Beste vinterspill å spille med barna

Dagene kan være mye kortere om vinteren, men på den annen side finner du ikke snø om vinteren. Og la oss være ærlige, snø utgjør mange ting. Dessverre er en av virkningene av klimaendringene mangel på snø i mange deler av verden, som normalt vil være under et lag med snø.For å få dem til å sette pris på noe som snart kan være borte, bør du oppmuntre barna til å delta i vinterlek. Disse inkluderer:

  • Spill Snow dodgeball! Hvis det bare ligger så mye snø, kan det kanskje brukes godt? Og er det bedre bruk enn å kaste det? Sannsynligvis ikke. Bare prøv å være forsiktig når du lager snøballer - du vil ikke at steiner eller skitt skal blandes med snøen!
  • Lag en snømann! Avhengig av kvaliteten på snø, kan denne oppgaven være ganske enkel eller vanskeligere. Husk at når det gjelder å lage en snømann, er det ingen vinnere eller tapere, selv om det er halvferdige snømenn.

  • Sledding! Hvis små barn skulle lage en liste over mest spennende ting å gjøre om vinteren, ville aking utvilsomt komme seirende ut. Små barn skal ikke ri alene, da de lett kan falle av sleden, men prøv å ikke være overbeskyttende heller, og la ungen være barn.
  • Skøyter! Selv om det kan være skremmende i begynnelsen, vil frykten for å miste balansen snart erstattes av ønsket om å fortsette moroa. Hvis du vil unngå unødvendige skader, er kneputer og albueputer et must. Sørg også for at barnet ditt er kledd riktig for temperaturen!

Hvis du vil lære mer om de populære vinterlekene for barn, kan du sjekke ut denne infografikken, levert av PDPlay .

Del Med Vennene Dine: