Betrakt deg selv som advart.

17 juni dyrekretsen

Den tredje sesongen av Stranger Things brakte oss mange ting: en nostalgisk tur tilbake til kjøpesenterkulturen på 80-tallet, Steve i en sjømannsdress, grove rotter i oppløsning, et hjerteskjærende (mulig) tap, og noe mest utmerket hår. I TV-verdenen kan karakterenes frisyrer vise mer om karakteren enn i utgangspunktet kan se øyet – håret kan virkelig være fullt av hemmeligheter! – så det er verdt å dykke litt dypere inn i hva nøyaktig et bestemt utseende kan bety. ( Game of Thrones er et utmerket eksempel på dette.)

I et show så fullt av vendinger som Stranger Things, vi er definitivt nysgjerrige på hva favorittkarakterenes frisyrer kan avsløre. Så for å finne ut, Glamour snakket med showets talentfulle frisør, Sarah Hindsgaul, som fortalte oss hvordan hun skapte frisyrene for Eleven, Max, Nancy og Joyce denne sesongen – og hvor hun hentet inspirasjon fra 80-tallets utseende.

Max (Sadie Sink) Max og Eleven går til kjøpesenteret i Stranger Things

Netflix

Forrige sesong flyttet «Mad Max» til byen fra California – og hun ble ikke akkurat knyttet til El med en gang. Heldigvis er de nå fullstendige besties som elsker å handle på kjøpesenteret og snakke om gutta mens de blar gjennom sidene til ungdomsmagasiner. I likhet med venninnen hennes vokser Max opp og interesserer seg mer for utseendet hennes, noe Hindsgaul reflekterte gjennom små justeringer av frisyren hennes.

'[Da Max ankom Hawkins] var hun veldig skater, veldig avslappet, veldig tomboy, mellomdelt [hår], veldig 'Jeg bryr meg ikke i det hele tatt,' sier Hindsgaul. 'Men i år finner [Max og Eleven] ut gutter og alt som følger med det, og ser deg selv i speilet litt.' Så hun bestemte seg for å endre stilen til Max, holde henne løs og uformell, men bruke mousse ( Kevin Murphy Body.Builder Mousse er en favoritt på settet) for å skrubbe opp de naturlige krøllene hennes og legge til tekstur.

maks på Stranger Things

Netflix

«De er fortsatt for unge til å få permanenter,» sier hun, «men vi ønsket fortsatt å ha den sommerstemningen av hva håret gjør i fuktighet når du bare løper rundt ute. Det er fortsatt det barneaspektet [til livene deres].' Men hun klippet Sinks hår kortere og la til lag for å gi utseendet mer bevegelse, sammen med en litt vending til den ene siden. 'Jeg synes det er supersøtt, og det er fornuftig for det året,' sier hun. «Det er mer stylet og litt kulere, uten å være det ferdig. '

Og, naturlig nok, har Max en technicolor scrunchie-kolleksjon som matcher hennes fargerike garderobe. 'Vi fant noen grønne og gule farger som ser vakre ut i håret,' sier Hindsgaul. 'Det er det mest fantastiske håret noensinne.'

Eleven (Millie Bobby Brown) En scene fra Stranger Things på Netflix

Netflix

Ingen karakter i showet har gått gjennom en større hår- eller livsforvandling enn El. Da vi møtte henne første gang var hodet barbert, hun hadde ikke vært utsatt for verden, og hun hadde ikke så mye kontroll over kreftene sine. Nå er hun en fullverdig tenåring som sover med Max, noe som forverrer hennes nye 'far' Hopper, og fortsetter å redde verden.

elleve og maks på fremmede ting

Stranger Things Netflix

Hindsgaul og Brown begynte tidlig å snakke om lengden på håret hennes for denne sesongen fordi de ønsket å forsikre seg om at det føltes riktig for hvor lang tid som hadde gått i showet. Hun ga skuespillerinnen et skikkelig sløvt snitt slik at det ble et tykt bunnlag for å vise frem de naturlige krøllene hennes. Tekstur var veldig viktig for Hindsgaul for 80-tallets autentisitet, så hun brukte Kevin Murphy Powder.Puff ved røttene for et lite løft. Hun ga henne også noen høydepunkter for å gjenspeile sesongens sommertid og indikerer at El tilbrakte mye tid ute.

el på Stranger Things

Netflix

Når det gjelder stilen, brukte Hindsgaul Max sin karakter (og utseende) for å informere om hva hun ønsket å gjøre med Eleven. «Max har tydeligvis vært mer ute,» forklarer hun. 'Hun er mer verdslig, så når de blir venner, er Max den som viser henne veien.' Stylisten beskriver deres lignende utseende som «kjærestestiler», noe som gir mye mening: Vi så alle til vennene våre etter ideer på den alderen (og til og med nå). Men det er et skille mellom hvordan Els hår ser ut hjemme i hytta med Hopper og når hun er ute med venner. «Vi hadde det gøy å spille det opp,» sier Hindsgaul. 'Hun [Eleven] spiller litt mer uskyldig hjemme, og så gnister hun det opp litt.' Hun minner oss også om at de to vennene utveksler scrunchies etter sleepover - et søtt hår (og vennskap) øyeblikk i serien.

Nancy (Natalia Dyer) nancy på Stranger Things

Netflix

Nancy starter også en ny fase i sitt unge liv i sesong tre når hun tar jobb i lokalavisen. Hun jobber hardt for å snuse opp en historie, men hun blir stadig latterliggjort av de mannlige sjefene sine, som hånlig omtaler henne som «Nancy Drew» og tror hun bare er god til å hente kaffe- og smørbrødbestillinger.

«[Nancys] historie er ganske hjerteskjærende,» sier Hindsgaul. 'Hun gjorde veldig godt på skolen, en straight-A jente. Hun jobber superhardt for å gjøre seg klar for denne jobben, for å bli tatt på alvor. Jeg mener, åpenbart har hun fortsatt en kjæreste og våkner kanskje litt sent, men hun har panikk av det, og hun har definitivt håret permanent. Hun blåser ut permen. Det er et helt sett, og håret hennes er veldig ferdig. Hindsgaul ønsket at det skulle være en 'bratt kontrast' mellom innsatsen Nancy la ned for å presentere seg godt på jobben og den totale mangelen på respekt hun mottar fra sine mannlige sjefer.

nancy på Stranger Things

Netflix

Dyer, like engasjert som Nancy er i jobben sin, permanentet håret sitt for utseendet – selv om de også brukte et hårstykke på toppen for litt mer volum og kontroll mens de filmet alle disse actionscenene i fuktigheten i Atlanta. Hindsgaul la også til solfylte tips for en sommerlig effekt.

Instagram-innhold

Se på Instagram

aug 1 horoskop
Robin (Maya Hawke) robin på Stranger Things

Netflix

Robin blir først introdusert for oss som Steves snertne kollega på Scoops Ahoy inne på Starcourt Mall, og hun har denne kule selvtilliten, blandet med litt nerd, som umiddelbart er kjærlig. Dessuten er hun ikke redd for å rippe Steve om alle «barn»-vennene hans. Men hva er enda mer enestående? Hennes utrolig elegante bob. Hindsgaul fortalte oss hvordan hun nærmet seg å introdusere denne nye karakteren i Hawkins.

«Vi startet veldig, veldig i det små, med Matt og Ross [Duffer, skaperne av showet] som sa at hun burde være tomboyish. Hun skal ikke være for jentete eller polert, sier hun. «De ville ha noe naturlig og søtt, men kjærlig. Jeg synes hun har en veldig kjærlig personlighet, og så møtte jeg Maya og hun er bare denne boblen av glede. Hun er så morsom.'

Hindsgaul ga Hawke et sløvt kutt med bare noen få lag i, og så brukte hun et stort vinkejern på det for å skape litt bevegelse og litt volum i røttene hennes. «Det kuttet er interessant, fordi det fungerer i perioden og fungerer også akkurat nå,» sier Hindsgaul, som sier hun virkelig ønsket at folk skulle kunne forholde seg til Robin.

Joyce Byer (Winona Ryder) joyce på Stranger Things

Netflix

Stakkars, stakkars Joyce: Hun har vært midt i et traume eller kommet seg etter et stort sett hele tiden vi har kjent henne. Men Hindsgaul og Ryder valgte å ha håret til Joyce litt lengre denne sesongen, som en refleksjon av hvor mye det å ta vare på ting som en hårklipp ikke er det viktigste for henne akkurat nå.

«Den kvinnen har gitt opp,» sier Hindsgaul. 'Hun bare skyver smerten av seg.' Hun påpeker også at hele Byers-familien rocker et veldig likt snitt med alle smellene sine, noe som er en ekte kontrast til Wheeler-husholdningen hvor alle er veldig 'ferdige'. «Da vi møtte henne første gang i sesong én, var hun ganske rett på 80-tallet med litt multefølelse over det [håret],» sier hun. «Men nå skjønner hun ikke engang. Hun kan ikke fokusere på slike ting fordi hun har vært gjennom så mye.' Tenkingen hennes? Joyce trimmet forsiden rent av nødvendighet slik at hun kunne se – og ikke bry seg så mye med resten.

joyce og hopper på fremmede ting

Netflix

Hindsgaul avslørte også for oss at teamet brukte rundt 250 Zotos Professional-perms på bakgrunnsskuespillere (og på Dacre Kayd Montgomery-Harvey, som spiller Billy Hargrove), der hun følte at hun kunne bli litt større, villere og mer leken med 80-tallets hår. (En stor del av sesongen finner sted i et kjøpesenter, tross alt.)

Billy på Stranger Things

Netflix

Men Hindsgaul var alltid oppmerksom på å lage stiler for hovedpersonene som var tidsmessig passende og også fortsatt relatert til unge mennesker i dag. Og hun hadde det definitivt gøy underveis: Hun stylet den russiske skurken etter Arnold Schwarzeneggers Terminator. Hva med Jazzercise-fyren? Duffer-brødrene ga Hindsguard et bilde av Karl Vreski, en av skurkene i Den harde, og hun løp med den.

Når det gjelder hvorvidt det var noen skjulte ledetråder til hva som kommer til å skje i sesong fire gjemt i håret, ville ikke Hindsgaul si - men vi gleder oss til å se hva hun finner på neste gang.

Del Med Vennene Dine: