Finn Ut Antall Engel

De beste fuktighetskremene for tørr hud, ifølge Glamour-redaktørene

De er som en drikk vann for ansiktet ditt. 31 beste fuktighetskremer for tørr hud 2021-anmeldelser

Med tillatelse fra merker

Ikke alle fuktighetskremer er skapt like. Hvis du har tørr hud, vet du dette. Mens noen formler er laget for å være lette, må de beste fuktighetskremene for tørr hud tåle de tøffeste forhold: minusgrader, overaktive radiatorer og genetikk som nekter å få huden din til å se duggfri ut uansett hvor mye sitronvann du tøffer. . Selv om huden din er fet og utsatt for kviser, kan den fortsatt være dehydrert – slik at ansiktet ditt føles tørt, stramt og flassende. (Snakker av erfaring, merker du det sannsynligvis mest på kinnene dine, som er der ansiktene våre har færre oljekjertler.)

Høres kjent ut? I så fall vil du ha en ansiktsfuktighetskrem som fungerer overtid med fuktighetsgivende ingredienser eller fuktighetsbevarende lipider. Likevel er det en enorm liste over alternativer å begrense, så her er et nyttig sted å begynne.

Hvordan velge en ansiktsfuktighetskrem for tørr hud

Første ting først - for å finne den riktige formelen, må du vite dette: Er huden din tørke eller dehydrert ? Det er faktisk lettere å bestemme enn det høres ut. Føles ansiktet ditt vanligvis fet (spesielt i T-sonen), men ser matt og stramt ut på visse steder (som kinnene)? Det er sannsynlig at huden din er dehydrert, noe som betyr at den trenger mer hydrering (vann) og fortsatt produserer olje. Mens hvis det er tørt og stramt over hele - så mye at du føler at du trenger å bruke fuktighetskrem på nytt hele dagen - er det et godt tegn på at du har tørr hud, noe folk har eksem eller psoriasis vet godt. Dette vil hjelpe deg å finne ut hva slags konsistens du trenger i en ansiktsfuktighetskrem. Tørre hudtyper vil ha en fyldig, tykk krem, mens fete, men dehydrerte typer vil ha fordel av en lettere gelkrem.

Neste: Sjekk ingrediensene. De beste fuktighetskremene for tørr hud bør inneholde fuktighetsgivende kraftverk: Squalane , B-vitaminer, glyserin, ceramider og hyaluronsyre (den beste derm-anbefalte ingrediensen for tørr hud) er alle nøkkelingredienser å se etter. Hvis du er ekstremt følsom, unngå potensielle irriterende stoffer som alkohol (som kan tørke ut huden din ytterligere) samt tilsetningsstoffer som dufter og sulfater.

Det er åpenbart mye å vurdere når du står i en gang full av ansiktskremer, så la oss gjøre det tunge løftet for deg. Vi spurte Glamour ansatte for å dele hvilke fuktighetskremer de legger i vognene og lager de øverste hyllene med. Betrakt dette som vår hydrering Haul of Fame .

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: