Finn Ut Antall Engel

Blogging Babes: Penny Chic får Wal-Mart til å se ut som couture

Lenge lesere av denne bloggen vet at jeg har en tendens til å bli sur over mange ting ( Target ! The Real Housewives ! Michelle Obama !), men min nylige oppdagelse av en bona fide genial blogg kalt Penny Chic har etterlatt meg omtrent mangel på superlativer for å beskrive hvor mye jeg elsker det. I stedet tenkte jeg å introdusere dukker til hjernen bak den, Shauna Miller , som styler bedårende utseende uten å bruke annet enn klær fra Wal-Mart . Ja, virkelig.

12 september stjernetegn
Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Kvinne Person Kjole Kvinne Fottøy Melis Birkan Sko og skjørt

Tilbake i 2008 fullførte Shauna (over, i Wal-Marts beste!) college og fant ut at plommespillene i moteindustrien, overraskende nok, ikke var akkurat enkle å finne, spesielt midt i en ødelagt økonomi. Det var da hun bestemte seg for å bli virkelig demokratisk om mote og ble til slutt lansert Penny Chic , ved å bruke vennene sine som modeller, moren som fotograf, og hennes fire års erfaring med internering i moteindustrien for å skape glansfulle looks på et strengt budsjett. Jeg ble sjokkert over hva hun var i stand til å gjøre med - noen ganger for et helt antrekk --og fanget opp med henne for å prate om å strekke stilen din så langt du kan.

STF: Hvor fikk du ideen om å starte Penny Chic? Var du allerede en Walmart-shopper? SM : Jeg kom opp med konseptet bak PENNY CHIC før jeg i det hele tatt tråkket foten inn i en Wal-Mart, hvis du kan tro det. Etter at jeg ble uteksaminert fra NYU i 2008, søkte jeg på kanskje 100 stillinger innen redaksjonell mote og kunne ikke få jobb noe sted. Lei av den verdenen bestemte jeg meg for at jeg ville starte noe på egenhånd som ikke hadde blitt gjort før. Jeg visste at styling var mitt kall, men jeg ville ha en utfordring. Ideen om å kle kvinner med et budsjett på K var ikke lenger interessant for meg. Den virkelige utfordringen er å kle noen fra topp til tå med et budsjett på og få det til å se elegant ut. Jeg elsker stylister som Rachel Zoe, men hun er en stylist for de rike og berømte. Drømmen min var å bli stylist for folket. Bloggen virket som den perfekte plattformen for å spille ut denne nye motebevegelsen. Blogging er ikke pretensiøst, det er gratis, det er interaktivt og akkurat nå. Jeg begynte å forske på den mest brukte og notorisk u-elegante forhandleren i Amerika, Wal-Mart. 138 millioner mennesker handler på Wal-Mart hver uke, og ingen innen mote snakket om det. Millioner av kvinner handler på Wal-Mart av nødvendighet, fordi det er den laveste kostnadsleverandøren, men det var på tide at noen fikk dem til å føle seg vel med det.

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Person Solbriller Tilbehør Tilbehør Kvinnekjole Fottøy og kvinne

STF: Hva er den største utfordringen med å sette sammen søte antrekk fra Wal-mart?

SM : Når jeg går inn i butikkene deres må jeg virkelig bruke fantasien når jeg plukker ut klær. Jeg vurderer hver gjenstand nøye og forestiller meg hvordan den vil se ut i en trendy setting. Den andre utfordringen jeg har møtt er å lære å style for alle kroppstyper. Modellene jeg har på siden, foruten meg, er mine venner og familie. Alle av oss representerer forskjellige kroppstyper, som er det som gjør siden så kul. Wal-Mart gjør en veldig god jobb med å betjene kunder i forskjellige størrelser, fra tweens til kvinner i store størrelser, så jeg har hatt tilgang til klær i en rekke forskjellige størrelser, i motsetning til de fleste varehus.

STF: Hva er den største hyggelige overraskelsen?

SM : Den overraskende delen er at mange av klærne, når de styles riktig, kan passere for et utseende du finner i et magasin eller på rullebanen. Merker som Norma Kamali, OP, Miss Tina (Beyonces mor) og L.E.I. har virkelig endret motespillet på Wal-Mart.

__ Registrer deg for vårt stilnyhetsbrev og få det beste fra motebloggen vår, levert rett i innboksen din! __

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Kvinne Person Møbler Kvinne Skjørt Datatastatur og elektronikk

ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDT SHIDEH FOTOGRAFI

STF: Finner du deg nå slått av prisene i vanlige varehus? Hvor mye av den virkelige garderoben din kommer fra ikke-Wal-Mart-butikker?

SM : Som jeg sa før, før jeg startet PENNY CHIC, hadde jeg aldri vært på Wal-Mart, så jeg var uvitende om hvor lave prisene deres er. Mange mennesker tenker 'hvorfor ikke Target?' Target er flott, men det er en splurge sammenlignet med Wal-Mart. Etter at du innser at du kan lage et elegant antrekk med et budsjett på , er det vanskelig å rettferdiggjøre å kjøpe en hvit tanktopp for fra et annet varehus. Noen av delene jeg har fra Wal-Mart har nøyaktig samme kvalitet som du finner andre steder, men det er 10 ganger billigere! Dette er ikke en gimmick. Jeg ville lyve hvis jeg sa at garderoben min besto av utelukkende Wal-Mart-klær. Jeg mener, jeg begynte å handle der ganske nylig. Jeg vil si at 50 % av antrekkene mine består av deler kjøpt fra Wal-Mart, men spør meg igjen om 6 måneder, og det vil sannsynligvis dobles! Det er bare et spørsmål om tid!

STF: Hva gjør du med klærne etter at du har fotografert dem? Beholder modellene dem? Overrasker de noen gang deg eller seg selv ved å ønske å bruke dem etter at fotograferingen er over?

SM : Jeg beholder vanligvis det meste av det jeg modellerer på siden fordi hvis jeg føler meg god nok til å legge ut bildet mitt på nettet, så er det sannsynligvis verdt å eie. Generelt beholder jeg omtrent 20 % av det jeg har på siden og returnerer resten (shhhhh). Jeg skulle ønske jeg kunne beholde alt! Vennene mine tror først at de bare gjør meg en tjeneste ved å modellere, men ofte blir de forelsket i noen av brikkene og vil ta dem med hjem. Noen ganger lar jeg dem velge én ting som gave. Andre ganger vil venner betale meg for antrekket de modellerte for PENNY CHIC fordi de ikke kan skille seg fra det! De fleste av vennene mine, alle byboere, er nå konverterte Wal-Mart-kunder. Jeg introduserer en ny kunde til Wal-Mart, noe som er veldig kult.

Bildet kan inneholde Klær Klær Blazer Jakke Frakk Dress Overfrakk Menneske og kvinne

STF: Hva er ett råd ville du gitt jenta på et budsjett?

SM : Du trenger ikke ha et stort budsjett for å utøve stilsansen din. Det er lett å se elegant ut når du ikke har et budsjett. Mote akkurat nå er i endring, ikke bare på grunn av økonomien, men også på grunn av det enkle faktum at folk over hele Amerika er mer oppmerksomme på trender. Rabattforhandlere er nå i ferd med å fange opp og henvender seg til en mer trendy kunde. Mitt råd til de som har et budsjett er å lese moteblader, lese blogger som PENNY CHIC, rive/printe ut antrekkene som inspirerer deg og gå på skattejakt for å finne stykker som etterligner disse utseendene. Det er gøy!

STF: Hva har hele dette eksperimentet lært deg om å kle på deg? Noen splurge vs. spare leksjoner du ikke nødvendigvis visste fra før?

SM : PENNY CHIC beviser at du kan få alt til å se elegant ut hvis du har et godt øye. Jeg er ingen ekspert, men jeg kan tyde kaktusblomsten fra kaktusen. For de som har råd til det, er en designer-splurge flott av og til. Men, hvis du vil ha den ærlige sannheten, vil jeg heller bruke forskuddsbetalingen til et hus enn denne sesongens mest ettertraktede LBD.

Strålende råd hvis jeg noen gang har hørt det! Sjekk ut PENNY CHIC nå, jenter...jeg vet at dere kommer til å bli like inspirert og besatt som jeg var da jeg først oppdaget det! Og mens vi snakker budsjettshopping...

  • Natalie Portman overrasker på den røde løperen ... i en H&M-kjole til 49,95 dollar!

    • 9 varme kilder håndvesker, alle under

    • Enda en grunn til å elske Kate Middleton: Hun handler på T.J. Maxx!

    • En kjole, fem antrekk: Hvorfor vi elsker Rachel Pallys allsidige nye Target-nummer

*__Hva er det med all spam i kommentarfeltet?

Lei av alle de irriterende annonsene i kommentarfeltet i det siste? Det er vi også! Vi overvåker nettstedet regelmessig og sletter spam så snart vi kan, men nylig har mengden av spam økt dramatisk. Vi jobber med en måte å blokkere dem permanent, så vær så snill å tåle med oss ​​og vit at vi er like ivrige som du er etter å bli lest om disse skadedyrene.__*

I mellomtiden, vennligst fortsett å bruke Rapporter misbruk-knappen for å flagge søppelpost – det hjelper virkelig! – og fortsett å gi din strålende tilbakemelding nedenfor. Hvis du har noen presserende spørsmål om spam, vennligst kontakt oss .

Bilder: Shideh H. Miller

Få flere gode oppdateringer fra STF-- Følg oss på Twitter!

Siste tweets!

Følg oss på Twitter!

Del Med Vennene Dine: