Den beste håndbagasjen, ifølge 20 bereiste kvinner

Disse posene vil gi deg lyst til å pakke lett. Den beste håndbagasjen ifølge 20 godt reiste kvinner

Med tillatelse fra merkerHør det? Det er lyden av flyplasser som fylles opp med pratsomme (men fortsatt maskerte) reisende og de smurte hjulene til deres aller beste håndbagasje som glir over terminalgulvene. Etter et år i pluss med å ikke se innsiden av et fly, er det uten tvil stressende å navigere gjennom proppfulle terminaler – men ikke så mye som å skyve en rekke kjoler , bikinier , sandaler , skjønnhetsprodukter og ansiktsmasker i en koffert som har sett noen ting og kan falle fra hverandre når som helst.

Så vi spurte proffene: 20 ekte kvinner, fra redaktører til merkevaregründere, som reiser som om det er jobben deres – og derfor vet verdien av en solid håndbagasje. Vi ba dem dele stilene de alltid har med seg, uansett hvor de skal eller hvor lenge. Enten du bruker en brettemetode som ville gjort Marie Kondo stolt eller følger en 'kast alt inn og zip det opp'-filosofien, vil disse toppvalgene gjøre deg til en reise som kan bæres med for enhver pris.

Fra utvidbare softshell-kofferter til lette håndbagasjer med massive utvendige lommer, les videre for den beste håndbagasjen, ifølge kvinner som sannsynligvis har samlet flere mil i løpet av den siste måneden enn du gjorde pre-pandemi . God reise!

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerlenker, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: