Finn Ut Antall Engel

(Vår) Årets beste barnebøker (del 2)

Dette er den andre i min serie med boklister med årets favorittbildebøker. Det er vanskelig å begrense hva jeg synes er de beste bøkene som er utgitt i år, så jeg legger hele ansvaret på barna mine! Det eneste kravet for en bok for å lage denne listen er at barna mine elsker den. Det har seg slik at denne listen er fylt med titler de profesjonelle kritikerne også kaller de beste barnebøkene i 2014, men det har ikke alltid vært tilfelle.Beste barn

19 juli dyrekretsen

Min intensjon er alltid å få opp 4 av disse listene i året. Jeg var ganske sen i år, men jeg tror jeg skal klare å komme opp en liste til før året er ute, så jeg kommer i hvert fall til tre ( fingrene krysset! ).

I mellomtiden håper jeg du også vil ta en titt på årets forrige liste , samt legge igjen dine egne favoritter i kommentarfeltet nedenfor. (Merk: omslag og titler er tilknyttede lenker.)


Da jeg først hørte om Klemmaskin Jeg visste at jeg måtte lese den. Min snart 6 åring er akkurat som ungen i boken, alltid villig og i stand til å gi en klem til alt og hva som helst. ( Min eldste sønn krever derimot at jeg spør om lov før jeg gir ham en klem! ) Boken skuffet ikke og sønnen min elsket den, spesielt når gutten i boken avslører maten som gir ham riktig drivstoff for å holde klemmaskinen i gang! Det vil garantert bringe et smil på ansiktet ditt.


En perfekt rotete historie er en av de morsomste bøkene jeg har lest på lenge. Da jeg åpnet boken for å lese høyt for første gang, hadde jeg ingen forventninger og var ganske uforberedt på hvor morsom den er. Jeg vil ikke engang fortelle deg premisset! Alt jeg vil si er at bokelskende foreldre med rotete barn vil forholde seg fullstendig. Vær forberedt på å lese den høyt med teft - la din monotone stå ved døren! MER : Patrick McDonnell's Kunst var på min liste over bildebøker for å inspirere kreativitet.
Bland det sammen! Nå har du kanskje hørt om denne oppfølgeren til den veldig populære, Trykk her ( som tilfeldigvis er min første anbefaling for å gi gaver til barn 4 og under ). Bruker samme interaktive format som Trykk her , Bland det sammen! fokuserer på fargeblanding. Barn vil elske det, og foreldre vil elske det faktum at det ikke er noen 'på'-knapp. ( Merk: Chronicle Books ga oss et anmeldelseseksemplar. )

poesi for 5. klassinger å memorere


Min yngste sønn er i den fantastiske alderen der han virkelig begynner å 'få' litterær ironi. Det vil si at han synes det er herlig når han er inne på en hemmelighet som karakterene i boken er uvitende om. ( Det er en merkelig setning, men jeg klarer ikke å fikse den .) Sam og Dave graver et hull er akkurat en slik bok. Sam og Dave graver etter en skatt. Hullet deres blir større og mer forseggjort, men det ser ikke ut til at de finner det spektakulære noe de leter etter. Leseren ser derimot skatten tydelig. Jeg er en stor fan av Barnett-Klassen-teamet, med sin dead pan humor og subtile, skjeve illustrasjoner. MER : Barnetts bok Å nei! står på min liste over bildebøker om bøllete jenter.


