The Art of the Brick: Outstanding LEGO Artworks av Nathan Sawaya

Nathan Sawaya er en New York-basert kunstner som er best kjent for sin moderne Lego-kunst. Født i Colville, Washington og oppvokst i Veneta, Oregon, besto Sawayas barndom av å tegne tegneserier, skrive historier, perfeksjonere magiske triks og leke med Lego's.Etter å ha gått på New York University, gjenoppdaget han LEGO. I stedet for å bruke dem som et leketøy, innså Sawaya at han kunne bruke Lego's som hans medium.

Det er bokstavelig talt ingen grenser for hva han kan skape ut av Lego's. Som frilansartist på heltid aksepterer Sawaya oppdrag fra enkeltpersoner, selskaper og omtrent alle med en god idé.

Han bygger også og designer tilpassede kreasjoner ved arrangementer, fotograferinger og stevner. For tiden har Nathan mer enn 1,5 millioner fargede murstein i sitt kunststudio i New York. Hans arbeid er besatt og møysommelig utformet og er både vakkert og leken.

Ifølge journalisten Scott Jones, “Sawaya er en surrealistisk blanding av former og kunstnere. Tenk deg Frank Lloyd Wright krysset med Ray Harryhausen, eller Auguste Rodin krysset med Shigeru Miyamoto, og du begynner å få en følelse av hvor Sawaya kommer fra. ”

73 engelnummer

Natans kunstform tar først og fremst form i tredimensjonale skulpturer og store portretter. Han fortsetter å skape daglig mens han godtar kommisjonsarbeid fra hele verden. I dag samlet vi noen av hans beste verk for deg å glede deg over.

kunstvitenskap

kunstvitenskap-4

kunstvitenskap-5

karriere-arkitektur-3

cello-8

publikum

gripe

grå

morsomme papirspill å spille

hendene

hauk-5

frihet-piedestal-1

smeltemann

melk-og-kjeks-3

mr-bones-6

Mt. Rushmore

åpent hjerte-3

pop-up-book-2

speilbilde

hodeskaller

tenk-1

Del Med Vennene Dine: