Beyoncé ga nettopp et sjeldent intervju om Blue Ivy og livet hjemme med familien hennes

Hun åpnet opp for britene Vogue ca 2020 på Carter-huset. Beyonce og Blue Ivy Carter deltar på NBA AllStar Game 2018

Allen Berezovsky/Getty ImagesDet er ikke så ofte at Beyoncé gir et intervju om sitt privatliv med mannen Jay-Z og deres tre barn: Blue Ivy, Rumi og Sir Carter. Men det var akkurat det hun gjorde med britene Vogue sjefredaktør, Edward Enninful, for magasinets desember cover .

I tilfelle du lurer, ja, til og med Beyoncé har måttet justere i løpet av det rare året som er 2020. [Jeg har] absolutt forandret seg. Det ville være vanskelig å oppleve livet i en pandemi og dagens sosiale uro og ikke bli forandret, hun sa da Enninful spurte om dette året har forandret henne. Jeg har lært at stemmen min er klarere når jeg er stille. Jeg setter virkelig pris på denne tiden med familien min, og mitt nye mål er å bremse ned og kaste stressende ting fra livet mitt... Jeg har brukt mye tid på å fokusere på å bygge arven min og representere kulturen min på best mulig måte. Nå har jeg bestemt meg for å gi meg selv tillatelse til å fokusere på gleden min.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Hun avslørte også hvordan Blue Ivy har reagert på alt som har skjedd. Blue er veldig smart, og hun er klar over at det er et skifte, men det er min jobb som forelder å gjøre mitt beste for å holde hennes verden så positiv og trygg som det kan være for en åtteåring, sa Beyoncé. Mitt beste råd er å elske dem hardere enn noen gang. Jeg lar barna mine vite at de aldri er for unge til å bidra til å forandre verden. Jeg undervurderer aldri tankene og følelsene deres, og jeg sjekker inn med dem for å forstå hvordan dette påvirker dem. Blue så noen av reaksjonene på «Brown Skin Girl»-videoen, samt noen av videoene fra det filantropiske arbeidet jeg har gjort i år. Når jeg forteller henne at jeg er stolt av henne, forteller hun meg at hun er stolt av meg og at jeg gjør en god jobb. Det er teeeeeew mye sødme. Hun smelter hjertet mitt. Jeg tror den beste måten å lære dem på er å være et eksempel.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Carter-familien kom opp med noen nye måter å underholde seg selv på under karantenen, og ærlig talt, vi ville elske å leke utkledning i disse skapene. Kan du forestille deg? Under karantene var mote et sted for flukt for meg. Barna mine og jeg fant opp motefredager. Hver fredag ​​kledde vi oss ut i klærne mine eller laget klær sammen og tok hverandres bilder, Beyoncé sa . Det ble et ritual for oss og en mulighet til å håndtere dette vanvittige året sammen. Den nyeste Ivy Park-kolleksjonen ble inspirert av denne nye tradisjonen. Den bruker bevisst lyse, dristige farger for å minne oss på å smile. Jeg brukte mye neongult og korall blandet med babyblått og jordfarger som føltes beroligende. De ga meg glede og fikk meg til å smile midt i en tøff tid for oss alle.

Men hun ser også frem til noen velprøvde familietradisjoner når høytiden nærmer seg.

Tvillingene mine er tre, og nå er de gamle nok til å forstå julen. Jeg kjærlighet jul . Vi pynter småkaker og pynt, hun sa . Vi samler også pyntegjenstander med alles favorittting. Vi pynter mens vi jammer til julemusikk. Blå etterlater melk og småkaker til julenissen, og legger alltid igjen de vakreste bokstavene til ham. Vi står opp tidlig og åpner gaver, og så spiser vi en stor lunsj med hele familien. Jeg elsker barnas glede og undring til jul. Det får meg til å føle meg som et barn.

Les hele Beyoncés intervju med British Vogue her .

149 betydning

Del Med Vennene Dine: