Breaking Down Madonnas nettoverdi

InnholdsfortegnelseHvem er Madonna?

Madonna Louise Ciccone, populært kjent under scenenavnet Madonna, er en amerikansk singer-songwriter og skuespillerinne. Madonna er en av de mest motstandsdyktige musikerne i denne tid og alder, og har vært aktiv i mer enn førti år.

Som musiker skylder Madonna sin lange og vellykkede karriere for sin evne til å omskrive sangbøker og sangskriving. Sangene hennes fanger treffende sosiale, politiske, religiøse og seksuelle temaer, som hun kunstnerisk blander for å levere tidløse mesterverk.

Madonna har også en måte å blande engelsk og spansk i sangene sine, noe som videre taler om hennes søken etter kunstnerisk mangfold. Ikke rart, hun har holdt på tittelen “Queen of Pop” helt siden hun brøt ut på musikkscenen på begynnelsen av 80-tallet.

Utenfor sin profesjonelle karriere er Madonna en kjent filantrop, gründer og forkjemper for rettferdige formål. Og ja, hun er den rikeste kvinnelige kjendisen i live. Albumene hennes har solgt over 300 millioner plater over hele verden.

Kjappe fakta

Fullt navn: Madonna Louise Ciccone
Populært navn: Madonna
Kjønn: Hunn
Bursdag: 16. august 1958
Alder: 61 år
Foreldre: Silvio Anthony Ciccone og Madonna Louise
Søsken: Paula Ciccone, Christopher Ciccone, Melanie Ciccone, Anthony Ciccone, Martin Ciccone, Mario Ciccone og Jenifer Ciccone
Fødested: Bay City, Michigan
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Italiensk, fransk og kanadisk
Utdanning: St. Fredrick’s and St. Andrew’s Catholic Elementary Schools, West Middle School, Rochester Adams High School, University of Michigan og Alvin Ailey American Dance Theatre
Sivilstatus: Skilt. Tidligere gift med skuespilleren Sean Penn og regissøren Guy Ritchie
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: 2 Biological (Lourdes Leon og Rocco Ritchie, fra hennes forhold til henholdsvis fitnesstrener Carlos Leon og tidligere ektemann Guy Ritchie) og 4 adopterte (David Banda, Mercy James og tvillingene Esther Ciccone og Stella Ciccone)
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 850 millioner (per 1. mai 2020)
Rikdomskilde: Sang-låtskriving, skuespill og filmproduksjon og andre satsinger
Høyde: 5 ′ 4 ″ (1,65 m)
Vekt: 54 kg; I pund: 119 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Madonna ble født 16. august 1956 i Michigan, av Silvio Anthony Ciccone og Madonna Louise. Faren hennes jobbet som ingeniørdesigner for General Motors og Chrysler.

1. desember 1963 gikk moren til Madonna videre etter å ha kjempet med brystkreft. Tre år senere giftet faren seg med familiens husholderske, kjent som Joan Gustafson, som de hadde to barn med - Mario Ciccone og Jenifer Ciccone.

Madonna gikk på St. Fredrick og St. Andrews katolske barneskoler, deretter West Middle School. Senere gikk hun videre til Rochester Adams High School, hvor hun scoret rett As og ble tildelt en danse stipend til University of Michigan. Imidlertid dro hun ut av college i 1978 og flyttet til New York City.

I New York City tok Madonna ulike jobber og brukte lønningene sine til å finansiere klassene sine i Alvin Ailey American Danse Teater. Hun spilte med band som Breakfast Club i noen tid, før hun signerte en avtale med Sire Records.

I 1982 ga hun ut debutsingelen med Sire Records, med tittelen Everybody. Et år senere ga hun ut sin andre singel, Burning Up. Hennes popularitet fortsatte å øke med hvert album hun ga ut.

For tiden har Madonna mer enn ti studioalbum til navnet sitt. I tillegg til å synge, er Madonna også en profesjonell skuespillerinne. Hun er kjent for sine roller i filmer som Dick Tracy (1990), Evita (1996) og I Am fordi vi er (2008).

Madonnas nettoverdi

Fra 1. mai 2020 hadde Madonna en nettoverdi på $ 850 millioner. Sangeren har tjent mye av sin formue på platesalg og suksessfulle verdensturneer. I tillegg til sang og låtskriving har Madonna også hatt en vellykket skuespillerkarriere og er en kjent forretningskvinne.

Her er noen filmer hun spilte i, sammen med inntektene hennes for hver film:

• Desperately Søker Susan (1985) - $ 80 000
• Dick Tracy (1990) - $ 35 000
• Body of Evidence (1993) - 2,5 millioner dollar
• Evita (1996) - 1 million dollar

7. juni dyrekretsen

Når det gjelder forretningsinvesteringer, er Madonna kjent for å være med å grunnlegge Maverick i 1992. I dette felles partnerskapet med Time Warner la sangerinnen et forskudd på $ 60 millioner pluss 20% av royalties påløpt fra all musikk publisert av selskapet. I 2004 solgte Madonna sine aksjer i Maverick til Warner, men etter å ha tjent flere millioner fra joint venture.

Madonna har også vært involvert i godkjenningsavtaler. En bemerkelsesverdig omtale er 1989 godkjenningskontrakt med Pepsi. I denne kontrakten promoterte Madonna Pepsi-produkter mens selskapet krysspromoterte hennes nylig utgitte album, Like a Prayer. Det anslås at sangeren sanket rundt 5 millioner dollar fra denne kontrakten.

Følgende er andre forretningsforetak som Madonna har deltatt i:

• Produserer fire motemerker,
• Lansering av en rekke skjønnhetsprodukter, og
• Lansering av en samling kunstverk, inkludert kunstverk av Picasso, Damien Hirst, Diego Rivera og Marilyn Minter, samt et av de eneste fem maleriene av Frida Kahlo

Madonna har også investert i eiendom. Hun eide en gang seks eiendommer i London og en 6000 kvadratmeter stor leilighet i New York. Hun solgte New York-leiligheten i 2013 for $ 16 millioner.

Imidlertid eier hun fremdeles en mindre enhet i samme bygning, som hun kjøpte i 2008 til en kostnad på 7 millioner dollar. I 2017 kjøpte Madonna et herskapshus fra 1700-tallet i Sintra, Portugal, til en estimert kostnad på 9 millioner dollar.

Andre eiendommer fra Madonna inkluderer:

• Et byhus på 12 000 kvadratmeter i New York City som hun kjøpte i 2009 for $ 32 millioner, og
• En hestegård på 50 mål med base i Bridgehampton, New York, kjøpt i 2010 til en kostnad på 7 millioner dollar

Livsundervisning fra Madonna

1. Alder er bare et tall

Madonna er kanskje i sekstiårene, men hun ser ikke ut eller oppfører seg slik. Hun mener at alder bare er en sinnstilstand. Som sådan skal det ikke diktere hvordan man føler om seg selv, spesielt når det gjelder å nyte de finere tingene i livet.

2. Formuesskapelse er ikke en prosess over natten

Det har alltid vært rykter om at Madonnas nettoverdi har overgått 1 milliard dollar. Imidlertid er kunstneren ennå ikke en milliard dollar. Det til tross for at du er en av de mest suksessrike musikerne og investorene. Det viser bare at velstandsskaping er en gradvis prosess og ikke over natten.

3. Vær en fighter

Ingenting godt i livet kommer lett; du må kjempe for det. Det er den eneste måten du vil nyte godbitene når du endelig lykkes. Madonnas hele karriere er et eksempel på en fighter. Hun tar ikke hensyn til naysayers og kritikere som ifølge henne bare er der for å hindre fremgangen din.

Her er noen inspirerende sitater av Madonna:

“Mange mennesker er redde for å si hva de vil. Derfor får de ikke det de vil ha. ”

“Jeg er fordi vi er det. Vi blør alle i samme farge. Vi vil alle elske og bli elsket. ”

“Jeg tror den ultimate utfordringen er å ha en slags stil og nåde, selv om du ikke har penger, eller stående i samfunnet eller formell utdannelse. Jeg hadde en veldig slags oppvekst i middelklassen, men jeg identifiserer meg med mennesker som på et eller annet tidspunkt i livet har kjempet for å overleve. Det gir karakteren din en annen farge. ”

«Jeg er ikke interessert i å være Wonder Woman på fødestuen. Gi meg narkotika. ”

'Glem aldri å drømme.'

Pakk opp

Madonna er en av få kjendiser som har holdt seg i rampelyset lengst. Og siden hun mener at alderen ikke skal definere ens jakt på suksess og lykke, vil vi sannsynligvis se mer av henne gjøre det hun gjør best - gi ut sensasjonelle spor.

Del Med Vennene Dine: