Skjønnhet

The Ultimate Shack Pack: Morning-After Essentials

I løpet av de siste 70 årene har vi rapportert om tusenvis av skjønnhetstrender, fra skyhøyt bikubehår til vippeextensions. Vi kjenner en keeper når vi ser den! Disse klassiske ideene har gjort kvinner vakre i flere tiår – de vil gjøre det samme for deg i dag, i morgen, for alltid.

Les Mer

4 måter å oppgradere din klassiske hestehale

Din alltid pålitelige hestehale har fått en stor oppgradering. Fire, faktisk. Observere. The Sleek Twist 'Det føles riktig for kvelden,' sier frisør David Von Cannon om denne glatte looken. For å få ropy stilen, jobbet han en glansspray (prøv Phyto Phytoplage Protective Sun Veil, $28, beauty.com) inn i fuktig hår og trakk den nederste halvdelen inn i en hestehale, og la en liten del fri foran. Deretter trakk han det løse stykket tilbake og bandt det rundt basen. For å avslutte delte han halen i to, vridd hver seksjon, viklet dem rundt hverandre og løkket enden opp i strikken. Ladylike Flip Gjør enhver hestehale umiddelbart mer dynamisk ved å legge til litt interesse til toppen. ('Denne ponnien føles raffinert,' bemerker modellen vår, Madison Headrick.) Slik gjør du: Von Cannon delte håret i høye og lave seksjoner, og bandt deretter den lave seksjonen til en hestehale. Fra toppen vridd han to stykker til den ene siden, den ene til den andre, og festet dem under ponniens base før han temmet flyaways med Aveda Smooth Infusion Naturally Straight ($26, nordstrom.com). «Nøkkelen er å gjøre vendingene supertramme,» råder han. The Full Tease 'Når du legger til seksjoner og

Les Mer

3 nydelige øyeblikk som får deg til å ønske å strekke deg etter en viss type leppestift

Bright leppestift er en umiddelbar 'look', og det er derfor vi elsker det så. Men denne uken har det bare vært litt ekstra elskelig på kjendiser. Kanskje er det høytiden etter langhelgen, eller kanskje det er det faktum at dampende juni banker på døren vår – uansett hva det er, nå er det på tide å gå dristig. Her er tre looks vi har elsket for inspirasjon, fra de mest subtile til de høyest: En myk plomme på Rachel McAdams på gårsdagens Aloha-premiere: Vivid red på Jaime King på premieren av DirecTVs Barely Lethal: Og til slutt, Bryce Dallas Howard, dreper den i en navnløs rosa-rød Chanel-nyanse mens du promoterer Jurassic World i Beijing: #BryceDallasHoward Day2 #JurrasicWorldTour #Beijing hair@hairbyadir #KaraYoshimotoBuaMakeup @chanelofficial @swartists Et bilde lagt ut av karayo@karashimotobu, 7. mai kl. 2. 00pm PDT For nyanser som ligner på disse tre knockoutene, sjekk ut disse skjønnhetene:

Les Mer

Hvordan fjerne glitter neglelakk eller mørk neglelakk i ett sveip (Ja, dette trikset er så bra)

Etter å ha lest innlegget mitt om de 10 beste glitterneglelakkene i denne høytiden, var det noen av dere som lurte på hvordan jeg skulle meisle all den glitrende neglelakken av neglene mine, og om jeg ville klare en annen helg planer? Vel, jeg var ikke engang bekymret. Se, jeg har en liten hemmelighet å dele som kanskje endrer følelsene dine om glitterneglelakk for alltid. Se: Mitt enkle triks for å fjerne glitter (eller virkelig mørk) neglelakk med bare ett sveip. Her er denne neglen innhyllet i ca. 8 lag OPI The Living Daylights (jeg ønsket å få paljettene til å se like tette ut som de så ut i flasken!). Det er klart at denne neglelakken ville rive en hvilken som helst vanlig bomullsdott eller vev som våget å gå til den. Så her er hvordan du nærmer deg fjerning av seriøs neglelakk: Bløtlegg en liten bomullsdott i neglelakkfjerner, legg den direkte på neglelakken, og skyv deretter en liten hårstrikk rundt for å holde den på plass. (Jeg har tilfeldigvis perfekt fingerstore små Goody-strikk fordi jeg har en to åring--hvis du fjerner glitter og/eller mørk neglelakk ofte, er det verdt

Les Mer

To flettefrisyreideer fra helgen (om Sandra Bullock og Amy Smart)

Jeg håper noen av helgene dine inkluderte halvfrisyrer (for vår skjønnhetsoppløsning fra februar – resultatene mine kommer i morgen), men stjernene handlet om den ene trenden som ikke ser ut til å ta slutt: fletter. Vel, i det minste var Sandra Bullock og Amy Smart det. Og selv om du er litt lei av hele denne flettegreien, foreslår jeg at du klikker deg gjennom, siden begge stilene var sjarmerende nok til å potensielt trekke deg inn igjen.

Les Mer

2 triks fra Victoria Beckham som produserer det perfekte røykøye for feriefester

Jeg er overbevist om at en måte å mestre et sminketrekk på er å nøye studere måten Victoria Beckham gjør det på, fordi hun har en evne til perfekt utførelse av alt stilrelatert. Derfor tror jeg vi bør ta et par stikkord fra det røykfylte øyet hun nettopp hadde på seg, for å oppgradere vår egen ferie sexy øyesminke i år. To ting å merke seg om V-Becks røykfylte øyne: 1. Hun smurte ikke bare liner under de nedre vippene hennes – det er to andre subtile linjer som gir dette røykfylte øyet en slik dybde. Hun strammet inn i vannlinjen hennes, og så er det også et så vidt spor av naken blyant som understreker den mørke øyesminken hennes (ser du den der i de indre hjørnene hennes, på bunnen?). 2. Hun holdt øyenskyggen litt lysere, og valgte sølvglitter i stedet for en mer humørfylt nyanse som kull. Dette oppveier tøffheten til tightliner og gjør at hele opplegget føles festlig nok for ferie - mens det selvfølgelig fortsatt er veldig trykkende. Nydelig utført, som alltid! Gjør noen av dere den røykfylte øyesminken slik Victoria Beckham gjorde her? Hva er favoritttriksene dine for å få til denne looken?

Les Mer