Siden Lita Judge er en av mine må-lese barneforfattere/illustratører, ventet jeg spent på bibliotekeksemplaret mitt av Flyskole . Denne boken markerer Judges tredje opptreden i årets favorittserie, siden jeg inkluderte Rød hatt og Rød neste i 2013- og 2011-listene mine. En ung pingvin har kanskje ikke akkurat den rette kroppen for å fly, men han har 'sjelen til en ørn.' Ivrig etter å melde seg på flyskolen og lære hva som skal til for å sveve, er han ikke motløs. Heldigvis er de andre fuglene så opptatt av hans besluttsomhet at de gjør det som trengs for å gjøre drømmene hans til virkelighet. Helt herlig.
Shh! Vi har en plan er en annen vinner fra Christ Haughton. Fire venner har en plan. De sniker seg gjennom villmarken i et forsøk på å fange en fugl. Underveis 'hysser' de den minste deltakeren, og forsikrer ham om at de 'har en plan!' Hvert forsøk blir imidlertid hindret ( på en fnisfremkallende måte ) og det viser seg at den lille fyren kanskje har den rette ideen, tross alt. Mye moro, og det tilbyr en subtil leksjon i kraften til samarbeid og vennlighet.


Ninja ! Barna mine gikk aldri gjennom en ninjafase, slik mange gutter gjør. Men hver gang jeg tar med meg en bildebok med ninja-tema hjem, tar de til den, som en and til vann. Er det snikingen de liker? Ideen om stealth, og hemmelig styrke? Jeg vet ikke, men 5-åringen min likte denne boken om en gutt som bruker sine ninjaferdigheter og sin store fantasi for å sikre seg melk og småkaker.


Oppdrag er den etterlengtede oppfølgeren til Reise , og det skuffer ikke. Jeg har skrevet mange ganger om hvordan det er nyttig å lese ordløse bøker, og jeg var glad for å se at mine egne råd ga resultater da jeg tok med meg denne boken hjem fra biblioteket. Min 5-åring tok det med en gang, og forklarte historien om hvordan to venner reiser til en magisk verden for å hjelpe en konge å rømme fra fangemennene sine. Forfatter/illustratør Aaron Beckers spennende imaginære fortelling vil gjøre familien din ivrig etter den siste delen. MER : Se Reise på vår liste over favoritteventyrbøker for barn.
Gaston er en bulldog i en puddelfamilie. Han prøver veldig hardt å utmerke seg på alle puddeltimene. En dag når familien er ute på tur i parken, møter de en bulldogfamilie... med en puddel. Vi vil. De to tilsynelatende feilplasserte hundene bytter plass. Men puddelfamilien savner Gaston. Og bulldogfamilien savner Antoinette. Det underliggende budskapet er selvfølgelig at familier ikke trenger å være homogene, og kjærlighet er ikke avhengig av ytre ytre. Sjarmerende.


Detektivmusen Hermelin er klassisk Mini Grey og er en annen flott bok for barn som liker å 'være med på spøken'. Hermelin ser på en rekke med rekkehus gjennom en minikikkert. Hans ferdigheter med en skrivemaskin lar ham skrive notater til innbyggerne og hjelpe dem med å løse en rekke mindre mysterier. En dag redder notatskrivingsferdighetene en baby, og naboene inviterer den mystiske Hermelin til en fest. Når de finner ut at han er en mus, får de panikk, men en vennlig jente bringer ham tilbake til flokken. Det er så mye å se på i illustrasjonene. Når du først har lest denne boken, vil barna dine umiddelbart ønske å gå tilbake gjennom sidene for å finne ledetrådene de gikk glipp av. Jeg elsker denne typen bok for å få leserne til å bli entusiastiske over nyansene i historiefortelling. MER : Mini Greys bøker vises også på vår liste over science fiction bildebok .


Lommelykt er nok en ordløs bok, mye enklere i omfang enn Quest, men ganske herlig i seg selv. Jeg ble imponert over hvor mye min yngre sønn likte denne boken. Et barn skinner med lommelykten i mørket, og lyser opp små skapninger og naturlige underverker. Små sideutskjæringer og den fokuserte naturen ( unnskyld ordspillet ) av illustrasjonene oppfordrer barna til å ta seg tid til å helle over sidene i denne boken. Halvveis i boken blir lyset refokusert ( så å si ) i forsiktig humoristisk vri når dyrene får tak i lommelykten. ( Merk: Chronicle Books ga oss et anmeldelseseksemplar. )

00 engelnummer

Hvilke bøker utgitt i 2014 leser barna dine?

Del Med Vennene Dine: