Finn Ut Antall Engel

De beste prisvinnende spillene for barn for hver alder

Et helt nytt spill gir en utmerket gave. Hvorfor? Fordi den kan deles med andre, spilles om og om igjen og tilbyr en hjerneforbedrende opplevelse hver gang den kommer ut av skapet! En 3-åring vil imidlertid ha et annet spill enn en 7-åring og en 11-åring. Så hva er det beste spillet for alle aldre?Beste spill for barn i alderen 2-11 og oppover

Basert på vår omfattende erfaring som en familie av brettspillnerder, har jeg samlet en liste over hva jeg synes er noen av de beste spillene for barn etter alder. Selvfølgelig er det ikke en vanskelig og rask guide, men du er sikker på å finne et flott nytt spill å gi til barnet ditt! (Merk dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Noen spill kan ha blitt mottatt som anmeldelseskopier. Alle meningene mine.)

Beste spill for 2 år

Move and Groove-spill for småbarn

Move and Groove

Kjøpe det: Amazon

Move and Groove fra ThinkFun er det absolutt beste spillet for småbarn i alderen 18 måneder og oppover. Dette spillet får småbarn til å gjøre det de gjør best: å bevege seg og oppføre seg dumt! Spillere ruller den gigantiske plysjmatrisen for å bestemme en farge, og plukk deretter opp et matchende fargekort og følg de visuelle instruksjonene for å utføre en handling. Move and Groove introduserer konseptet med spill for små barn på en morsom og kreativ måte. Husk å sjekke ut våre andre anbefalinger for spill som får barna i bevegelse !

Priser: Parents Choice Silver, Toy Insider Top Summer Toys

Beste spill for 3 år

Jeg glemmer aldri et ansiktsminnespill fra eeboo

Jeg glemmer aldri et ansiktsminnespill

Kjøpe det: AmazonMemory er et klassisk spill som er perfekt for å finslipe en 3-åringes tålmodighet, minne og visuelle oppfatningsferdigheter! Klassiske spill holder fast fordi de tilbyr en universelt hyggelig og tilfredsstillende opplevelse. Jeg elsker denne versjonen av Memory av eeBoo. De solide kortene har ansikter fra hele verden, og barna vil elske å snakke om det de ser, og bygge global bevissthet.

Priser: Oppenheim Gold Award

Beste spill for en 4-åring

Hoot Owl Hoot samarbeidsspill

Hoot Owl Hoot

Kjøpe det: AmazonHoot Owl Hoot er et av våre absolutte favorittsamarbeidsspill og et fantastisk spill for 4-åringer. Samarbeidsspill lærer barna fordelene ved å samarbeide. Barn lærer problemløsing, enkel strategi, bytter og rundt sportslig dyktighet. I motsetning til Candyland, som bare avhenger av trekningen, krever Hoot Owl Hoot strategisk tenkning og grunnleggende logikk, noe som gjør det mye morsommere for de voksne som leker med barna sine!

Priser: Disney FamilyFun Toy of the Year Award, Dr. Toy 100 Best Children's Products Award, Major Fun Award

Beste spill for 5-åringer

Elver, veier og skinner matchende spill

Elver, veier og skinner

Kjøpe det: Amazonakvariske karrierer

Dette spillet krever at barna bruker sine visuelle oppfatningsferdigheter for å matche kort sammen og lage stier i et stadig skiftende nettverk av elver, veier og skinner. Det er som et puslespill og brettspill i ett! Spillet kan spilles enten konkurransedyktig eller samarbeidende for uendelig variasjon og for å passe temperamentet til hvert barn.

Awards: Parent’s Choice Gold Award, Creative Toy Award

Beste spill for 6-åringer

Quirkle

Kjøpe det: Amazon

Quirkle er et av de sjeldne spillene som en 6 år gammel og en voksen like liker og synes er utfordrende. Spillerne setter sin strategi, problemløsning og visuelle diskriminering på prøve mens de jobber med å lage sekvenser av farger og former.

Awards: Major Fun Award, Mensa Select Award, National Parenting Center's Seal of Approval, Parents 'Choice Gold Award, Spiel des Jahres Award

Beste spill for 7-åringer

To kortspill for 7-åringer

Kortspill

Kjøpe det: Sovende dronninger | Dragonwood

Jeg kunne ikke bestemme mellom disse to favorittkortspillene, så jeg overlater til deg å velge hvilken som passer best for din 7-åring! Begge spillene har vært godt elsket hjemme hos oss. Begge er enkle å lære og krever en kombinasjon av strategi og flaks for å vinne. Familiemedlemmer i alle aldre vil være med på moroa.

Awards: Parent's Choice, Family Fun | Oppenheim Platinum, Mensa Select, Major Fun, Parent’s Choice Silver og mer!

Beste spill for 8-åringer

Logiske gåter

Side om side logiske gåter

Kjøpe det: Domino Labyrint | Thinking Putty Puzzle

Dere vet alle at vi elsker enkeltspiller logikkoppgaver , og 8 år gammel er den perfekte tiden for å få barnet hekta på denne typen spill fordi de kan spille dem for timer , arbeider gjennom alle de utfordrende nivåene. Best av alt, fordi hvert spill har nivåer fra grunnleggende til ekspert, logiske spill som Domino Maze og Thinking Putty Puzzle vokser med barnet ditt, så de er en utmerket investering! Velg enten et puslespill som utfordrer barnet ditt til å bruke kritiske tenkeevner for å bygge kreative domino labyrinter eller et puslespill som øker finmotorikk, så vel som logisk resonnement med det morsomme tillegget av Thinking Putty!

Awards: Parent's Choice, Astra Best Toys og mer!

Beste spill for 9-åringer

Fjerde kamp

Rom

Jeg har nylig oppdaget dette fantastiske spillet, selv om det har eksistert i flere tiår. Dette unike og utfordrende abstrakte strategispillet vil lokke 9-åringene dine og engasjere deres deduktive resonnement og romlige oppfatningsferdigheter. Den overlegne konstruksjonen av spillet gjør det til en utmerket gave!

Kjøpe det: Amazon

Awards: Toy Award, Spiel des Jahres-Game of the Year, Mensa Select, Parent's Choice Gold, Best Bet of the Toy Testing Council og mer!

Beste spill for 10-åringer

Settlers of Catan

Settlers of Catan

Kjøpe det: Amazon

Dette brettspillet i europeisk stil krever en annen type strategisk tenkning enn de andre spillene på denne listen. Spillere fungerer som nybyggere i et forsøk på å skaffe seg land og bygninger ved å skaffe ressurser og handle med andre. Spillet varer lenger enn typiske familiespill, men 10-åringer elsker denne typen spill som blander strategi med rollespill og vil elske å spille det med vennene sine.

Priser: Spiel des Jahres Game of the Year, GamesCom Vegas Game of the Century og mer.

Beste spill for 11-åringer og oppover

Exploding Kittens kortspill

Eksploderende kattunger

Kjøpe det: Amazon

Eldre tweens og tenåringer elsker spill som får dem til å le hysterisk og kanskje har litt - grov humor - skal vi si? Eksploderende kattunger passer nøyaktig. Ærlig talt er det så morsomt . Det er også en fantastisk tilfeldighet i spillet som holder spillerne på tærne og holder latteren!

Priser: På den største Kickstarter-kampanjen gjennom tidene. (Ok, ikke en pris, men du får ideen.)

Flere gaveguider med spill for alle aldre:

Del Med Vennene Dine:

1551 nummer