Ashley Grahams nyeste badedrakter for alle kampanjen har null retusjering

Bildet kan inneholde Klær Klær Badetøy Bikini Menneske og Person

Badedrakter for alleAshley Graham har lenge vært en talsmann for å eie huden du er i. Og for den siste kampanjen for hennes pågående samarbeid med Badedrakter for alle , tar hun budskapet om kroppspositivitet til neste nivå – og resultatet er fantastisk.

Graham ga ut en ny størrelse-inkluderende samling av art-deco-inspirerte badedrakter (som alle er priset under 0), sammen med en helt ny lookbook, som hun spiller hovedrollen i. Opptaket har tittelen 'Power of the Paparazzi' og , som navnet tilsier, ble skutt i paparazzi-stil. Som sådan har bildene absolutt ingen retusjering.

4. klasse dikt å memorere

Kampanjen er sammensatt av bilder av Graham som lener seg mot biler, går på stranden og spankulerer nedover gatene i Miami i hennes Swimsuits for All-design. Det viktigste er at supermodellen poserer med total ignorering av den som ser på, uten Photoshop – og, ikke overraskende, ser hun utrolig ut.

Vi gir deg trendene. Du gjør dem til dine egne. Meld deg på vårt daglige nyhetsbrev for å finne den beste moten for DEG.

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Badetøy Bikini Solbriller Tilbehør og tilbehør

Badedrakter for alle

Gjennom samarbeidet med Swimsuits for All har Graham produsert noen ganske inspirerende kampanjer. Den siste filmen hennes så den 30 år gamle stjernen sammen med sin 53 år gamle mor, for eksempel.

Mens paparazzibilder ofte kan se på oppfattede 'ufullkommenheter' og forsøke å fange kjendiser på sitt 'verste', skiller Grahams kampanje seg ut for å omfavne kroppen hennes som den er, til tross for hvem som kan ta bilder.

Denne kampanjen er annerledes enn noen annen jeg har jobbet med gjennom hele min karriere, sa Graham i en uttalelse. «Jeg håper disse bildene innpoder en fryktløs tro på at alle skal være lykkelige i sin egen hud og nyte å leve i øyeblikket, uansett hvem som ser på.

junie b jones for gutter
Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Badetøy Kvinnelig Halskjede Smykker Tilbehør og tilbehør

Badedrakter for alle

Uretusjerte bilder blir stadig mer vanlige i badetøysområdet – som Targets nylige kampanje for badedrakter fra sommeren 2018, og Aeries pågående #AerieReal-kampanje – men det er likevel forfriskende å se flere kroppstyper vist som de er. Grahams uretusjerte bilder sender et sterkt budskap: Uansett omstendigheter hører hver kropp hjemme i badedrakten etter eget valg, ingen omjusteringer er nødvendig.

Ta en titt på resten av bildene fra Grahams kroppspositive, photoshop-frie kampanje for Swimsuits for All, nedenfor.

Bildet kan inneholde klær, klær, menneskelig badetøy og bikini

Badedrakter for alle

eventyrbøker for 12 åringer
Bildet kan inneholde Ashley Graham Clothing Apparel Human Person Undertøy og badetøy

Badedrakter for alle

Bildet kan inneholde Hjul Maskindekk Menneskelig person Legeringshjul Eiker Klær Klær Transport og kjøretøy

Badedrakter for alle

Relaterte historier:

Gå videre og stjel Ashley Grahams kraftige daglige bekreftelse

Ashley Graham spilte moren hennes i hennes siste svømmekampanje

Ashley Graham: 'Vi trenger mer størrelsesmangfold i skjønnhetsannonser'

Del Med Vennene Dine: